MyDay toric 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

129,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Rocket
5.0000
Cei cu astigmatism vor multumi Optilen pentru un pret bun la lentilele torice Myday. Am zis sa le incerc dupa ce am vazut ca au si cilindru, ca dioptrie au marja mare deci ma incadrez cu -2.5 la ochiul stang. Sunt lentile cu care te obisnuiesti putin mai greu, dar merita.
Catalina
5.0000
Daca ai astigmatism, aceste lentile sunt foarte bune si chiar merita sa le incerci. Mi-a placut ca au si filtru UV incorporat.M-am obisnuit repede cu ele, sunt si foarte confortabile!

MyDay® toric sunt lentile de hidrogel din silicon de o zi pentru astigmatism, cu un nivel foarte bun de stabilitate. Ceea ce distinge lentilele de aceste lentile corective pentru astigmatism este utilizarea filtrelor UV care protejează 85% împotriva radiațiilor UVA și 96% împotriva radiațiilor UVB. Tehnologiile inovatoare și materialele îmbunătățite se traduc într-un confort ridicat de utilizare și sănătate. Acesta este produsul unuia dintre cele mai recunoscute și respectate mărci din lume - CooperVision.

 
O calitate excelentă a vederii - utilizarea unui sistem optic dovedit și îmbunătățit le-a permis creatorilor să creeze lentile care să garanteze o calitate perfectă a vederii: cu o imagine clara.
Confort inalt la utilizare - o hidratare intensă și de lungă durată, ceea ce se traduce printr-o utilizare extrem de confortabilă a lentilelelor: fără ochi uscați și iritați. Lentilele sunt pur și simplu imperceptibile.
Protecție împotriva razelor UV - obținută cu ajutorul unui complex de filtre UVA / UVB, absorb aproape 96% din radiațiile nocive precum un burete.
Ochi sănătoși - fără iritatii sau roșeață. Acest lucru se datorează parametrului ridicat de permeabilitate la oxigen, datorită căruia ochii au acces liber la oxigen.
Corecția efectivă a vederii - MyDay toric
Corecția efectivă a vederii - le permite astigmaticilor să se bucure de o vedere clară și stabilă în toate condițiile, atât în timpul lucrului, cât și în repaus, precum și în timpul activităților fizice.
Utilizare zilnica - fără lichide de îngrijire suplimentare, recipient și necesitatea de a vă aminti de curățarea zilnica ori depozitarea corespunzătoare.
 

Caracteristicile lentilelor torice MyDay®:

 

În procesul de creare a lentilelor de contact torice MyDay®, a fost utilizat materialul de ultimă generație cu un factor ridicat de permeabilitate la oxigen, datorită căruia ochiul are acces liber la oxigen și rămâne sănătos și frumos (alb, fără roșeață inestetică). Tehnologia Aquaform® este cantitatea minimă de silicon din lentilă și un conținut de apă și mai mare, care se reflectă într-o hidratare intensă și de lungă durată. Nu mai sunt ochii uscați, iritați!

Lentilele torice MyDay® asigură o acuitate vizuală excelentă, saturația culorii și stabilitatea imaginii prin utilizarea sistemului inovativ Optimised Toric Lens Geometry™. Vă bucurați de o vedere de înaltă calitate atât în timpul ce lucrati, cât și în timpul odihnei, precum și în timpul activității fizice; în situațiile în care lentilele obișnuite au tendința de a forma ceață și pete. Pentru cea mai bună protecție, toricul MyDay® a fost îmbogățit cu un complex de filtre UVA / UVB care absoarbe aproape 96% din radiațiile nocive. Ochii dvs sunt protejați de soare.

Modul de utilizare zilnica înlătură obligația de îngrijire suplimentară și de cumpărare a lichidelor și a recipientelor. Umplerea blisterului cu un lichid bio-compatibil înseamnă că MyDay® toric păstrează toate proprietățile valoroase pentru o lungă perioadă de timp. Așadar, atunci când renunți să le folosești o perioadă, nu pierzi inventarul - îl poți folosi mai târziu.

 

Caracteristici cheie ale lentilelor de contact torice MyDay®:

 
  • un sistem optic dovedit și inovator înseamnă o vedere excelentă;
  • parametrul de permeabilitate ridicat la oxigen elimină riscul de infecție;
  • hidratarea intensivă și de lungă durată înseamnă confortul utilizării - fără uscăciune și roșeață a ochilor;
  • protecție suplimentară împotriva razelor UV dăunătoare;
  • modul de utilizare de o zi - nu necesită solutii și îngrijire suplimentara;
  • corectarea eficientă a astigmatismului - atât slab, cât și puternic.
 

Pentru cine sunt lentilele de contact MyDay® toric?

 

MyDay® toric este o propunere excelentă pentru astigmatici - atât în etapele inițiale, cât și în cele avansate ale deficienței de vedere. Lentilele, datorită proprietăților lor valoroase, îndeplinesc așteptările chiar și celor mai exigenti utilizatori care caută lentile sigure, imperceptibilie. Caracteristicile suplimentare, cum ar fi protecția împotriva razelor UV și bazele solide (utilizarea materialului permeabil la oxigen, hidratant și optică îmbunătățită) fac din MyDay® toric un produs competitiv care câștigă din ce în ce mai multă popularitate.

 

Parametrii lentilelor torice MyDay®:

 
Dioptrie sferică Cilindru Axa
de la -10,00 la +6,00 D (la fiecare 0,50 D) -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 160°, 170°, 180°
de la -6,00 la 0,00 D (în 0,25 D)
de la -10,00 la +6,00 D (la fiecare 0,50 D) -2,25 10°, 20°, 90°, 160°, 170°, 180°
de la -6,00 la 0,00 D (în 0,25 D)
 
Kategoria Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact MyDay
Producător COOPER VISION
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,5
Dk/t 80 x 10-9
Conținut de apă 45%
Material Stenfilcon A
Tehnologia Aquaform Comfort Science™, Optimised Toric Lens Geometry
Filtre UV 85% UVA, 96% UVB
Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaMyDay
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:MyDay toric 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra