Precision 1-DAY 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

94,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
5.0000
Sunt lentile cu inlocuire zilnica originale intrate recent pe piata din Romania. Medicul meu mi le-a recomandat cu cea mai mare incredere in urma cu 3 luni. De atunci, folosesc aceste accesorii oftalmologice pentru urmatoarele motive:- ofera hidratare perfecta, permeabilitatea oxigenului inalta, structura imbunatatita si sunt usor de aplicat si de scos;- am parte de o vedere excelenta, asa cum se specifica si pe site;- blocheaza pana la 99% din radiatiile UVA!

PRECISION1® sunt niste lentile de contact moderne cu utilizare zilnică. Proiectate și create de cel mai respectat și recunoscut brand de pe piață: Alcon. Acestea lentile sunt foarte confortabile la purtare, prezinta o calitate excelentă vederii si sunt foarte usor de aplicat. Acestea sunt caracteristicile datorită cărora lentilele PRECISION1® îndeplinesc toate cerințele și așteptările, devenind un produs obligatoriu încă de la prima aplicare.

 
Confort in utilizare - rezultă din cel puțin câteva elemente: hidratare perfectă, permeabilitatea oxigenului inalta, structură îmbunătățită și ușor de aplicat si de scos.
Lentile rezistente - cercetările arată că aproximativ 20% din lentile sunt scăpate în primul an de utilizare. PRECISION1® sunt diferite. Acestea sunt lentile pe care ajungeti sa le indragiti și rămaneti fideli in timp, în principal datorită parametrilor lor excelenți si a utilizarii facile.
Vedere de înaltă definiție - cu lentilele PRECISION1® obțineți o imagine clară, culori vii. Vă bucurați de o vedere clară și uitați că vă confruntați cu orice fel de defect de vedere.
Tehnologie unică SMARTSURFACE® - suprafața lentilelor este acoperită cu un strat subțire, permeabil, dar durabil, compus din 80% apă, care mentin hidratarea pentru multe timp.
Aplicare ușoară - PRECISION1
Aplicare ușoară - lentilele se aplica rapid și intuitiv. Acest lucru este declarat de 9 din 10 persoane, inclusiv de utilizatorii începători.
Protecție UV modernă - producătorul a îmbogățit lentilele cu filtre UV moderne care blochează două tipuri de radiații solare dăunătoare (UVA și UVB) cu până la 99%.
 

Caracteristicile lentilelor PRECISION1®:

 

În cazul PRECISION1®, utilizatorul beneficiaza de materiale și tehnologii moderne. Unul dintre materiale este Verofilcon A in proportie de 51% hidratat în centru și 80% hidratat la suprafață. Problema hidratării este îmbunătățită prin tehnologia inovatoare SMARTSURFACE®, în care lentilele au câștigat un strat subțire, durabil și permeabil dintr-o substanță foarte hidratantă, constând în principal din apă. Este suportul perfect pentru ochi sensibili, privire incetosata si sindromul ochilor uscati. Lentilele bine umezite sunt o garanție a confortului - imperceptibilitatea lor și lipsa iritarii ochilor. Lentilele de contact sunt caracterizate de un parametru ridicat al permeabilității oxigenului (Dk/t = 100), datorită căruia oxigenul curge liber din mediu către cornee, menținându-l în stare bună. De asemenea, mentine vederea reîmprospătată și odihnită mult timp.

Creatorii au îmbunătățit structura lentilelor. PRECISION1® se caracterizează prin margini ultra-subțiri, datorită cărora se adaptează rapid pe ochi și nu există nicio modalitate de a le simți în in ochi sau de a irita globul ocular. Unul dintre cele mai importante elemente la care toți utilizatorii sunt atenți este calitatea vederii. Lentilele PRECISION1® oferă o vedere precisă, de înaltă rezoluție - cu claritate ridicată și saturație perfectă a culorilor, indiferent de condițiile de iluminare predominante. Aplicarea lentilelor este de asemenea importantă. Producătorul asigura faptul ca PRECISION1® sunt la confortabile și ușor de utilizat. Se lipesc mai bine de vârful degetelor și își păstrează forma perfectă din primele secunde după ce le-ati scos din blister, astfel încât să economisiți timp pentru a regla lentila în poziția corectă. 9 din 10 persoane confima că sunt ușor de aplicat.

Aceasta înseamnă că PRECISION1® este, de asemenea, o idee buna pentru persoanele care abia își încep aventura cu lentile de contact. În plus, creatorii au îmbogățit compoziția lentilelor cu un complex de filtre UV moderne care blochează aproximativ 90% din radiațiile UVA dăunătoare și chiar 99% din radiațiile UVB. Lentilele PRECISION1® sunt proiectate pentru utilizare zilnica. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă ocupați de îngrijiri suplimentare și tratamente de curățare sau să cumpărați preparate suplimentare. Ajunge doar o pereche de lentile noua și proaspeta în fiecare zi și, după utilizare, le aruncați

 

Pentru cine este destinat lentilelor de contact zilnice PRECISION1®?

 
  • pentru persoanele care caută lentile de contact moderne cu soluții tehnologice excelente,
  • pentru persoanele care au încredere în mărci cunoscute și respectate pe scară largă
  • pentru miopi,
  • pentru persoanele cu tendința de uscare a ochilor,
  • pentru persoanele care doresc un confort maxim de utilizare,
  • pentru oameni activi,
  • pentru persoanele cărora nu le place și nu doresc să piarda timp cu proceduri suplimentare de curățare a lentilelor,
  • pentru persoanele care doresc să aibă acces la lentile perfect curate în fiecare zi.
 

Parametrii lentilelor PRECISION1®:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Precision
Producător ALCON
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,3
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 100 x 10-9
Gradul de hidratare 51% (interior), 80% (pe suprafețe externe)
Material Verofilcon A
Tehnologie SMARTSURFACE®
Filtre UV 90% UVA, 99% UVB
Numar de bucati/cutie 30 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Precision 1-DAY 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra