Ochelari unisex

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 1888

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 1888

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare unisex

Aceasta este o categorie de produse pentru femei și bărbați. Ochelarii pe care îi veți găsi aici sunt universali, aleși cu nerăbdare de toată lumea și se potrivesc cu majoritatea tipurilor de frumusețe și trăsături faciale. Moda ochelarii este în continuă schimbare, dar modelele clasice rămân. Ramele care erau considerate cândva pentru bărbați sunt acum adesea cumpărate de femei. Vă rugăm să rețineți că selecția ramelor ar trebui să depindă de preferințele individuale și de forma feței.

Caracteristicile ochelarilor unisex

Modelele unisex nu conțin decorațiuni suplimentare care ar putea sugera apartenența la un anumit gen. Ramele sunt de obicei disponibile în culori uniforme, discrete, dar există și nuanțe mai luminoase. Designul este potrivit pentru ambele sexe, în conformitate cu cele mai recente tendințe de modă. Formele de ochelari disponibile la categoria unisex sunt diverse, special selectate pentru a se potrivi fiecărui tip de chip, feminin și masculin. Aici vei gasi rame dreptunghiulare, late si modele rotunde.

Ochelari de soare pentru ea și pentru el

Atât ramele de ochelari de vedere, cât și ochelarii de soare sunt universale. Culorile ochelarilor de protecție solară sunt foarte largi, de la nuanțe de gri, prin maro, până la roz și roșu. Toți ochelarii de soare au filtru UV. Cei mai caracteristici sunt aviatorii, astăzi este greu de determinat clar dacă sunt un model mai masculin sau mai feminin - și despre asta este vorba unisex. Un model se va potrivi tuturor - atât femeile, cât și bărbații se vor simți confortabil în el.

Moda unisex

În zilele noastre, găsim des în magazine haine cu etichete unisex. Este absolut la modă și pe deasupra. Alegem de bunăvoie haine și accesorii care nu indică clar sexul. Cel mai important lucru este să te simți bine în ceea ce porți. Unisex este universal și nelimitat. De aceea poți arăta feminin în rame largi sau masculin în cele rotunde.

Vezi ochelari individuali pentru bărbați și femei:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de grupul țintă: