Rame ochelari titan

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 88

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 88

Pagina
pe pagina

Cadre din titan

Ochelarii nu se referă doar la un aspect la modă și la îmbunătățirea vederii. Este, de asemenea, sau poate mai presus de toate, o oglindă a personalității noastre. Prin urmare, alegerea cadrelor adecvate ar trebui să fie atentă și conștientă.

Cum să alegi rame?

Unul dintre criteriile de selecție care trebuie luate în considerare este materialul din care sunt fabricați ochelarii. Poate fi, de exemplu, titanul, care a fost folosit pentru a produce rame de ochelari încă din anii 1980.

Caracteristicile ramelor din titan

Titanul este un metal caracterizat prin plasticitate ridicată. Ca material de construcție pentru rame de ochelari, are și alte avantaje: greutate specifică redusă, rezistență la coroziune și rezistență și duritate enormă, comparabilă cu oțelul structural.

Greutatea redusă face cadrele din titan structuri extrem de ușoare. Duritatea metalului le face rezistente la deteriorări mecanice, într-o măsură mai mare decât ramele metalice obișnuite. Datorită acestui fapt, ramele din titan pot avea elemente foarte subțiri fără riscul unei distrugeri ușoare. Rezistența la coroziune, la rândul său, protejează ramele din titan împotriva transpirației.

Ramele din titan sunt puțin mai scumpe decât ochelarii din plastic sau metal. În acest caz, însă, putem spune cu siguranță că prețul merge mână în mână cu calitatea. Ramele din titan vor fi, prin urmare, o alegere excelentă pentru cei care caută un produs solid și de lungă durată.

De asemenea, merită adăugat că titanul este singurul material folosit pentru a produce ochelari despre care se poate spune că sunt 100% antialergici.

Vezi și alte tipuri de ochelari în funcție de materialul din care sunt fabricate ramele: