Lentile de contact Maxvue Vision

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile de contact colorate MaxVue Vision

Majoritatea persoanelor aleg lentile de contactă datorită confortului de utilizare. Dar aceste produse pot îndeplini și alte funcții. Pe piață putem regăsi lentile de contact de diferite culori sau forme care pot schimba parțial sau în totalitate ochii. Aceste accesorii sunt foarte utile, datorită lor putem ieși mai în evidență. Lentilele de contact atipice pot atrage atenția persoanelor din jur, pot deveni teme de discuție sau chiar vor îmbunătății încrederea în propria persoană. Așadar ce fel de lentile se merită să luăm în considerare? Fără nici o îndoială puteți opta pentru lentilele MaxVue Vision.

Descrierea firmei MaxVue Vision

Firma MaxVue Vision se specializează în producția de lentile de contact colorate. Produsele firmei sunt cunoscute în peste 60 de țări. Sediul firmei se află în Malaezia. MaxVue Vision oferă o gamă variată de lentile de contact colorate, cele mai populare fiind lentilele de contact Crazy Lens. În ofertă se pot regăsi și lentile de vedere dar și lentile fără dioptrii, altfel zis "zero". De regulă în ambalaj veți găsi o pereche de lentile de contact.

Cine poate purta lentilele Crazy Lens?

Crazy Lens sunt de regulă disponibile în opțiunea standard, deci fără dioptrii. Pot fi purtate de persoanele care nu au probleme cu vederea dar ar dori să-și schimbe diametral apariția. Lentilele de contact Crazy Lens vor fi ideale pentru petreceri pentru a surprinde invitații și care vor reda un stil caracteristic. Printre modelele disponibile putem regăsi lentile cu un design mai aparte de genul: Anaconda, Cat Eye, Dragon Eyes, Red Devil sau Vampire.

Cine poate purta lentilele Crazy Lens RX?

Crazy Lens RX se recomandă persoanelor care au probleme cu vederea precum și celor care sunt perfect sănătoase. Lentilele vor fi ideale pentru petreceri de genul Halloween. Crazy Lens RX sunt lentile de contact trimestriale și care pot fi purtate doar ziua. Produse dintr-un material de hidrogel care se caracterizează printr-o permeabilitate ridicată a oxigenului.

Cine poate purta lentilele Crazy Lens UV Glow?

Lentilele colorate Crazy Lens UV Glow sunt un tip de lentile care luminează în prezența razelor ultraviolete. Puteți purta acest tip de lentile de exemplu atunci când mergeți la discotecă. Vor reda un efect nemaipomenit și vor impresiona în mod sigur persoanele de la petrecere! Aceste lentile pot fi purtate indiferent de culoare ochilor. De asemenea sunt produse dintr-un material de hidrogel cu o permeabilitate ridicată a oxigenului. Acestea sunt disponibile doar în varianta fără dioptrie.

Lentile de contact originale MaxVue Vision

În magazinul Optilen.ro puteți achiziționa lentilele colorate MaxVue Vision și aveți garanția unor produse originale, produse în baza unor soluții tehnologice de ultimă generație.