FreshLook® ColorBlends 2 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

2 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

2 buc

Pretul nostru

85,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Aurora
5.0000
Lentile colorate cu filtru UV. Pret accesibil si transport relativ repede direct la domiciliu. Se merita achizitionate cu o solutie Clean Active.
Rocket
4.0000
Pot sa spun ca irisul va fi mai bine conturat, intr-o perioada am purtat FreshLook si m-am simtit foarte bine!

Lentile colorate lunare pentru evidentierea culorii naturale a irisului, atat pentru cei care au o nuanta mai inchisa cat si pentru cei care au o nuanta mai deschisa.
Material: Phemfilcon A
Continut de apa : 55 %

 
Culoarea ochilor mai intensă - lentilele colorate subliniază culoarea naturală a irisului, atât deschisă, cât și întunecată. Îl fac mai intens și, în același timp, își păstrează frumusețea naturală.
Confort ridicat de utilizare - datorită parametrului de permeabilitate ridicată la oxigen și ajustării instantanee la forma ochiului, lentilele nu provoacă uscăciune sau iritație. Nu se rasucesc sau cad, iar după aplicare sunt aproape imperceptibile.
Tehnologie 3-în-1 - FreshLook ColorBlends
Tehnologie 3-în-1 - trei culori sunt combinate în lentile, ceea ce garantează culoarea naturală a ochilor, precum și profunzimea și subtilitatea aspectului.
Marcator de pagină pentru aplicare ușoară - datorită acestuia, introducerea lentilelor este extrem de ușoară, atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei începători.
Îmbogățite cu filtre UV - lentilele sunt o protecție eficientă a ochilor împotriva efectelor adverse ale radiațiilor solare, datorită prezenței filtrelor UV moderne.
Pachet mic - lentilele, în afară de proprietățile de culoare, au și un efect corector. Sunt grozave pentru tratarea miopiei și a hipermetropiei.
 

Caracteristicile lentilelor FreshLook® ColorBlends:

 

FreshLook ColorBlends sunt lentile de inlocuire lunara al caror scop este de a evidentia culoarea naturala a ochilor. Ele sunt realizate din Phemfilcon A, care, in combinatie cu un continut de apa de 55% permit un grad ridicat de confort purtate zilnic. Datorita tehnologiei 3-in-1 Technology (o combinatie de trei culori in lentila), lentilele FreshLook ColorBlends au capacitatea de a lumina si accentua culoarea ochilor intr-un mod natural. Ele au o permeabilitate mare a oxigenului si se potrivesc cu usurinta pe forma ochiului, cu un confort sporit la purtare. Ele au, de asemenea un ghid de marcare pentru a facilita manipularea lor si un filtru UV.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact FreshLook® ColorBlends?

 

Sunt lentile concepute pentru cei care ar dori sa accentueze culoarea actuala a irisului mai inchisa sau mai deschisa, intr-un mod natural. ColorBlends FreshLook sunt o solutie perfecta atat pentru purtarea zilnica, cat si pentru ocazii speciale.

 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

FreshLook ColorBlends sunt lentile cu purtare lunara, astfel incat este necesara  curatarea lor cu o solutie pentru intretinerea lentilelor de contact. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.
Lentilele sunt disponibile fara dioptrii (fara putere de corectie), precum si cu dioptriile pozitive si negative.

 

Parametrii lentilelor FreshLook® ColorBlends:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact colorate
Brand Lentile de contact FreshLook
Producător ALCON
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +2,00 D (în pași de 0,25 D)
+2,00 până la +6,00 D (la fiecare 0,50 D)
Culoare Amethyst, Blue, Brown, Gray, Green, Honey, Pure Hazel, True Saphire, Turquoise, Brilliant Blue, Sterling Gray, Gemstone Green
Curbură 8,6
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 20 x 10-9
Hidratare 55%
Material Phemfilcon A
Tehnologie Tehnologie de colorare 3 în 1
Tehnologie Tehnologie de colorare 3 în 1
Filtre UV Taip
Numar de bucati/cutie 2 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
BrandFreshlook
Numar de bucati in cutie2 buc
CuloareAmethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Green, Grey, Honey, Pure Hazel, Sterling Grey, True Sapphire, Turquoise
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:FreshLook® ColorBlends 2 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele FreshLook® ColorBlends cu 2 bucăți?

Lentilele FreshLook® ColorBlends sunt disponibile într-un pachet care conține două bucăți. Pot fi alese individual, folosind parametrii produsului, sau cu ajutorul unui optometrist. Disponibile în 12 culori diferite, permit adaptarea la preferințele estetice individuale.

Sunt lentilele FreshLook® ColorBlends sigure?

Da, lentilele FreshLook® ColorBlends sunt sigure pentru utilizare. Producătorul renumit Alcon le fabrică conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Fabricate din materialul Phemfilcon A, asigură confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defect de vedere sunt FreshLook® ColorBlends?

Lentilele FreshLook® ColorBlends sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică. Sunt disponibile într-o gamă largă de dioptrii, permițând adaptarea la diferite niveluri de deficiențe vizuale.

Cum să aplici lentilele FreshLook® ColorBlends?

Înainte de aplicarea lentilelor FreshLook® ColorBlends, este recomandat să vă spălați și să vă uscați mâinile cu atenție. Apoi, scoateți cu grijă lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător, trageți ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător și priviți în sus. Lentila poate fi plasată cu grijă pe cornee, apoi închideți pleoapele.

Cum să scoți lentilele FreshLook® ColorBlends?

Pentru a scoate lentilele FreshLook® ColorBlends, mai întâi trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară pentru a expune lentila și prindeți-o cu atenție între degetul mare și arătător. Apoi, lentila poate fi ușor trasă în jos și scoasă din ochi.