Ochelari barbati

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 2058

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 2058

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare pentru bărbați

Cum aleg bărbații ochelarii? La ce criterii acordă atenție și care sunt mai puțin importante? Pe baza cercetărilor efectuate se poate concluziona că caracteristicile de bază pe care ar trebui să le aibă ochelarii pentru bărbați sunt: confortul, potrivirea bună și durabilitatea.

Caracteristicile ochelarilor pentru bărbați

Spre deosebire de femei, bărbații sunt mai puțin predispuși la urmărirea nebună a tendințelor modei. Bărbații moderni sunt în mod evident interesați de stilul bun, dar este mai puțin probabil să aleagă un look la modă în detrimentul sacrificării confortului. Există studii care confirmă că aproape 90 la sută dintre bărbați aleg ochelarii pentru bărbați pe baza confortului și a potrivirii bune. În aceeași cercetare, mai mult de jumătate dintre bărbați au recunoscut că balamalele flexibile sunt un element important atunci când aleg ochelarii. În plus, este important ca ochelarii pentru bărbați să fie rezistenți la spargere. Deși bărbații caută din ce în ce mai mult modele de ochelari la modă, calitatea manoperei și durabilitatea materialelor folosite sunt în continuare cele mai importante. Predomină culorile închise, nuanțe de negru, gri și bleumarin. De asemenea, merită să acordați atenție modelelor rotunde, aurii, care sunt apreciate și de bărbați.

Tendințe în ochelari pentru bărbați

  • Aviatorii - clasici atemporale care își mențin cu succes poziția înaltă. Sticla caracteristică, rotunjită, este adesea disponibilă în nuanțe de maro și gri.
  • Ochelarii mari pentru bărbați rămân la modă. Ramele largi, dreptunghiulare, cel mai adesea în culori discrete, sunt alese cu nerăbdare de oamenii de afaceri care prețuiesc accente la modă.
  • Ochelarii fără ramă, așa-numiții ochelari Patent sunt unul dintre modelele cel mai frecvent achiziționate. Datorita structurii lor specifice si a lipsei ramelor vizibile in apropierea obiectivului, acestea sunt greu vizibile pe fata si nu limiteaza vizibilitatea.
  • Rame din titan – deși sunt produse high-end din punct de vedere al prețului, ușurința lor, combinată cu durabilitatea ridicată, asigură recunoașterea lor în rândul clienților bărbați.
  • Bărbații mai tineri aleg adesea ochelari de plastic pentru bărbați datorită preferinței lor pentru un stil puțin mai îndrăzneț. Modelul cel mai des achiziționat sunt Wayfarers - ramele lor largi sunt ușoare, ceea ce garantează un confort ridicat la purtare.

Vezi ochelari individuali pentru bărbați:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de grupul țintă: