Ochelari Wayfarer

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 69

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 69

Pagina
pe pagina

Ochelari Wayfarer

Ochelarii Wayfarer sunt unul dintre cele mai populare modele ale celebrului și apreciat brand Ray-Ban. Împreună cu ochelarii Aviator, ei constituie duo-ul emblematic al acestui producător. Istoria călătorilor datează din anii 1950. Milioane de utilizatori au ajuns să le iubească de-a lungul anilor. Nimic neobișnuit. Cu atât mai mult cu cât forma lor poate fi descrisă ca fiind atemporală, iar astăzi sunt atât de diverse încât oricine poate găsi cu ușurință un model adaptat frumuseții, gustului și nevoilor sale.

Pentru cine sunt ochelarii Wayfarer?

Acești ochelari se potrivesc aproape oricărei frumuseți, stil și vârste. Sunt potrivite pentru doamne și domnișoare. Ochelarii Wayfarer se potrivesc tuturor tipurilor de fețe: rotunzi, ovali, dreptunghiulari și triunghiulari. Chiar și doamnele cu o față delicată le pot alege - trebuie doar să alegeți cu atenție dimensiunea ramelor. Bărbații se simt mereu bine cu călătorii. Probabil pentru că corespund respectului lor pentru eleganța clasică.

Ochelarii Wayfarer sunt cei mai apreciați de persoanele care doresc ca ochelarii să se integreze în întregul stil și să nu iasă în evidență deasupra acestuia, precum și de persoanele care decid rar să schimbe ochelarii și doresc să evite efectul unei schimbări radicale. Mai mult decât atât, acestea răspund așteptărilor utilizatorilor care caută ochelari care se potrivesc cu orice ținută și ocazie. Cele care se adaptează circumstanțelor existente, nu cele care necesită o schimbare a garderobei sau a stilului din cauza achiziționării de rame noi.

La Optilen.ro, am adunat într-un singur loc toți ochelarii Wayfarer disponibili în magazinul nostru. În această categorie vei găsi atât ochelari de prescripție, cât și ochelari de soare în acest stil. Datorita filtrelor disponibile, poti alege intre rame pentru barbati si femei si o varianta unisex, modele din plastic si metal si lentile de diverse tipuri.

Ochelari Wayfarer de la branduri renumite - la preturi atractive

Creați inițial de Ray-Ban, ochelarii Wayfarer au apărut, de-a lungul anilor, în cataloagele altor producători: Dolce & Gabbana și Versace. Călătorii tuturor acestor mărci pot fi găsiți în magazinul nostru. Totuși, la prețuri mai atractive, competitive, pe care încercăm în mod regulat să le reducem în cadrul promoțiilor organizate. Așa că dacă visezi la ochelari Wayfarer atemporale, acesta este locul de unde îi poți cumpăra în cele mai bune condiții.

Vezi ochelarii Wayfarer individuali:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de forma lor: