Proclear Multifocal Toric N 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 30 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

220,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Rocket
5.0000
In opinia mea Proclear Multifocal Toric sunt cele mai potrivite daca vrei sa corectezi astigmatismul. Am observat ca s-a imbunatatit vedere atat cea la distanta cat si la apropiere, oferind o tranzitie facila intre cele 2 tipuri de vedere. Experienta mea dar si a prietenilor mei cu acest tip de lentile ma indeamna sa ii invit si pe ceilalti pacienti sa comande lentilele Proclear.

Atentie!

Urmatoarele dioptrii nu sunt disponibile: -4.50 -0.75 160 add +2.50 8.8 |-0,25 -1,25 5 add +1.0 8.4.

 

Proclear Multifocal Toric sunt singurele lentile de contact lunare de inlocuire proiectate pentru a aborda atat astigmatismul cat si prezbiopia-o afectiune cauzata de imbatranire, in care citirea unor texte mici si de a vedea obiecte aproape pot sa devina mai dificile.

 
Tehnologia PC - datorită utilizării, lentilele au capacitatea de a atrage și lega moleculele de apă în interiorul lor. Așa că garantează hidratarea ochilor pe tot parcursul zilei și rezistența la sindromul de ochi uscat.
Aport mare de oxigen - ochiul uman necesită acces constant și liber la oxigen pentru a fi sănătos și a funcționa în stare bună. Creatorii lentilelor știu acest lucru, motiv pentru care au îmbunătățit materialul lentilelor, crescându-le semnificativ permeabilitatea la oxigen.
Eficiență vizuală completă - Proclear Multifocal Toric
Eficiență vizuală completă - nu mai sunt imagini neclare și distorsionate. Lentilele torice multifocale garantează o vedere de înaltă calitate la orice distanță - atât de aproape, cât și de departe.
Compatibilitate cu ochiul - datorită faptului că lentilele aderă perfect la globul ocular și se adaptează la forma sa individuală, sunt pe deplin compatibile cu munca ochiului și, prin urmare, imperceptibile chiar și în timpul utilizării pe tot parcursul zilei.
O gamă largă de putere - chiar dacă ai un defect de vedere foarte mare, aici poți alege cu ușurință puterea lentilelor, deoarece gama este cu adevărat mare: de la -20,00 la +20,00 D.
Pentru astigmatici și vârstnici - datorită combinației dintre tehnologie modernă și material îmbunătățit, lentilele îndeplinesc cerințele optice atât ale astigmaticilor, cât și ale persoanelor care se luptă cu prezbiopie.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Multifocal Toric:

 

Proclear Multifocal Toric combina o lentila superioara de design-Balanced Progressive™ Technology cu un material de lentila unic realizat cu ajutorul PC Technology ™. Rezultatul? Lentile care va ofera o mare vizibilitate la fiecare distanta in timp ce se mentin umede si confortabile pe tot parcursul zilei. Lentilele Proclear Multifocal Toric concentreaza lumina de la ambele distante, aproapiere si departare, la partea din spate a ochiului, creand o imagine clara. Acest sistem unic foloseste doua diferite, dar complementare, lentile care lucreaza impreuna pentru a oferi o viziune clara la apropiere, departare si intre ele.

Toate lentilele Proclear Multifocal sunt realizate folosind PC Technology, care creeaza un material unic care contine molecule de fosforilcolina (PC), o substanta care se gaseste in mod natural in membranele celulare umane. Aceste molecule miracol atrag si se inconjoara cu apa, pastrand lentilele Proclear Multifocal Toric umede si confortabile. Au un nivel de confort atat de unic, lentilele Proclear: "pot oferi un confort imbunatatit pentru persoanele care poarta lentile de contact care prezinta disconfort sau simptome legate de uscarea ochilor in timpul purtarii lentilelor.

  • Viziune clara, chiar si pentru astigmatism
  • Un confort mai bun, ora dupa ora
  • Tehnologia patentata PC
 

Parametrii lentilelor Proclear Multifocal Toric:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice progresive
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -6,50 D (la fiecare 0,50 D)
-6,50 la +6,50 D (la fiecare 0,25 D)
+6,50 la +20,00 D (la fiecare 0,50 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75; -3,25; -3,75; -4,25; -4,75; -5,25, -5,75
Axa 5° la 180° (5° pași)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D; +3,0 D; +3,5 D; +4,0 D
Ochiul dominant N - nondominant
Curbură 8,4; 8,8
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 38,6 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie Balanced Progressive™, PC Technology™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaProclear
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 30 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Multifocal Toric N 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra