FitView Daily Plus 30 buc.

Evaluare:
4.75 of 5
Rata medie 4.75 / 5 Bazat pe 4 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

59,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.75 of 5
Rata medie 4.75 / 5 Bazat pe 4 reviews.
Florin
5.0000
Foarte faine, calitatea foarte buna.
Mihai
5.0000
Lentilele sunt foarte confortabile si ce e cel mai important, sunt foarte ieftine. Le recomand
Florin
5.0000
Eu trebuie să scriu asta neaparat.. M-am îndrăgostit de ele. Sunt fantastice. Pot să văd totul la orice distanță si am spus ADIO ochelarilor.

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare. Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Construcție inovatoare - structura asferică bazată pe un material flexibil ia în considerare și marginile mai largi, ceea ce permite o potrivire mai bună a lentilelor pe ochi, fără riscul de iritații.
Hidratare optimă a ochilor pe parcursul întregii zile - acest lucru se traduce direct într-o stare de bine remarcabilă și într-o libertate deplină în desfășurarea diferitelor activități. Această metodă de corecție a vederii este de neprețuit la locul de muncă și în timpul destinat relaxării, fiind apreciată de cei mai exigenți utilizatori.
Lentile cu protecție antibacteriană - protejează împotriva acumulării depozitelor proteice, reprezentând în același timp cea mai bună alegere pentru persoanele care preferă soluții confortabile. Acest tip de lentile permite menținerea unei igiene maxime în orice circumstanțe, de exemplu, în timpul formelor active de odihnă și excursii.
Confort înalt la purtare - lentilele zilnice oferite de o marcă recunoscută în industrie nu necesită proceduri suplimentare de îngrijire, ceea ce este extrem de important pentru persoanele ocupate. A doua zi, este suficient să purtați o pereche nouă de lentile, ceea ce va fi apreciat de persoanele care caută o soluție comodă atât pentru miopie, cât și pentru hipermetropie.
Filtru UV complex - FitView Daily Plus
Filtru UV complex - protejează ochii de acțiunea nefavorabilă a radiațiilor ultraviolete, permitând astfel o relaxare regeneratoare în aer liber și relaxare completă chiar și în zilele toride.
Ambalajul conține 30 de lentile - aceasta este cea mai optimă soluție, aleasă de mulți oameni care utilizează această metodă de corecție a vederii. Rezerva de lentile pentru 30 de zile se încadrează perfect în planificarea diferitelor activități, având în vedere o gestionare adecvată a timpului și stabilirea unui program ideal pentru întrega lună.
 

FitView Daily Plus pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentile de contact de schimb zilnic concepute pentru a corecta atât hipermetropia si miopia. Acest lentile sunt realizate din Metafilcon A, un material care pastreaza lentilele excelent umidificate pe tot parcursul zilei, cu un conținut de 56% apa. Datorita unei permeabilitati mari de oxigen, care sa evite orice iritație ale corneei, FitView Daily Plus sunt extrem de confortabile.

 

Caracteristicile lentilelor FitView Daily Plus


Din cauza modului în care acestea sunt facute, multidimensionale, FitView Daily Plus sunt perfect aderente pe ochi. Un avantaj deosebit este faptul ca lacrimile curg usor intr-un mod natural. FitView Daily Plus au o proprietate antibacteriala speciala pe suprafața lentilelor, evitand astfel colectarea depozitelor de proteine ​​pe lentile. FitView Daily Plus sunt echipate cu un filtru special care protejeaza ochii de UVA si UVB ultraviolet.

FitView Daily Plus sunt recomandate în special pentru persoanele care prefera lentile de contact de unica folosinta, care nu necesita nici o grija suplimentara. FitView Daily Plus sunt, de asemenea, cea mai buna alegere pentru care sunt în cautarea lentilelor moi usor de purtat. FitView Daily Plus satisface cei mai exigenti utilizatori.

 

Parametrii lentilelor FitView Daily Plus:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact FitView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 22 x 10-9
Hidratare 56%
Material Methafilcon A
Filtre UV Taip
Timp de expediere 24 ore
Numar de bucati/cutie 30 buc
 

Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.
 

FitView Daily Plus de asemenea, disponibile in pachete care contin 90 bucati.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
BrandFitView
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:FitView Daily Plus 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact FitView Daily Plus 30 bucăți?

Pentru a alege lentilele de contact FitView Daily Plus, puteți folosi parametrii produsului și propriile preferințe vizuale. Ambalajul de 30 de bucăți asigură o utilizare pe termen lung. În plus, lentilele oferă un nivel ridicat de hidratare (56%), ceea ce contribuie la confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele FitView Daily Plus sigure?

Da, lentilele FitView Daily Plus sunt sigure pentru utilizare, oferind un nivel înalt de igienă datorită regimului de schimb zilnic. Produse de către producătorul de renume Interojo și fabricate din materialul Methafilcon A, acestea asigură nu doar confort, ci și siguranța ochilor.

Pentru ce deficiențe de vedere sunt FitView Daily Plus?

Lentilele FitView Daily Plus sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică. Sunt disponibile în diverse dioptrii, permițând adaptarea la nevoile vizuale individuale.

Cum să aplici lentilele FitView Daily Plus?

Aplicarea lentilelor FitView Daily Plus este simplă și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile corespunzător. Apoi, plasați lentila delicat pe vârful degetului arătător, ridicați pleoapa superioară cu cealaltă mână, apoi aplicați lentila pe ochi, închideți pleoapa și clipiți de câteva ori pentru a asigura o fixare corectă.

Cum să îndepărtezi lentilele FitView Daily Plus?

Îndepărtarea lentilelor FitView Daily Plus este la fel de simplă ca aplicarea lor. După ce v-ați spălat și uscat mâinile, ridicați pleoapa superioară, apucați delicat marginea inferioară a lentilei cu celălalt deget și îndepărtați-o cu atenție de pe ochi.