Ochelari de soare Versace

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 71

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 71

Pagina
pe pagina

Ochelari de soare Versace

Brandul Versace iese în evidență pe piața de lux. Ar fi greu să găsești pe cineva care să nu-l cunoască, chiar dacă familiaritatea sa se limitează doar la nume și logo. Aceasta este o dovadă a recunoașterii înalte a mărcii, care decurge din designul și măiestria de înaltă calitate care caracterizează produsele care poartă sigla Versace.

Fondatorul a fost pionierul și designerul de modă italian, Giovanni Maria Versace. Încă de la început, el a subliniat caracterul sclipitor, jucăuș al design-urilor sale. Hainele sale au fost caracterizate de potriviri strânse și o multitudine de ornamente, adesea în culori îndrăznețe. Elemente similare sunt evidente în ochelarii de soare Versace.

Caracteristicile ochelarilor de soare Versace

Fiecare model pare a fi dintr-un catalog complet diferit. Este greu de găsit măcar un element comun printre ochelarii de soare Versace. Dacă nu considerăm că tocmai această multitudine și diversitate estetică. Acestea sunt cu siguranță accesorii pentru indivizi încrezători, cu înclinație spre extravaganță și cu dispreț pentru orice formă de plictiseală. Ochelarii de soare nu ar trebui să poarte sigla Versace pentru a fi recunoscuți și atribuiți acestui producător – sunt atât de distinctivi. Pur și simplu sunt intransigenți. Sunt chintesența stilului original și o multitudine de emoții, încapsulate în rame rezistente.

Pentru cine sunt ochelarii de soare Versace?

Ochelari de soare Versace pentru femei - cu aceștia, doamnele străbat străzile orașelor însorite și ale promenadelor, simțindu-se mai bine în propria piele decât oricând. Ochelari de soare Versace pentru bărbați – în aceștia, domnii apreciază îmbinarea modernității cu tradiția, a modului cu clasicismul. Producătorul oferă și modele universale unisex, adaptate nevoilor ambelor sexe.

Veți găsi rame Versace în aproape toate formele posibile, închise complet sau parțial, în principal din plastic, dar uneori și din metal. Culoare? Este imposibil de determinat, deoarece ochelarii de soare Versace vin într-un adevărat curcubeu de culori. Printre aceștia, veți găsi desigur ochelari de soare liniștiți - potriviți pentru ținute formale și ocazii elegante, dar majoritatea sunt caracterizați de culori vibrante - perfecti pentru vacanțe; pentru oraș, plajă și piscină deschisă. Cu ochelarii de soare Versace, poți păși cu încredere chiar și pe pistele de modă, darămite dincolo de ei!

Ramele proiectate de Versace adăpostesc lentile de înaltă calitate cu filtre UV de categoria a doua și a treia. Acestea oferă o protecție excelentă, chiar și pentru ochii delicati predispuși la sensibilitate excesivă la lumina soarelui. Cu ochelarii de soare Versace, arăți fantastic, protejându-ți în același timp ochii și bucurându-te de o plăcere mai mare în zilele însorite.

Vedeți ochelarii Versace individuali: