MyDay® 90 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

317,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
4.0000
Sunt lentile care ajuta la corectarea miopiei, va ajung pentru 3 luni. Mai mult, au si filtre UV. Pretul este relativ bun, nu stiu in momentul de fata cum sta cu livrarea, inteleg ca pot exista decalaje la produsele de la Cooper Vision. Recomand acest set Myday, iar daca vreti sa dati mai putini bani puteti incerca cutia de 30 buc.
Lentile zilnice moi pentru persoanele cu miopie marca Cooper Vision.
Material: Stenfilcon A
Continut de apa: 54%
 
Tehnologia Aquaform - a făcut posibilă crearea lentilelor cu hidratare ridicată prin infiltrarea umezelii în structura lentilelor. O soluție confortabilă chiar și în cazul ochilor excesiv de uscați.
Marginile rotunjite - structura îmbunătățită a lentilelor, vizibilă în principal în marginile rotunjite, reduce frictiunea dintre lentilă și pleoapă. Acest lucru a eliminat problema iritației și roșaței.
Moale și flexibilă - materialul Stenfilcon A, din care sunt fabricate lentilele, este moale și flexibil, ceea ce facilitează în mod semnificativ aplicarea lentilelor și elimină problema perceptibilității lor.
Protecție împotriva radiațiilor UV - lentilele sunt extrem de utile în menținerea sănătății ochilor pe termen lung, deoarece îmbogățite cu filtre moderne UVA / UVB protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare, absorbindu-le în proportie de 97%.
Mod zilnic - MyDay
Mod zilnic - lentilele MyDay sunt concepute pentru utilizare zilnica, ceea ce înseamnă că seara se scoateti și luați o pereche proaspătă dimineața. Fără îngrijiri suplimentare.
 

Caracteristicile lentilelor MyDay:

 

MyDay sunt lentile din silicon moale hidrogel fabricate din Stenfilcon A, care se caracterizeaza printr-un continut mare de apa. Combinat cu o permeabilitate ridicata de oxigen, asigura un confort maxim. Permeabilitatea excelenta de oxigen al MyDay este posibila datorita tehnologiei unice Inteligent Silicon ™ . Se creeaza canale speciale care alimenteaza cu oxigen la nivelul corneei. Lentilele sunt echipate cu filtre de blocare UVA (85 %) si UVB (96 %).

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact MyDay?

 

Ele sunt lentile de contact pentru persoanele cu miopie. Acestea au fost create pentru cei care apreciaza comoditatea de a folosi lentile de unica folosinta, cea mai inalta calitate si confort pe care acestea le ofera. Ele sunt, de asemenea, recomandate pentru persoanele care sufera de uscaciune a ochilor in timpul utilizarii altor lentile.

 

Parametrii lentilelor MyDay:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact MyDay
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +5,00 D (la fiecare 0,25 D)
+5,00 la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,4
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 100 x 10-9
Gradul de hidratare 54%
Material Stenfilcon A
Tehnologie Aquaform®
Filtre UV 85% UVA, 96% UVB
Numar de bucati/cutie 90 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaMyDay
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:MyDay® 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra