Loretto 9044 C2

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 157,41 Lei -30% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 157,41 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
145 mm
21 mm
49 mm
51 mm
135 mm

Verificati produse similare

Ochelarii moderni Loretto 9044 C2 sunt o adevărată încântare pentru iubitorii de accesorii elegante. Alegând ramele unisex de la marca Loretto, obții nu doar un design trendy în formă rotundă, ci și garanția unei execuții de înaltă calitate. Ochelarii Loretto 9044 C2 sunt rame pline realizate din metal de culoare aurie, ceea ce le adaugă eleganță și farmec atemporal. Se încadrează perfect în ultimele tendințe de modă, făcând din purtătorul său o icoană a stilului. Avantajele mărcii Loretto sunt clare aici, oferindu-ți rame unisex la modă, pline de clasă. Dacă cauți ochelari care nu doar îți accentuează gustul distinctiv, ci și asigură corecția corespunzătoare a vederii, atunci ochelarii Loretto 9044 C2 sunt alegerea perfectă. Aceștia pot fi adaptați nevoilor tale ca ochelari de calculator, cu condiția alegerii lentilelor adecvate cu acoperirea BlueBlocker care blochează lumina albastră nocivă. Alternativ, pot fi folosiți ca ochelari pentru șoferi, atunci când sunt echipați cu lentile cu acoperire BlueBlocker ce permite conducerea în timpul nopții. Aceste rame moderne de la Loretto sunt disponibile în magazinul Optilen.ro, unde le poți achiziționa și încerca online sau vizita anumite săli de optometrie KODANO pentru a le ajusta precis conform preferințelor tale. În plus, merită menționat că ochelarii Loretto 9044 C2 vin însoțiți de o husă elegantă, care va îngriji siguranța și depozitarea stilată a noilor tăi ochelari preferați. Optând pentru rame de ochelari de marcă, obții un accesoriu distinct, care va sublinia stilul tău individual.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaLoretto
Forma cadruluirotund
Tipplin
Materialmetal
Culoarea rameiauriu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]51,00
Inaltimea cadrului [mm]49,00
Latimea podului [mm]21,00
Latimea cadrului [mm]135,00
Tip de lentilegradient
polarizatiNu
Filtru UV2
Balamale flexibileDa
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto 9044 C2
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Loretto 9044 C2 potriviți pentru forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Loretto 9044 C2 au o formă rotundă, care se potrivește multor tipuri de fețe. Ramele lor complete fac ca aceștia să se potrivească perfect și să fie stabili pe nas. Mărimea ochelarilor ar trebui să fie potrivită pentru lățimea feței, lucru ce poate fi ușor verificat măsurând distanța dintre tâmple.

Pentru cine sunt potriviți ochelarii Loretto 9044 C2?

Ochelarii Loretto 9044 C2 sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților, datorită design-ului lor unisex. Aceștia se potrivesc perfect ca accesoriu la ținutele de zi cu zi.

Ochelarii Loretto 9044 C2 îmbunătățesc vederea?

Ochelarii Loretto 9044 C2 sunt ochelari complet, așa cum sugerează și numele, în principal destinați ca ochelari corectivi. Aceștia pot fi utilizați și ca ochelari pentru computer, cu lentilele potrivite cu acoperire BlueBlocker. Ideali pentru șoferi, dacă se aleg lentilele cu acoperire BlueBlocker, aceștia permit conducerea în condiții de noapte.

Cum se curăță ochelarii Loretto 9044 C2?

Ochelarii Loretto 9044 C2 sunt fabricați din metal și au ramă auriu. Pentru a-i curăța corespunzător, trebuie să folosiți produse speciale pentru curățarea lentilelor și o cârpă moale, pentru a evita zgârieturile. Nu uitați să îi curățați în mod regulat, pentru a menține claritatea și estetica ochelarilor. Ochelarii Loretto 9044 C2 pot fi achiziționați de pe site-ul Optilen.ro și pot fi încercați în anumite magazine KODANO. Husa pentru ochelari este inclusă, asigurând protecția și păstrarea ochelarilor într-un mod sigur.