Horien Ultra Comfort 500 ml

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

45,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Aurora
5.0000
Solutie de curatare lentile, cu acid boric, potrivita pentru ingrijirea acestui tip de produs oftalmologic. Hidrateaza bine lentilele inainte de utilizare.
Gazduire
5.0000
Ok, este o solutie cu acid boric. Am observat ca lentilele se curata foarte bine. Pret bun, prin programul clientilor fideli :) La 500 ml, te tine destul de mult.
Roxana
4.0000
La mine a durat ceva pana sa ajunga produsul, insa am observat ca isi face bine treaba!

Horien Ultra Comfort este o soluție universală concepută pentru îngrijirea lentilelor de contact moi. Grație componentelor sale, are calitați excelente de curățare, clătire sau dezinfectare. Soluția lubrifiază, hidratează și este ideală pentru stocarea în condiții de siguranță a lentilelor de contact. Deasemenea, este potrivită pentru ochii sensibili deoarece valoarea pH-ului este apropiată de cea a lacrimilor reale.

 
Hidratare profundă - pentru ca lentilele să fie confortabile în utilizarea de zi cu zi, trebuie să aibă cel mai înalt grad de hidratare posibil. Soluția de îngrijire, inclusiv hialuronatul de sodiu, crește umiditatea acestora și protejează ochii de uscare.
Dezinfectare cuprinzătoare - plasarea lentilelor în soluția de îngrijire permite curățarea lor completă - nu numai de praf și murdărie, ci și de microorganisme periculoase, depuneri proteice și grăsimi. Aceasta, la rândul său, duce la obținerea unor lentile de contact impecabil de curate.
Prelungirea duratei de viață a lentilelor - utilizarea regulată și corectă a soluției de îngrijire protejează lentilele de toate tipurile de deteriorări, astfel încât acestea pot fi utilizate pentru o perioadă mult mai lungă.
Protecție împotriva microtraumatismelor - substanțele nutritive din soluția de îngrijire influențează în mod benefic capacitatea ochiului de a se regenera natural și, astfel, îl protejează de microtraumatisme cauzate de purtarea îndelungată a lentilelor.
Recipient inclus în pachet - soluția de îngrijire vine cu un recipient de înaltă calitate pentru stocarea lentilelor, care le menține curate, indiferent de condiții.
Capacitate economică - Horien UltraComfort
Capacitate economică - dacă utilizați soluția de îngrijire în fiecare zi, veți fi bucuroși să știți că Horien Ultra Comfort este acum disponibil într-o sticluță economică de 500 de mililitri.
 

Horien Ultra Comfort distruge bacteriile periculoase și elimină toate depunerile de proteine care se acumulează pe lentile în timpul zilei. Acesta permite curățarea lentilelor de contact fără a mai fi nevoie de îndepărtarea tuturor resturilor mecanic. Pentru dezinfectare, fără a fi nevoie să manipulați lentilele de contact, trebuie doar să le păstrați în soluție timp de cel puțin 6 ore. Componentele speciale ale solutiei Horien Ultra Comfort asigură lubrifiere și hidratare pe tot parcursul zilei, în timp ce pH-ul similar lacrimilor naturale elimină iritarea ochilor.

 

Ingrediente:

 

Horien UltraComfort este o solutie tampon sterila, care contine tampon boric si clorura de sodiu, impreuna cu sare de sodiu (EDTA ) si (PHMB), ca agenti de conservare.

  • 0,0001 % biguanid polihexametilen (PHMB),
  • 0,05 % din edetat disodic (EDTA),
  • poloxamina acidului boric,
  • clorura de sodiu,
  • borat de sodiu.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
BrandHorien
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml9,20 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien Ultra Comfort 500 ml
Rating-ul dumneavoastra