Moretti T1926 C2

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 102,04 Lei -30% Pret standard 145,77 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 145,77 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
17 mm
44 mm
50 mm
133 mm

Verificati produse similare

Cunoaște ochelarii de soare moderni Moretti T1926 C2, care vor încânta orice iubitor al stilului! Această marcă este un simbol al luxului, așa că alegând ramele unisex Moretti, vei opta pentru un design la modă și o calitate ridicată a materialelor. Ochelarii de soare Moretti T1926 C2 în formă ovală îți vor evidenția perfect personalitatea, indiferent de sex. Ramele elegante pline din plastic de culoare bleu marin sunt adevărate bijuterii pentru ținuta ta. Potrivește-ți nevoile cu ochelarii moderni Moretti T1926 C2, pe care îi poți achiziționa de la magazinul Optilen.ro. Aceștia nu oferă doar modă, ci și confort în purtare și o potrivire perfectă. Dacă cauți rame de ochelari de marcă, alege Moretti T1926 C2 - o alegere perfectă pentru cei care apreciază stilul și calitatea. Asigură-ți ochilor confort și protecție într-un mod la modă! Împreună cu ochelarii vei primi o husă practică, care îți va permite să îi păstrezi într-un mod sigur și elegant. Alege ramele de ochelari de marcă Moretti și subliniază-ți stilul unic!
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaMoretti
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameibleumarin
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]50,00
Inaltimea cadrului [mm]44,00
Latimea podului [mm]17,00
Latimea cadrului [mm]133,00
Tip de lentileuni color
polarizatiDa
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Moretti T1926 C2
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegeți ochelarii Moretti T1926 C2 în funcție de forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Moretti T1926 C2 au o formă rotundă, ceea ce îi face potriviți pentru multe forme de față. Datorită formei ovale, aceștia se vor potrivi atât feței mai pătrate, cât și celei rotunde. Mărimea ochelarilor poate fi ajustată datorită informațiilor privind parametrii produsului, pe care le puteți găsi pe site-ul magazinului online Optilen.ro sau să solicitați ajutorul unui optometrist din magazinele KODANO.

Pentru cine sunt ochelarii Moretti T1926 C2?

Ochelarii Moretti T1926 C2 sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților, ceea ce îi face un produs unisex. Datorită ramei de culoare bleumarin, aceștia sunt potriviți pentru persoanele care caută un accesoriu modern și elegant pentru aspectul lor de zi cu zi.

Oferă ochelarii Moretti T1926 C2 o vedere mai bună?

Ochelarii Moretti T1926 C2 sunt ochelari cu grad complet, ceea ce înseamnă că pot îmbunătăți acuitatea vizuală și pot oferi confort utilizatorului în utilizarea zilnică.

Cum se curăță ochelarii Moretti T1926 C2?

Ochelarii Moretti T1926 C2 sunt fabricați din plastic, ceea ce facilitează îngrijirea lor. Aceștia pot fi curățați cu o cârpă moale din microfibră pentru a evita zgârieturile. Trebuie evitată utilizarea substanțelor chimice care ar putea deteriora acoperirea lentilelor. Sfaturi detaliate privind îngrijirea pot fi obținute în magazinele KODANO.

Husă inclusă: Împreună cu ochelarii Moretti T1926 C2 se află o husă practică, care permite depozitarea și transportul sigur al ochelarilor.