Versace VE 4336 GB1/87

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 513,36 Lei -30% Pret standard 733,37 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 733,37 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
140 mm
20 mm
55 mm
56 mm
150 mm
Versace VE 4336 GB1/87

Verificati produse similare

Vă invităm să descoperiți ochelarii moderni Versace VE 4336 GB1/87, care reprezintă un accesoriu perfect pentru garderoba feminină. Brand-ul Versace este cunoscut pentru produsele sale de lux, iar aceste rame de ochelari pentru femei nu fac excepție - ele sunt elegante, stilate și accentuează perfect caracterul individual al femeii care le poartă.

Ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 au forma „ochi de pisică”, ceea ce le conferă un farmec aparte și îi transformă într-un accesoriu extrem de modern. Realizați din plastic de înaltă calitate, aceștia asigură durabilitate și confort la purtare. Culoarea clasică neagră a ramei se potrivește cu multe ținute, adăugându-le eleganță și stil.

Acești ochelari moderni Versace VE 4336 GB1/87 sunt cu lentile complete, ceea ce înseamnă că protejează eficient ochii împotriva razelor solare. Categoria de filtru UV 3 garantează o protecție eficientă împotriva radiațiilor UV nocive, ceea ce este important pentru sănătatea ochilor în timpul activităților în aer liber.

Un avantaj suplimentar al brand-ului Versace este posibilitatea de a încerca ochelarii online în cabina de probă virtuală - astfel, este mai ușor să faci alegerea potrivită și să găsești ramele perfecte pentru stilul tău.

Ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 sunt disponibili în magazinul Optilen.ro, unde îi poți achiziționa și proba în saloanele selectate KODANO. În plus față de designul excelent și confortul la purtare, în set se află și un toc, care îți permite să depozitezi ochelarii în siguranță.

Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandVersace
Forma cadruluiochi de pisica
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameiauriu, negru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]56,00
Inaltimea cadrului [mm]55,00
Latimea podului [mm]20,00
Latimea cadrului [mm]150,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Versace VE 4336 GB1/87
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 sunt o alegere perfectă pentru femeile care doresc să-și sublinieze stilul. Forma lor în formă de ochi de pisică este foarte la modă și se potrivește majorității formelor feței. Datorită formei complete a ramelor, acești ochelari protejează perfect ochii de radiațiile UV dăunătoare și asigură o utilizare confortabilă. Mărimea acestor ochelari este standard, ceea ce îi face potriviți pentru majoritatea utilizatoarelor.

Pentru cine sunt ochelarii Versace VE 4336 GB1/87?

Ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 sunt dedicați femeilor care apreciază calitatea înaltă și stilul designer al mărcii Versace. Ochii de pisică sunt o formă extrem de la modă a ramelor, care completează perfect atât ținutele casual, cât și cele elegante. Datorită ramelor negre din plastic, acești ochelari vor adăuga caracter oricărei ținute feminine.

Ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 îmbunătățesc vederea?

Ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 sunt ochelari de soare, așadar rolul principal al acestora este de a proteja ochii de radiațiile UV. Ei nu îmbunătățesc vederea în sens corectiv, însă protejează perfect ochii împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor solare. În cazul în care este necesară corecția vederii, se poate consulta un oftalmolog și se pot comanda lentile corective pentru acești ochelari.

Cum să cureți ochelarii Versace VE 4336 GB1/87?

Pentru a menține ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 în stare perfectă, se recomandă curățarea regulată. Pentru aceasta, se pot folosi soluții specializate de curățare a lentilelor și o cârpă moale, pentru a evita zgârieturile. Se recomandă evitarea folosirii șervețelelor de hârtie sau a soluțiilor de curățare aspre, care ar putea deteriora suprafața lentilelor. Îngrijirea atentă a ochelarilor le va asigura o durată lungă de viață și o vizibilitate clară.

Despre husa inclusă în set

Împreună cu ochelarii Versace VE 4336 GB1/87 vine o husă elegantă, care permite depozitarea în siguranță a ochelarilor și îi protejează de zgârieturi și deteriorări. Datorită husei, se pot purta cu încredere ochelarii în geantă sau rucsac, fără să ne îngrijorăm pentru starea lor. Aceasta este o soluție practică pentru orice femeie care își îngrijește ochelarii.