Ochelari de soare pentru copii

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 73-96 din 110

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 73-96 din 110

Pagina
pe pagina

Ochelari de soare pentru copii

Ochii copiilor - încă în faza de dezvoltare - sunt deosebit de sensibili la radiațiile solare dăunătoare. Prin urmare, merită să folosiți ochelari de soare de bună calitate împreună cu protecție solară. Pentru copii le-am pregătit nu numai pe cele care protejează eficient împotriva UV, ci și pe unele drăguțe - astfel încât micuțul tău să fie bucuros să le poarte.

De ce să alegi ochelarii de soare pentru copii în Optilen.ro și nu la un stand de vacanță?

La urma urmei, cei de la tarabe pe malul mării sunt la un preț tentant și sunt atât de ușor disponibili. Totuși, trebuie să știi că un astfel de gadget poate face mai mult rău decât bine copilului tău. Majoritatea sunt doar întunecate artificial; nu au filtre UV și joacă rolul cel mai important.

Ochelarii de soare pentru copii sunt produse certificate a caror protectie a fost confirmata in teste de specialitate. In plus, lentilele sunt inconjurate de rame rezistente, flexibile, care nu apasa pe tample si sunt confortabile pentru copil. Materialele din care sunt fabricați ochelarii nu conțin BPA - substanțe nocive.

Un copil chiar are nevoie de ochelari de soare buni?

Desigur. Și dovadă în acest sens este faptul că ochii copiilor sunt mult mai sensibili decât ochii adulților. Copiii mici au pupile mai largi și o lentilă aproape transparentă, ceea ce permite mult mai multor radiații ultraviolete să ajungă la el. Vederea unui copil se dezvoltă pe parcursul mai multor ani și atunci trebuie acordată o atenție deosebită asigurării acestuia cu o protecție adecvată.

In aceasta categorie vei gasi ochelarii de care ai nevoie pentru copilul tau. Indiferent dacă trebuie să cumpărați ochelari pentru un băiat sau o fată, un copil mic sau un copil mai mare. Ne-am asigurat ca oferta de la Optilen.ro este extinsa si include diverse ochelari - in multe culori si forme, ba chiar si cu decoratiuni suplimentare pe rame. Ce zici de rotund și roz? Sau dreptunghiulară și neagră?

Ochelari de soare pentru copii - producători de marcă și mai puțin cunoscuți

Știm că nu toți părinții își doresc să cheltuiască mulți bani pe ochelari de soare pentru copii. De aceea oferta noastră include, printre altele, ochelarii Belutti - un producător cunoscut pentru prețuri atractive, pe de o parte, și rame de înaltă calitate, pe de altă parte. Iar pentru cei mai pretențioși părinți care vor să ofere copilului ochelari de marca, avem și o ofertă mare, inclusiv ochelari de soare Ray-Ban și Polaroid.

Vezi și alți ochelari pentru copii:

Vedeți alte tipuri de ochelari de soare în funcție de grupul țintă: