Proclear Multifocal XR D 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

198,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Effin
5.0000
De ce apreciez lentilele Proclear Multifocal? Pentru ca pur si simplu datorita tehnologiei de ultima generatie, sunt lentile care indeplinesc toate exigentele. De asemenea, sunt lentilele care apara ochii de uscaciune si ofera o buna tranzitie intre vederea de aproape si cea de la departare!

Lentile Proclear Multifocal XR sunt concepute pentru a aborda doua boli comune, experimentate de cei cu ochi imbatraniti: presbiopie si uscaciune a ochilor. Lentilele Proclear multifocale concentreaza lumina de la ambele distante aproape si departe la partea din spate a ochiului creand cea mai clara imagine posibil. Acest sistem unic foloseste doua lentile complementare diferite, care lucreaza impreuna pentru a oferi o viziune clara la apropiere, la departare si intre ele.

 
Hidratare excelentă - un grad ridicat de hidratare și utilizarea tehnologiei avansate de combinare a apei în interiorul lentilelor le fac să fie foarte bine hidratate și să-și mențină umiditatea chiar și câteva ore din momentul aplicării.
Flexibilitate ridicată - materialul din care sunt fabricate lentilele se caracterizează printr-o flexibilitate ridicată, datorită căreia se adaptează perfect la ochi și face ca lentilele să fie complet imperceptibile și, prin urmare, extrem de confortabile de utilizat.
Rezistenta la contaminare - Proclear Multifocal XR
Rezistenta la contaminare - chiar si la sfarsitul utilizarii, lentilele raman proaspete si curate, deoarece sunt foarte rezistente la acumularea de depozite de proteine si contaminarea din exterior.
Viziune perfectă la orice distanță - lentilele au fost create pentru persoanele care se luptă cu prezbiopie, motiv pentru care oferă o vedere perfectă la orice distanță - aproape, departe și orice între ele.
Gamă de putere foarte largă - lentilele sunt disponibile în versiuni negative și pozitive și într-o gamă foarte largă de valori: de la -20,00 la +20,00 D.
O pereche pe lună - puteți folosi o pereche de lentile timp de până la 30 de zile. Este important să vă amintiți să aveți grijă de ele în fiecare noapte și să le puneți într-un recipient plin cu soluție pentru lentile timp de cel puțin câteva ore pe zi.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Multifocal XR:

 

Doar lentilele Proclear Multifocal XR combina un design superior al lentilelor, Balanced Technology Progressive™, cu un material unic, folosind o tehnologie patentata PC™ un material unic care contine molecule de fosforilcolina (PC), o substanta care se gaseste in mod natural in membranele celulare umane. Aceste molecule atrag si se inconjoara cu apa mentinand lentilele Proclear umede ei confortabile. Rezultatul este ca lentila oferă o mare vizibilitate la fiecare distanta in timp ce raman umede si confortabile pe tot parcursul zilei.

Proiectat de Cooper Vision, lentilele Proclear Multifocal XR sunt destinate a fi purtate de zi cu zi, pe o perioada de o luna si apoi eliminate.

 

Parametrii lentilelor Proclear Multifocal XR:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -8,50 D (la fiecare 0,50 D)
+6,25 D
+6,50 la +20,00 D (la fiecare 0,25 D)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D; +3,0 D; +3,5 D; +4,0 D
Ochiul dominant D - dominant
Curbură 8,7
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 21,3 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie Balanced Progressive™ Technology, PC Technology™
Nuantate Da
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaProclear
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Multifocal XR D 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Proclear Multifocal XR 3 bucăți tip D?

Poți alege lentilele Proclear Multifocal XR 3 bucăți pentru ochiul dominant (tip D) singur, bazându-te pe parametrii specificați, dar recomandăm de asemenea consultarea cu un optometrist. Acest produs oferă lentile progresive pentru ochiul dominant, ideale pentru persoanele cu defecte vizuale mari. Pachetul conține 3 bucăți de lentile, asigurând o corecție confortabilă și de lungă durată. Materialul Omafilcon B garantează confortul pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele Proclear Multifocal XR sigure?

Da, lentilele Proclear Multifocal XR sunt sigure. Calitatea lor înaltă de fabricație și materialul Omafilcon B fac aceste lentile potrivite chiar și pentru persoanele cu defecte vizuale mari. De asemenea, produse de către producătorul renumit Cooper Vision, garantează nu doar o corecție eficientă a vederii, ci și siguranța ochilor.

Pentru ce defecte de vedere sunt Proclear Multifocal XR?

Lentilele Proclear Multifocal XR sunt destinate corecției progresive, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru corectarea miopiei, hipermetropiei, cât și a presbiopiei, în special în cazul defectelor vizuale mari.

Cum se aplică lentilele Proclear Multifocal XR?

Aplicarea lentilelor Proclear Multifocal XR este ușoară și confortabilă. Înainte de a plasa lentila, asigură-te întotdeauna că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, folosind tehnica recomandată de optometrist, plasează cu grijă lentila pe vârful degetului arătător, verificând să nu fie inversată. Menținând pleoapa inferioară cu degetul mijlociu, plasează cu atenție lentila în centrul ochiului, apoi eliberează pleoapa.

Cum se îndepărtează lentilele Proclear Multifocal XR?

Îndepărtarea lentilelor Proclear Multifocal XR este la fel de simplă. Din nou, asigură-te că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, folosind degetele arătător și mare, prinde cu grijă lentila de margine și îndepărteaz-o lent. Nu uita să cureți și să dezinfectezi regulat lentilele, conform instrucțiunilor producătorului.