Proclear Multifocal Toric D 3 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 30 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

220,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
4.0000
Lentile torice la pret fara egal... Acest tip de lentile de contact m-au ajutat sa am o vedere mai buna, o acuitate vizuala extraordinara si le-am recomandat chiar si prietenilor mei! Timpul de expediere putin cam mare, insa mai conteaza?

Atentie!

Urmatoarele dioptrii nu sunt disponibile: -0.50 -0.75 180 add +1.0 8.4.

Proclear Multifocal Toric sunt singurele lentile de contact lunare de inlocuire proiectate pentru a aborda atat astigmatismul cat si prezbiopia-o afectiune cauzata de imbatranire, in care citirea unor texte mici si de a vedea obiecte aproape pot sa devina mai dificile.

 
Tehnologia PC - datorită utilizării, lentilele au capacitatea de a atrage și lega moleculele de apă în interiorul lor. Așa că garantează hidratarea ochilor pe tot parcursul zilei și rezistența la sindromul de ochi uscat.
Aport mare de oxigen - ochiul uman necesită acces constant și liber la oxigen pentru a fi sănătos și a funcționa în stare bună. Creatorii lentilelor știu acest lucru, motiv pentru care au îmbunătățit materialul lentilelor, crescându-le semnificativ permeabilitatea la oxigen.
Eficiență vizuală completă - Proclear Multifocal Toric
Eficiență vizuală completă - nu mai sunt imagini neclare și distorsionate. Lentilele torice multifocale garantează o vedere de înaltă calitate la orice distanță - atât de aproape, cât și de departe.
Compatibilitate cu ochiul - datorită faptului că lentilele aderă perfect la globul ocular și se adaptează la forma sa individuală, sunt pe deplin compatibile cu munca ochiului și, prin urmare, imperceptibile chiar și în timpul utilizării pe tot parcursul zilei.
O gamă largă de putere - chiar dacă ai un defect de vedere foarte mare, aici poți alege cu ușurință puterea lentilelor, deoarece gama este cu adevărat mare: de la -20,00 la +20,00 D.
Pentru astigmatici și vârstnici - datorită combinației dintre tehnologie modernă și material îmbunătățit, lentilele îndeplinesc cerințele optice atât ale astigmaticilor, cât și ale persoanelor care se luptă cu prezbiopie.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Multifocal Toric:

 

Proclear Multifocal Toric combina o lentila superioara de design-Balanced Progressive™ Technology cu un material de lentila unic realizat cu ajutorul PC Technology ™. Rezultatul? Lentile care va ofera o mare vizibilitate la fiecare distanta in timp ce se mentin umede si confortabile pe tot parcursul zilei. Lentilele Proclear Multifocal Toric concentreaza lumina de la ambele distante, aproapiere si departare, la partea din spate a ochiului, creand o imagine clara. Acest sistem unic foloseste doua diferite, dar complementare, lentile care lucreaza impreuna pentru a oferi o viziune clara la apropiere, departare si intre ele.

Toate lentilele Proclear Multifocal sunt realizate folosind PC Technology, care creeaza un material unic care contine molecule de fosforilcolina (PC), o substanta care se gaseste in mod natural in membranele celulare umane. Aceste molecule miracol atrag si se inconjoara cu apa, pastrand lentilele Proclear Multifocal Toric umede si confortabile. Au un nivel de confort atat de unic, lentilele Proclear: "pot oferi un confort imbunatatit pentru persoanele care poarta lentile de contact care prezinta disconfort sau simptome legate de uscarea ochilor in timpul purtarii lentilelor.

  • Viziune clara, chiar si pentru astigmatism
  • Un confort mai bun, ora dupa ora
  • Tehnologia patentata PC
 

Parametrii lentilelor Proclear Multifocal Toric:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice progresive
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -6,50 D (la fiecare 0,50 D)
-6,50 la +6,50 D (la fiecare 0,25 D)
+6,50 la +20,00 D (la fiecare 0,50 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75; -3,25; -3,75; -4,25; -4,75; -5,25, -5,75
Axa 5° la 180° (5° pași)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D; +3,0 D; +3,5 D; +4,0 D
Ochiul dominant D - dominant
Curbură 8,4; 8,8
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 38,6 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie Balanced Progressive™, PC Technology™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaProclear
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 30 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Multifocal Toric D 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Proclear Multifocal Toric 3 bucăți tip D?

Pentru a alege lentilele Proclear Multifocal Toric 3 bucăți tip D (pentru ochiul dominant), puteți solicita ajutorul unui optometrist care va măsura exact parametrii ochiului și va adapta lentilele corespunzătoare. Alternativ, puteți alege lentilele singur, bazându-vă pe informațiile de pe ambalaj, luând în considerare tipul de corecție torică și progresivă, precum și numărul de lentile din pachet (3 bucăți).

Sunt lentilele Proclear Multifocal Toric sigure?

Da, lentilele Proclear Multifocal Toric sunt sigure, deoarece sunt produse de compania renumită CooperVision, care aplică cele mai înalte standarde de calitate. În plus, sunt fabricate din materialul Omafilcon B, care asigură confortul în utilizare și o hidratare ridicată, reducând riscul de iritații și infecții.

Pentru ce defecte de vedere sunt Proclear Multifocal Toric?

Lentilele Proclear Multifocal Toric sunt destinate corecției astigmatismului și presbiopiei, adică a defectului de vedere asociat cu vârsta, care se manifestă prin dificultăți în vederea clară atât la distanțe apropiate, cât și la cele îndepărtate.

Cum se aplică lentilele Proclear Multifocal Toric?

Înainte de a aplica lentilele Proclear Multifocal Toric, trebuie să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător și cu degetele celeilalte mâini deschideți delicat pleoapele. Plasați lentila pe globul ocular și mutați-o ușor în poziția corectă.

Cum se îndepărtează lentilele Proclear Multifocal Toric?

Înainte de a îndepărta lentilele Proclear Multifocal Toric, trebuie să vă spălați din nou și să vă uscați mâinile, apoi să deschideți ușor pleoapele. Prindeți lentila cu vârful degetului arătător și cu degetul mare, și apoi îndepărtați-o delicat de pe globul ocular.