Precision 1-Day for Astigmatism 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

126,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Am avut foarte mult timp probleme cu alegerea unor lentile care sa se potriveasca problemei mele cu astigmatismul. Cele de la Alcon s-au dovedit a fi compatibile si de un real succes, cel putin pentru mine. Vin la pachete de 30 buc.

PRECISION1® for Astigmatism sunt lentile zilnice concepute pentru astigmatism. Unul dintre cele mai moderne produse de pe piață, creat de un brand cunoscut și respectat: Alcon. Lentilele se caracterizează printr-o hidratare intensă, de lungă durată și o structură îmbunătățită. Acestea garantează vedere de înaltă definiție și protecție împotriva radiațiilor UV. Toate acestea la un preț atractiv.

 
Potrivit pentru astigmatici - lentilele descrise sunt concepute pentru astigmatici cu defecte oculare majore și minore. Sunt disponibile într-o gamă largă de cilindri și dioptrii.
Lentile pe care le folosești mult timp - cercetările arată că o proporție mare de purtători își abandonează lentilele alese după aproximativ un an. PRECISION1® for Astigmatism sunt lentile cu care rămâneți mai mult timp, deoarece sunt extrem de confortabile de utilizat și oferă o corecție eficientă a vederii.
Design îmbunătățit - vizibil mai ales pe margini, ultra-subțiri chiar și la valori mari ale cilindrilor. Acest lucru face aplicarea mai facilă si pentru utilizatorii începători.
Tehnologie modernă SMARTSURFACE® - alegând PRECISION1® for Astigmatism, alegeți lentile cu hidratare intensă și de lungă durată. Obținute datorită tehnologiei care mărește hidratarea lentilelor la suprafață până la 80%.
Utilizare zilnica - PRECISION1 for Astigmatism
Utilizare zilnica - o pereche de lentile noi și proaspete vă așteaptă în fiecare zi. Cu PRECISION1® for Astigmatism, nu trebuie să va achizitionati solutii sau recipiente suplimentare.
Protecție împotriva radiațiilor UV - obținută datorită îmbogățirii lentilelor cu un complex de filtre moderne, blocând două tipuri de radiații dăunătoare: UVA și UVB, chiar și în 99%.
 

Caracteristicile PRECISION1® for Astigmatism:

 

La baza lentilelor descrise se află materialul inovator Verofilcon A. În centru este caracterizat de un nivel de hidratare de 51%, iar la suprafață până la 80%. A doua valoare rezultă din utilizarea tehnologiei moderne SMARTSURFACE®, în care lentilele sunt acoperite cu un strat subțire, bine permeabil, dar durabil, dintr-o substanță hidratantă, compusă în mare parte din apă. Toate acestea oferă ore de hidratare intensă, datorită cărora lentilele sunt extrem de confortabile de purtat - rămân nedetectabile, nu provoacă uscăciune sau irita ochii, deoarece fricțiunea pe linia lentilei-pleoapelor este redusă. Acest lucru este important mai ales pentru persoanele care se luptă zilnic cu sindromul ochiului uscat.

PRECISION1® pentru lentile torice de astigmatism a atins, de asemenea, o rată ridicată de permeabilitate la oxigen (Dk / t = 90). Ca urmare, lentilele nu formează o barieră impermeabilă între ochi și zona înconjurătoare. Dimpotrivă - sunt atât de ușoare și permeabile încât asigură fluxul liber de oxigen din mediu către cornee; acest lucru mentin ochii în stare bună, rezistenti la infecții, iar vederea este odihnită mult timp.

PRECISION1® for Astigmatism lentilele torice zilnice se caracterizează printr-un design îmbunătățit cu margini mai subțiri, cu cea mai mare putere corectivă atingând doar 0,1 mm grosime. Acest lucru este extrem de important în cazul lentilelor pentru astigmatici care, atunci când utilizează ochelari cu defect de vedere mare, sunt obligați să aleagă lentile groase, adesea voluminoase. Cu lentilele, această problemă dispare. Se adaptează rapid la ochii dvs. și uitati ca le purtati. Dovada că utilizați lentile este că experimentați o viziune remarcabil de clară - saturație vie a culorilor , indiferent de condițiile de iluminare.

Lentilele PRECISION1® for Astigmatism sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați. Sa le aplicati si sa le scoateti este rapid, convenabil și intuitiv. După ce scoateți lentilele din blister, acestea își păstrează forma, astfel încât să nu pierdeți poziționarea lor corectă. Se adaptează la ochi în doar câteva secunde. În aceste lentile, creatorii au pus un complex de filtre UV moderne care vă protejează ochii împotriva a două tipuri de radiații ultraviolete periculoase: UVA în aproximativ 90% și UVB în până la 99%. Puteți cumpăra PRECISION1® pentru lentile de astigmatism în magazinul nostru online, atât cu dioptrii pozitive, cât și negative, și cu o gamă largă de cilindri disponibili. Datorită acestui fapt, veți găsi rapid o pereche complet adaptată nevoilor dvs. vizuale.

 

Pentru cine este PRECISION1® for Astigmatism?

 
  • pentru astigmatici,
  • pentru persoanele care caută un produs calitativ la un preț bun,
  • pentru susținătorii celor mai faimoase și respectate mărci,
  • pentru persoanele care caută soluții tehnologice moderne și parametri excelenți în lentile,
  • pentru persoanele care uneori au ochii uscați,
  • pentru oameni activi,
  • pentru persoanele care nu doresc să piardă timpul cu îngrijirea suplimentară a lentilelor.
 

Parametrii PRECISION1® for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Precision
Producător ALCON
Puterea sferică -6,00 la 0,00 D (0,25 D pași)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75
Axa 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
Curbură 8,5
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 90 x 10-9
Gradul de hidratare 51% (interior), 80% (pe suprafețe externe)
Material Verofilcon A
Tehnologie SMARTSURFACE®
Filtre UV 90% UVA, 99% UVB
Numar de bucati/cutie 30 buc.

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Precision 1-Day for Astigmatism 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele PRECISION1® for Astigmatism de 30 de bucăți?

Alegerea lentilelor PRECISION1® for Astigmatism este ușoară atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei care își încep aventura cu lentilele de contact. Puteți face acest lucru singur, bazându-vă pe parametrii produsului, luând în considerare mărimea ambalajului (30 de bucăți), caracteristicile suplimentare, cum ar fi hidratarea gradientă înaltă, și materialul din care sunt făcute (Verofilcon A). Totuși, se recomandă de asemenea consultarea cu un optometrist, care vă poate ajuta să alegeți lentilele potrivite nevoilor dumneavoastră vizuale individuale.

Sunt lentilele PRECISION1® for Astigmatism sigure?

Da, lentilele PRECISION1® for Astigmatism sunt sigure pentru utilizare, cu condiția respectării recomandărilor privind igiena și îngrijirea, precum și a instrucțiunilor privind timpul de purtare și înlocuirea lentilelor. Hidratarea lor gradientă înaltă asigură confort pe tot parcursul zilei, minimizând senzația de ochi uscați.

Pentru ce deficiențe de vedere sunt PRECISION1® for Astigmatism?

PRECISION1® for Astigmatism sunt destinate corecției astigmatismului, adică a neregularităților în forma corneei, care cauzează probleme de claritate a vederii atât la distanțe apropiate, cât și la cele îndepărtate.

Cum se aplică lentilele PRECISION1® for Astigmatism?

Aplicarea lentilelor PRECISION1® for Astigmatism este simplă și necesită mâini curate și delicatețe. După spălarea mâinilor, plasați lentila pe vârfurile degetelor arătător și mijlociu, apoi delicat desfaceți pleoapele și plasați lentila pe ochi, privind direct înainte.

Cum se înlătură lentilele PRECISION1® for Astigmatism?

Pentru a înlătura lentilele PRECISION1® for Astigmatism, trebuie să vă spălați mâinile, apoi delicat trageți pleoapa inferioară în jos și ușor apăsați lentila cu degetul arătător și cu cel mare pentru a o ridica. Apoi o puteți îndepărta ușor de pe ochi.