Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 602,23 Lei -45% Pret standard 1.094,97 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 421,56 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
140 mm
16 mm
52 mm
57 mm
145 mm

Verificati produse similare

Ochelarii de soare eleganți pentru femei Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 sunt recomandarea pentru femeile exigente, în căutarea accesoriilor de designer pentru garderoba lor. Acești ochelari de soare de lux Hugo Boss în formă pătrată pun în valoare stilul individual al fiecărei femei. Ramele pline realizate din plastic de înaltă calitate nu numai că oferă un aspect estetic, ci și confort în purtare. Ochelarii de soare de damă Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 nu numai că protejează ochii împotriva radiațiilor UV nocive (categoriea 3), dar și completează perfect ținutele de vară. Ramele de marcă Boss sunt garanția unei potriviri perfecte și a unei calități de necontestat, care vor rămâne estetice pentru multe sezoane. Acești ochelari de soare eleganți pentru femei Boss nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și o soluție practică pentru utilizare zilnică. Datorită probării virtuale, puteți să încercați ochelarii confortabil online înainte de a face achiziția. Ochelarii Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 se potrivesc perfect atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ocazii speciale. Dacă căutați ochelari de designer pentru femei plini de caracter elegant, merită să acordați atenție ochelarilor Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57. Această propunere de marcă va satisface așteptările clienților exigenti în căutarea unei calități înalte și a unui design la modă. Produsul este disponibil în magazinul online Optilen.ro, unde puteți folosi de asemenea funcția de probare online. În plus, în anumite magazine KODANO există posibilitatea de a încerca ochelarii personal înainte de achiziție. De asemenea, trebuie menționat că în setul cu ochelari se află un etui practic, asigurând protecția și stocarea comodă.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandBoss
Forma cadruluipatrat
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameigalben, havana
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]57,00
Inaltimea cadrului [mm]52,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]145,00
Tip de lentilegradient
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 au o formă pătrată și rame pline. Datorită designului lor universal, se potrivesc perfect diferitelor forme de fețe. Mărimea de 57 mm corespunde dimensiunilor standard, ceea ce îi va asigura o potrivire ideală pe nas și urechi.

Pentru cine sunt ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57?

Acești ochelari Hugo Boss sunt dedicati femeilor care apreciază confortul și designul modern pătrat. Se vor potrivi perfect ca un accesoriu stilat pentru outfit-urile de zi cu zi.

Oferă ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 îmbunătățiri privirii?

În acest caz, aceștia sunt ochelari de soare, deci funcția principală este protejarea ochilor împotriva radiațiilor UV nocive. Cu toate acestea, există posibilitatea de a adapta acești ochelari pentru corecția vederii prin intermediul lentilelor potrivite pentru o anumită deficiență vizuală.

Cum sa cureți ochelarii Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57?

Pentru curățarea ochelarilor Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 se recomandă utilizarea unei cârpă de microfibră specializate și a unui lichid delicat de curățare a lentilelor. Trebuie evitate substanțele care conțin alcool, deoarece acestea ar putea deteriora suprafața ochelarilor.

Ochelarii Hugo Boss BOSS 1523/S HJV 57 pot fi achiziționați de la magazinul online Optilen.ro, precum și consultați selecția și eventuala corecție a vederii cu un optometrist în saloanele selectate KODANO.

Împreună cu ochelarii, veți primi și un toc elegant, care va asigura o depozitare și transport sigur pentru ochelari.