Loretto GLT 9038 C3

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 157,41 Lei -30% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 224,87 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
21 mm
49 mm
51 mm
132 mm

Verificati produse similare

Loretto GLT 9038 C3 sunt ochelari moderni ai mărcii Loretto, care impresionează atât cu designul lor rotund, cât și cu calitatea ridicată a materialelor. Aceste rame la modă unisex se disting prin ramele metalice de culoare aurie, ceea ce le adaugă eleganță și stil. Ochelarii Loretto GLT 9038 C3 nu sunt doar un accesoriu la modă distinct, ci și un element practic pentru corectarea vederii. Datorită tijei, aceștia pot fi perfect adaptați nevoilor individuale ale vederii, asigurând confortul purtării și claritatea perfectă a imaginii. Pentru cei care caută rame de ochelari de marcă, Loretto este o alegere excelentă. Ochelarii Loretto GLT 9038 C3 nu sunt doar un element distinctiv al stilizării, ci și o garanție a calității și a unei alegeri bune de ochelari. Acești ochelari pot fi achiziționați din magazinul online Optilen.ro și încercați în anumite saloane KODANO, ceea ce facilitează alegerea și adaptarea ochelarilor la nevoile personale. În pachetul cu ochelari se află o husă practică, care asigură protecția și depozitarea în siguranță a ochelarilor Loretto GLT 9038 C3 în timpul călătoriilor sau utilizării zilnice.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaLoretto
Forma cadruluirotund
Tipsemirama
Materialmetal
Culoarea rameiauriu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]51,00
Inaltimea cadrului [mm]49,00
Latimea podului [mm]21,00
Latimea cadrului [mm]132,00
Tip de lentilegradient
polarizatiDa
Filtru UV2
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto GLT 9038 C3
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegeți ochelarii Loretto GLT 9038 C3 potriviți pentru forma feței și ce mărime să alegeți?

Ochelarii Loretto GLT 9038 C3 sunt ochelari rotunzi de tip șnur, cu o construcție metalică de culoare aurie. Datorită formei lor, se potrivesc diferitelor tipuri de fețe. Mărimea acestor ochelari este medie, ceea ce îi face potriviți pentru majoritatea persoanelor.

Pentru cine sunt ochelarii Loretto GLT 9038 C3?

Ochelarii Loretto GLT 9038 C3 sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților, ceea ce îi face un model unisex. Designul lor universal se potrivește multor stilizări, adăugând caracter și stil.

Oferă ochelarii Loretto GLT 9038 C3 o îmbunătățire a vederii?

Ochelarii Loretto GLT 9038 C3 sunt ochelari de soare, prin urmare, principalul lor scop este protecția ochilor împotriva radiațiilor UV nocive. Aceștia nu îmbunătățesc vederea în termeni de corecție a vederii. Cu toate acestea, pot fi folosiți ca ochelari pentru calculator, cu condiția de a alege lentilele cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră. De asemenea, pot fi ideali pentru șoferi, cu condiția de a alege lentile speciale cu acoperire BlueBlocker, ceea ce permite o conducere sigură în timpul nopții.

Cum se curăță ochelarii Loretto GLT 9038 C3?

Pentru curățarea ochelarilor Loretto GLT 9038 C3 se recomandă folosirea unei cârpe delicate din microfibră împreună cu un lichid special pentru curățarea lentilelor. Evitați utilizarea produselor care conțin alcool, pentru a nu deteriora acoperirile protectoare ale lentilelor.

Ochelarii Loretto GLT 9038 C3 pot fi achiziționați de pe site-ul de comerț electronic Optilen.ro și pot fi încercați în anumite magazine KODANO. Împreună cu ochelarii, se include și un toc practic pentru depozitarea acestora.