Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 720,32 Lei -45% Pret standard 1.309,67 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 916,77 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
21 mm
54 mm
51 mm
144 mm

Verificati produse similare

Celebrele ochelari de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 sunt o propunere pentru clientele care caută rame elegante și stilate de damă de la brandul Boss. Forma lor ovală le conferă un caracter contemporan și luxos, evidențiind în același timp înaltă calitate a materialelor din care sunt confecționate - rame solide, plastice, în culoarea albă. Acești ochelari eleganți Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 sunt rame complete, perfecte atât pentru ochelari de corecție, cât și pentru ochelari de soare. Categoria filtrului UV 3 indică faptul că oferă un nivel înalt de protecție împotriva radiațiilor solare dăunătoare. Dacă cauți rame de ochelari de marcă, ochelarii Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături. Designul lor elegant și funcționalitatea îi transformă într-un accesoriu ideal pentru orice ținută, evidențiindu-ți stilul personal. Alege și testează acești ochelari folosind proba virtuală, care îți oferă posibilitatea să probezi ochelarii online înainte de a-i cumpăra. Ochelarii Boss sunt disponibili pe site-ul Codano.ro și în anumite magazine Codano Optic. Împreună cu aceste rame modești vei primi și un etui elegant, care îți va permite să-ți păstrezi ochelarii Boss BOSS 1521/S SZJ 51 în condiții de siguranță. Nu mai sta pe gânduri, alege luxul și calitatea brandului Boss chiar acum!
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandBoss
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameialb
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]51,00
Inaltimea cadrului [mm]54,00
Latimea podului [mm]21,00
Latimea cadrului [mm]144,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 potriviți pentru forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 au o formă ovală și rame întregi. Datorită acestor caracteristici, vor fi potriviți pentru persoanele care doresc să-și accentueze trăsăturile feței. Mărimea 51 va fi potrivită pentru majoritatea oamenilor, iar selectarea mărimii potrivite se poate face pe baza numărului indicat.

Pentru cine sunt ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51?

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 sunt dedicați în principal femeilor care apreciază design-ul elegant și calitatea înaltă a brandului Boss. Forma ovală și culoarea albă a ramelor vor face ca aceștia să fie un accesoriu excelent pentru multe stilizări.

Oferă ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 îmbunătățiri vizuale?

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 sunt ochelari de protecție împotriva radiațiilor UV, care protejează ochii împotriva luminii nocive. În cazul ochelarilor de corecție, aceștia pot fi ajustați la nevoile individuale ale vederii. Produsele din această linie nu îmbunătățesc viziunea în mod medical, dar lentilele lor de corecție pot oferi confort și protecție ochilor.

Cum să cureți ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51?

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51, realizați din plastic, pot fi curățați folosind o cârpă delicată din microfibră și soluții specializate pentru curățarea ochelarilor. Este recomandat să eviți utilizarea substanțelor chimice de curățare, care ar putea deteriora suprafața lentilelor. Curățarea regulată va ajuta la menținerea clarității și esteticii pe termen lung a ochelarilor.

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1521/S SZJ 51 pot fi achiziționați din magazinul online Optilen.ro și îi poți încerca în anumite magazine KODANO. Etui-ul pentru ochelari este inclus în pachet.