Lentile de contact MyDay

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina

Lentile de unică folosință MyDay

În fiecare zi, ochii tăi sunt expuși provocărilor legate de condițiile de mediu în continuă schimbare: mediu prea cald sau uscat cu aer condiționat, lucru pe termen lung în fața unui monitor de computer sau a altor dispozitive digitale. Lentilele dvs. de contact trebuie să îndeplinească provocările menționate mai sus.

Caracteristici ale lentilelor MyDay:

Răspunsul la provocările de mediu de mai sus sunt lentilele de contact de unică folosință MyDay, care sunt realizate folosind tehnologia modernă Aquaform, care este, fără îndoială, o descoperire în structura chimică a lentilelor. Ei vor ține cu ușurință pasul cu tine în fiecare zi aglomerată din viața ta, chiar dacă nu îi vei simți deloc în fața ta.

Iată de ce aveți nevoie pentru a experimenta beneficiile unice ale purtării lentilelor de unică folosință MyDay:

  • lentile care sunt ușor de pus și de care vei uita rapid în timp ce le vei purta;
  • extrem de ușor de pus și scos;
  • materialul modern de silicon-hidrogel permite trecerea aerului, datorită căruia ochii tăi vor primi cantitatea potrivită de oxigen și vor rămâne albi;
  • purtarea lentilelor de contact MyDay de o zi este foarte confortabilă, datorită conținutului ridicat de apă;
  • Utilizatorul poate alege dintre pachete de 30 și 90 de bucăți, precum și o versiune de 30 de bucăți de lentile torice (pentru astigmatici).

Ce face ca lentilele MyDay să iasă în evidență?

Materialul silicon-hidrogel din care sunt fabricate lentilele MyDay asigură o hidratare excelentă pentru ochi. Pentru a obține un confort și mai mare la purtare, lentilele de contact MyDay au fost create folosind un design avansat cu margini rotunjite și o suprafață netedă. Tehnologia MyDay permite o senzație mult mai naturală atunci când purtați lentile. Pleoapele pot aluneca peste lentile fara nicio dificultate si aproape imediat dupa ce le-am pus, uitam ca le avem pe ochi. Ochii tăi vor lucra cu tine în orice moment. Lentilele de contact de unică folosință MyDay vă vor menține ochii confortabili și hidratați de dimineața până târziu. Acesta este tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține un confort maxim atunci când purtați lentile de contact.

Lentile marca MyDay

Lentilele de unică folosință MyDay oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate create de CooperVision, o companie optică de renume mondial. Vezi și alte produse de la această companie: