Pepe Jeans 7360 C2

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 418,44 Lei -30% Pret standard 597,77 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 597,77 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
140 mm
16 mm
53 mm
53 mm
140 mm
Pepe Jeans 7360 C2

Verificati produse similare

Ochelarii moderni Pepe Jeans 7360 C2 reprezintă o combinație perfectă între stil și funcționalitate. Această propunere de marcă de la Pepe Jeans cu formă „Ovală” va încânta toți iubitorii modei. Ochelarii de corecție sunt dedicați atât femeilor, cât și bărbaților, fiind un accesoriu la modă pentru orice ținută. Ramele extraordinare ale acestui model sunt realizate dintr-un material plastic de înaltă calitate într-o nuanță elegantă de maro, conferindu-le un caracter luxos. Lentilele de categoria UV 3 oferă protecție eficientă împotriva radiațiilor solare nocive. Ochelarii Pepe Jeans 7360 C2 nu oferă doar un design stilat, ci și o calitate excelentă a materialelor, care asigură durabilitate și confort în purtare. Aceștia se vor potrivi perfect ca rame unisex pentru persoanele care apreciază moda și confortul. Ochelarii Pepe Jeans 7360 C2 sunt rame de marcă perfecte pentru uzul zilnic, pe care le poți achiziționa de pe site-ul Optilen.ro și îi poți proba în anumite magazine KODANO. La achiziționarea ochelarilor Pepe Jeans 7360 C2 vei primi și o husă elegantă în set, având grijă de depozitarea și transportul acestora în mod corespunzător.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
BrandPepe Jeans
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameicaprui
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]53,00
Inaltimea cadrului [mm]53,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]140,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Pepe Jeans 7360 C2
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii de soare Pepe Jeans 7360 C2 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii de soare Pepe Jeans 7360 C2 au o formă ovală și sunt plini, ceea ce îi face potriviți pentru diferite forme ale feței. Datorită dimensiunii lor universale, vor fi potriviți pentru majoritatea persoanelor.

Pentru cine sunt ochelarii de soare Pepe Jeans 7360 C2?

Ochelarii de soare Pepe Jeans 7360 C2 sunt destinati în principal femeilor, dar datorită designului lor pot fi purtați și de către bărbați. Sunt ochelari unisex, care se vor potrivi atât stilului feminin, cât și masculin.

Oferă ochelarii de soare Pepe Jeans 7360 C2 o îmbunătățire a vederii?

Ochelarii de soare Pepe Jeans 7360 C2 nu sunt ochelari de corecție, deci nu îmbunătățesc vederea. Cu toate acestea, pot reprezenta o completare excelentă a ținutei și o protecție a ochilor împotriva radiațiilor solare nocive.

Cum să cureți ochelarii de soare Pepe Jeans 7360 C2?

Pentru curățarea ochelarilor Pepe Jeans 7360 C2 se recomandă utilizarea unor soluții speciale de curățare a lentilelor. Unele produse ar putea deteriora suprafața ochelarilor, așa că este indicat să consulți un profesionist. Ochelarii pot fi spălați în apă călduță cu adăugare de detergent delicat, apoi șterși cu o cârpă moale.