Loretto FT 1725 C2

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 134,92 Lei -40% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 157,41 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
135 mm
14 mm
46 mm
53 mm
145 mm
Loretto FT 1725 C2

Verificati produse similare

Loretto FT 1725 C2 sunt ochelari de soare moderni pentru femei de la brandul Loretto, care impresionează prin designul lor neobișnuit în formă. Ramele pline din plastic de culoare maro le conferă un caracter luxos și un aspect stilat. Ochelarii Loretto FT 1725 C2 sunt o alegere excelentă pentru cei care apreciază moda și calitatea. Brandul Loretto este cunoscut pentru modelele sale unice și materialele de înaltă calitate, ceea ce face ca ramurile să nu fie doar la modă, ci și durabile și confortabile de purtat. Disponibili pe site-ul Optilen.ro, ramele pline Loretto FT 1725 C2 sunt ideale pentru femeile care doresc să-și exprime stilul individual și să-și accentueze personalitatea. Ramurile de marcă Loretto sunt o garanție a unei alegeri bune a ochelarilor și a unei potriviri excelente. Ochelarii Loretto FT 1725 C2 se remarcă prin calitatea lor superioară și designul lor unic, care cu siguranță va atrage privirile. Datorită probării virtuale disponibile online, puteți încerca ochelarii fără probleme înainte de achiziționare. Ca ochelari de corecție, Loretto FT 1725 C2 permite o corecție precisă a vederii, asigurând confort și claritate. Aceștia pot fi, de asemenea, o alegere ideală pentru persoanele care petrec mult timp în fața computerului, fiind suficient să le asortați cu lentile cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră nocivă. Pentru șoferi, Loretto FT 1725 C2 poate fi, de asemenea, o alegere excelentă, în special după selectarea lentilelor cu acoperire BlueBlocker, permițând o conducere în siguranță în timpul nopții. Aceștia sunt ochelari versatili și eleganți, care vor satisface chiar și cele mai exigente cerințe. Împreună cu ochelarii, veți primi o husă practică, care asigură protecția și depozitarea în condiții de siguranță. Comandați acum o pereche elegantă de Loretto FT 1725 C2 și bucurați-vă de o vedere excelentă și de un stil remarcabil!
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandLoretto
Forma cadruluinon standard
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameigrena, auriu, rosu, caprui
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]135,00
Latimea lentilei [mm]53,00
Inaltimea cadrului [mm]46,00
Latimea podului [mm]14,00
Latimea cadrului [mm]145,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto FT 1725 C2
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Loretto FT 1725 C2 potriviți pentru fața ta și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Loretto FT 1725 C2 sunt modele cu o formă neobișnuită de ochelari întregi, care se potrivesc diferitelor forme ale feței. Cu forma lor universală, aceștia vor fi potriviți pentru majoritatea oamenilor. De asemenea, dimensiunea ochelarilor este standard, ceea ce face ca aceștia să se potrivească majorității utilizatorilor.

Pentru cine sunt ochelarii Loretto FT 1725 C2?

Ochelarii Loretto FT 1725 C2 sunt dedicați femeilor care apreciază designul la modă și calitatea superioară a execuției. Aceștia vor fi perfecti ca un adaos elegant la ținutele zilnice, punând în valoare stilul personal al fiecărei femei.

Ochelarii Loretto FT 1725 C2 contribuie la îmbunătățirea vederii?

Ochelarii Loretto FT 1725 C2 sunt ochelari întregi din plastic, care pot fi ajustați pentru corectarea vederii la optometrist. Cu lentilele potrivite, aceștia pot îmbunătăți confortul vizual și corecta deficiențele de vedere. De asemenea, ochelarii Loretto FT 1725 C2 pot fi utilizați și ca ochelari pentru calculator, cu condiția să se aleagă lentilele cu acoperirea BlueBlocker, care blochează lumina dăunătoare albastră emisă de ecranele dispozitivelor electronice. Sunt de asemenea potriviti ca ochelari pentru șoferi, cu condiția să se aleagă lentilele cu acoperirea BlueBlocker care permit conducerea în timpul nopții, îmbunătățind contrastul și reducând reflexiile.

Cum să cureți ochelarii Loretto FT 1725 C2?

Pentru a avea grijă corespunzătoare de ochelarii Loretto FT 1725 C2, se recomandă utilizarea unei ștergări speciale din microfibră pentru curățare, pentru a evita zgârieturile. De asemenea, se poate folosi un săpun delicat și apă caldă. Se evită utilizarea substanțelor chimice care ar putea deteriora suprafața ochelarilor. Ochelarii Loretto FT 1725 C2 pot fi achiziționați de pe site-ul web Optilen.ro și încercați în anumite magazine KODANO. Etuiul este inclus în setul de ochelari, facilitând astfel depozitarea și protejarea acestora în timpul transportului.