FreshLook® ColorBlends 2 buc. 0,00 D

numarul de elemente din pachet

2 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

2 buc

Pretul nostru

85,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentile colorate lunare pentru evidentierea culorii naturale a irisului, atat pentru cei care au o nuanta mai inchisa cat si pentru cei care au o nuanta mai deschisa.
Material: Phemfilcon A
Continut de apa : 55 %

 
Culoarea ochilor mai intensă - lentilele colorate subliniază culoarea naturală a irisului, atât deschisă, cât și întunecată. Îl fac mai intens și, în același timp, își păstrează frumusețea naturală.
Confort ridicat de utilizare - datorită parametrului de permeabilitate ridicată la oxigen și ajustării instantanee la forma ochiului, lentilele nu provoacă uscăciune sau iritație. Nu se rasucesc sau cad, iar după aplicare sunt aproape imperceptibile.
Tehnologie 3-în-1 - FreshLook ColorBlends
Tehnologie 3-în-1 - trei culori sunt combinate în lentile, ceea ce garantează culoarea naturală a ochilor, precum și profunzimea și subtilitatea aspectului.
Marcator de pagină pentru aplicare ușoară - datorită acestuia, introducerea lentilelor este extrem de ușoară, atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei începători.
Îmbogățite cu filtre UV - lentilele sunt o protecție eficientă a ochilor împotriva efectelor adverse ale radiațiilor solare, datorită prezenței filtrelor UV moderne.
 

Caracteristicile lentilelor FreshLook ColorBlends:

 

FreshLook ColorBlends sunt lentile de inlocuire lunara al caror scop este de a evidentia culoarea naturala a ochilor. Ele sunt realizate din Phemfilcon A, care, in combinatie cu un continut de apa de 55% permit un grad ridicat de confort purtate zilnic. Datorita tehnologiei 3-in-1 Technology (o combinatie de trei culori in lentila), lentilele FreshLook ColorBlends au capacitatea de a lumina si accentua culoarea ochilor intr-un mod natural. Ele au o permeabilitate mare a oxigenului si se potrivesc cu usurinta pe forma ochiului, cu un confort sporit la purtare. Ele au, de asemenea un ghid de marcare pentru a facilita manipularea lor si un filtru UV.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact FreshLook ColorBlends?

 

Sunt lentile concepute pentru cei care ar dori sa accentueze culoarea actuala a irisului mai inchisa sau mai deschisa, intr-un mod natural. ColorBlends FreshLook sunt o solutie perfecta atat pentru purtarea zilnica, cat si pentru ocazii speciale.

 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

FreshLook ColorBlends sunt lentile cu purtare lunara, astfel incat este necesara  curatarea lor cu o solutie pentru intretinerea lentilelor de contact. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.
Lentilele sunt disponibile fara dioptrii (fara putere de corectie), precum si cu dioptriile pozitive si negative.

 

Parametrii lentilelor FreshLook® ColorBlends:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact colorate
Brand Lentile de contact FreshLook
Producător ALCON
Puterea sferică 0,00 D
Culoare Amethyst, Blue, Brown, Gray, Green, Honey, Pure Hazel, True Saphire, Turquoise, Brilliant Blue, Sterling Gray, Gemstone Green
Curbură 8,6
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 20 x 10-9
Hidratare 55%
Material Phemfilcon A
Tehnologie Tehnologie de colorare 3 în 1
Filtre UV Taip
Numar de bucati/cutie 2 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie2 buc
CuloareAmethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Green, Grey, Honey, Pure Hazel, Sterling Grey, True Sapphire, Turquoise
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:FreshLook® ColorBlends 2 buc. 0,00 D
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele FreshLook® ColorBlends cu 2 bucăți fără dioptrii?

Lentilele FreshLook® ColorBlends fără dioptrii sunt disponibile într-un pachet care conține 2 bucăți. Le poți alege singur, folosind parametrii disponibili ai produsului, cum ar fi culoarea (din 12 nuanțe diferite) și materialul (Phemfilcon A). Alternativ, poți consulta un optometrist care te va ajuta să adaptezi lentilele la nevoile tale.

Sunt lentilele FreshLook® ColorBlends sigure?

Da, lentilele FreshLook® ColorBlends sunt sigure când sunt aplicate, folosite și întreținute corect conform instrucțiunilor producătorului și recomandărilor optometristului.

Pentru ce defect de vedere sunt FreshLook® ColorBlends?

Lentilele FreshLook® ColorBlends sunt destinate persoanelor fără defecte de vedere, deoarece nu au putere optică. Pot fi purtate doar pentru a schimba culoarea ochilor.

Cum să aplici lentilele FreshLook® ColorBlends?

Înainte de a aplica lentilele FreshLook® ColorBlends, este recomandat să îți speli și să îți usuci mâinile cu atenție. Apoi verifică dacă lentila este curbată corect. După ce o plasezi pe vârful degetului arătător, verifică cu atenție dacă este orientată corect. După ce o scufunzi în soluție de curățare, deschide ușor pleoapele și plasează lentila pe globul ocular. La final, închide încet pleoapele.

Cum să scoți lentilele FreshLook® ColorBlends?

Înainte de a scoate lentilele FreshLook® ColorBlends din ochi, este necesar să îți speli și să îți usuci mâinile. Apoi, deschide ușor pleoapele și prinde lentila delicat între degetul mare și arătător, apoi scoate-o cu grijă. După îndepărtare, plasează lentila în recipientul adecvat cu soluție de întreținere și curățare.