Lentile de contact Precision

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina

Lentile de contact zilnice Precision

Lentilele Precision 1-Day au fost create de unul dintre cele mai recunoscute mărci optice din lume - Alcon Vision Care. Proiectate de oameni de știință cu experiență, realizate din materiale de cea mai bună calitate, acestea au fost create pentru a oferi utilizatorilor lor confort și comoditate la cel mai înalt nivel. Tehnologia inovatoare folosită pentru a le crea garantează o viziune de înaltă definiție, oricând și oriunde.

Caracteristicile lentilelor de contact zilnice Precision

Precision 1-Day sunt lentile de contact cu inlocuire zilnica care sunt dedicate persoanelor miope și hipermetrope. Sunt disponibile și ca opțiune pentru astigmatism în versiunea Precision 1-Day for Astigmatism. Pentru realizarea acestora s-au folosit multe solutii inovatoare, iar materialul Verofilcon A din care au fost realizate le asigura un grad maxim de hidratare - 51% la exterior si pana la 80% pe suprafetele exterioare. Un nivel atât de ridicat de hidratare a lentilei este asigurat de tehnologia sa modernă SMARTSURFACE, care creează un strat extrem de subțire de umiditate pe suprafața lentilei, care este format în principal din apă - datorită acestui fapt, purtarea lentilelor Precision este extrem de confortabilă, uscarea ochilor si iritatiile acestora sunt reduse, iar semnificativ reduse exista si frictiune pe linia lentila-pleoapa. Lentilele Precision se caracterizeaza si printr-o structura imbunatatita si margini subtiri, ceea ce le face mult mai usor de purtat si elimina disconfortul rezultat din purtarea lentilelor de contact. Produsele acestui brand sunt disponibile într-o gamă largă de puteri sferice și în diverse tipuri, ceea ce facilitează alegerea modelului perfect pentru dvs.

Utilizarea regulată a lentilelor Precision vă va oferi o vedere clară și precisa în orice situație, foarte saturată de culori, indiferent de condițiile ambientale sau de iluminare. În plus, în construcția lor a fost folosită tehnologia inovatoare Precision Balance 8I4, datorită căreia lentila este așezată perfect pe pleoapă, se potrivește perfect ochiului și minimizează semnificativ posibilitatea de a cădea și de a se ondula. Lentilele Precision sunt, de asemenea, echipate cu filtre UV care protejează ochii purtătorului de razele dăunătoare ale soarelui.

Lentilele de contact Daily Precision - pentru cine vor fi alegerea perfectă?

Lentilele Daily Precision sunt perfecte atât pentru miopie, cât și pentru hipermertopie, sunt disponibile și într-o versiune pentru astigmatism. Vor fi o alegere excelentă pentru toți oamenii care, în ciuda problemelor de vedere, nu vor să renunțe la activități suplimentare. În plus, merită să pariezi pe produsele acestui brand dacă te lupti adesea cu uscăciunea excesivă și iritația ochilor. În plus, nu necesită îngrijire zilnică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să pierdem timp suplimentar cu această activitate, dar o putem folosi într-un mod diferit, plăcut. Precision este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unor lentile de contact de înaltă calitate, a căror purtare va fi asociată cu cel mai înalt nivel de confort. Pe rafturile magazinului nostru vei gasi modele unice de lentile de contact, iar asortarea acestora la nevoile tale este extrem de simpla si comoda, iar lentilele in sine sunt disponibile la preturi atractive.

Lentile marca Precision

Lentilele zilnice Precision de o zi oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de Alcon, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: