MyDay Multifocal 30 buc.

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

144,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

MyDay® Multifocal sunt lentile de contact zilnice din silicon-hidrogel pentru persoanele cu prezbiopie. Au fost create pentru utilizatorii cu un stil de viață activ și sunt lentile moderne și confortabile pentru toți. Este un produs Cooper Vision - cunoscut și apreciat de milioane de oameni. MyDay Multifocal aparțin familiei MyDay®, unde veti gasi si lentile pentru astigmatism si persoane cu miopie.

 
Viziune clară la orice distanță - datorită tehnologiei unice Binocular Progressive System™, lentilele garantează o vedere clară pentru distanțe apropiate, îndepărtate și intermediare.
Pentru persoanele cu prezbiopie - lentilele de contact MyDay® Multifocal sunt concepute pentru a corecta prezbiopia și a permite persoanelor cu această deficiență de vedere să trăiască cât mai confortabil posibil.
Tehnologia modernă Aquaform® - este responsabilă pentru capacitatea crescută a lentilelor de a acumula molecule de apă și împreună cu gradul ridicat de hidratare asigură evitarea uscaciunii iritatia ochilor.
Factor mare de permeabilitate a oxigenului - lentilele garantează corneei acces liber la oxigenul din aer și mențin astfel ochii în stare bună. Acest lucru ajută împotriva infectiilor și oboselii premature.
Protecție UV - datorită filtrelor UVA/UVB care blochează 85% si respectiv 96% din radiatiile nocive si va protejează ochii.
Aplicare ușoară - MyDay Multifocal
Aplicare ușoară - marginile mai subțiri, moliciunea si flexibilitatea sunt avantajele lentilelor MyDay® Multifocal. Sunt ușor de aplicat și nu provoacă probleme la scoaterea lor.
 

Caracteristicile lentilelor MyDay® Multifocal:

 

MyDay® Multifocal sunt lentile de contact multifocale zilnice, create pentru a corecta eficient și convenabil prezbiopia. Ei folosesc un material MyDay® Multifocal sunt lentile de contact multifocale zilnice. Sunt create pentru a corecta eficient și convenabil prezbiopia. Ei folosesc un material siliconic-hidrogel numit Stenfilcon A, caracterizat prin valori mari ale parametrilor individuali: transmisivitatea oxigenului și hidratarea. Drept urmare, lentilele sunt extrem de confortabile de utilizat - rămân hidratate multe ore și astfel nu provoacă uscăciune sau iritare a ochilor. Ele nu creează o barieră impermeabilă între mediu și ochi și astfel oferă corneei acces constant, 100%, la oxigenul dătător de viață din aer. Acest lucru menține ochii în stare bună, îi protejează de infecții și reduce oboseala ochilor.

Hidratarea este îmbunătățită de tehnologia modernă Aquaform® utilizată în lentile. Datorită acesteia, MyDay® Multifocal menține și mai bine hidratarea, garantând multe ore de confort de utilizare. Lentilele de contact MyDay® Multifocal conțin filtre UV moderne care vă protejează ochii împotriva radiațiilor solare periculoase și a efectelor negative care provin din contactul cu aceste radiații. Lentilele blochează 85% și, respectiv, 96% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB.

MyDay® Multifocal asigură o vedere clară la orice distanță datorită tehnologiei unice CooperVision® Binocular Progressive System™. Puteți citi confortabil, să vă uitați la televizor, să conduceți o mașină și să faceți multe activități din viața ta de zi cu zi. MyDay® Multifocal - datorită structurii lor îmbunătățite - sunt mai ușor de aplicat decât multe alte lentile progresive disponibile pe piață. Acest lucru se datorează moliciunii, flexibilității și marginilor mai subțiri. Lentilele se adaptează rapid la ochi și, odată ce își găsesc locul, nu se mișcă, nu se pliază și nu cad.

MyDay® Multifocal sunt lentile progresive zilnice. Aceasta înseamnă că nu aveți nevoie de nicio soluție suplimentară de lentile sau recipient pentru a le folosi. Puteți să le aplicați imediat după cumpărare și să vă bucurați de confort maxim de utilizare - fără a pierde timp suplimentar pentru întreținere. Doar scoateți o pereche noua din blister, o aplicați și, la finalul zilei, scoateți lentilele și le aruncați la coș. Lentilele de contact zilnice sunt grozave pentru persoanele active care călătoresc frecvent și au ochi uscați și iritați, în special în cazul lentilelor de contact folosite mai mult.

 

Când ar trebui să alegeți lentilele progresive MyDay® Multifocal?

 
  • Dacă sunteți diagnosticat cu prezbiopie și căutați o alternativă la ochelarii progresivi tradiționali.
  • Dacă, în ciuda deficienței vizuale, doriți să va bucurați de viață și să faceți toate activitățile pe care le-ați făcut până acum, inclusiv să jucați sportul preferat sau să călătoriți.
  • Dacă ochii dvs sunt predispuși la uscăciune, roșeață, lăcrimare și totuși doriți să folosiți lentile. În acest caz, ar trebui să alegeți MyDay® Multifocal cu structura și parametrii îmbunătățiți.
  • Daca doriti sa incercati un produs modern de la un producător cunoscut si apreciat in toata lumea.
  • Dacă doriți să evitați necesitatea intretinerii suplimentare a lentilelor.
 

Parametrii lentilelor MyDay® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact MyDay
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -12,00 la -10,00 D (la fiecare 0,50 D)
-10,00 la +8,00 D (la fiecare 0,25 D)
Adiția Low (la +1,25), Mid (la +1,75), High (la +2,50)
Curbură 8,4
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 100 x 10-9
Gradul de hidratare 54%
Material Stenfilcon A
Tehnologie Binocular Progressive System™, Aquaform®
Filtre UV 85% UVA, 96% UVB
Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
BrandMyDay
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:MyDay Multifocal 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele MyDay® Multifocal 30 de bucăți?

Pentru a alege lentilele MyDay® Multifocal de 30 de bucăți, poți solicita ajutorul unui optometrist sau le poți selecta singur, bazându-te pe proprii parametri de vedere. Pachetul conține 30 de lentile, asigurând utilizare pe termen lung. Datorită funcției adiționale Binocular Progressive System™, acestea oferă o claritate excepțională a vederii atât pentru distanțe apropiate, cât și pentru cele îndepărtate.

Sunt lentilele MyDay® Multifocal sigure?

Da, lentilele MyDay® Multifocal sunt produse de către producătorul de renume Cooper Vision, ceea ce garantează o calitate și siguranță înaltă. Materialul lor, Stenfilcon A, asigură confort pe tot parcursul zilei, iar modul de înlocuire zilnic elimină riscul de infecții și contaminări.

Pentru ce deficiențe de vedere sunt MyDay® Multifocal?

Lentilele MyDay® Multifocal sunt destinate persoanelor cu presbiopie, adică dificultăți de focalizare la distanțe apropiate și medii. Datorită tipului lor progresiv de corecție, este posibilă corectarea eficientă a acestei deficiențe de vedere.

Cum se aplică lentilele MyDay® Multifocal?

Înainte de a aplica lentilele MyDay® Multifocal, este necesar să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, lentila trebuie scoasă cu grijă din ambalaj și plasată pe vârful degetului arătător. După verificarea faptului că lentila nu este inversată, aceasta poate fi plasată pe ochi.

Cum se înlătură lentilele MyDay® Multifocal?

Pentru a înlătura lentilele MyDay® Multifocal, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți cu grijă pleoapa inferioară și privind în sus, îndepărtați lentila cu degetul arătător și cu degetul mare. Lentilele zilnice nu necesită curățare sau depozitare, trebuie aruncate imediat după utilizare.