Ochelari femei

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Nu ai gasit ceea ce cauti? contactati-ne
Administratorul datelor furnizate de dumneavoastră este KODANO.RO SRL cu sediul social în Oradea, România. Informații complete despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi - faceți clic aici.

Ochelari de vedere și ochelari de soare pentru femei

Corecția corectă a vederii depinde de lentilele de ochelari montate corespunzător și de ramele în sine. Alegerea ochelarilor este extrem de importantă deoarece aceștia sunt adesea o parte integrantă a imaginii noastre de zi cu zi. Aspectul este deosebit de important pentru fiecare femeie, așa că merită să alegeți un model care se va potrivi perfect cu tipul de frumusețe, forma feței și preferințele individuale.

Ce ochelari de damă?

Există multe modele de ochelari de damă disponibile pe piață. Cele mai des achiziționate sunt așa-numitele ochi de pisică, adică ramele cu marginile exterioare ascuțite ale ramelor. Acest aranjament slăbește fața. Sunt potrivite pentru persoanele cu trăsături ovale. Modelele rotunde - lenons - sunt, de asemenea, foarte la modă. Sunt potrivite în special pentru trăsăturile feței mai clare, deoarece adaugă delicatețe și blândețe. Din ce în ce mai des, designerii prezintă rame mari, largi, adesea pătrate sau dreptunghiulare, cu părți rotunjite – cel mai adesea în partea de jos a lentilelor. Moda femeilor se schimbă dinamic. Astăzi, ramele îndrăznețe sunt alese cu nerăbdare de sexul frumos. Modelele clasice sunt încă în top: rame dreptunghiulare, subțiri și brevete.

Culoarea contează?

Alegerea corectă a ochelarilor și forma ramelor este foarte importantă, deoarece ochelarii sunt o parte integrantă a imaginii tale de zi cu zi. Din acest motiv, atunci când vizualizați cadrele, merită să acordați atenție culorii acestora. În primul rând, dacă se va potrivi tipului tău de frumusețe, culorii ochilor, stilului și culorilor hainelor în care te simți cel mai bine. Dacă ai nevoie de o culoare anume pentru codul tău vestimentar la locul de muncă, merită să te gândești să cumperi două perechi de ochelari, astfel încât să te simți confortabil atât la serviciu, cât și în afara acestuia. Există, de asemenea, multe modele universale de culoare disponibile pe piață - în nuanțe de gri sau bleumarin. Merită să acordați atenție formei templelor și finisajului general. Ochelarii de damă au adesea detalii decorative și fragmente de rame placate cu aur.

Vezi ochelari individuali pentru femei:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de grupul țintă: