ReNu® Multiplus 360 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

41,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Costin
5.0000
O solutie de ingrijire completa pentru orice tip de lentile. Merita incercata, curata foarte bine si este durabila, tinand cont ca vine la sticluta de 360 ml. Am vazut ca se expediaza destul de repede. Eu dau 5 stelute magazinului!

Solutia ReNu MultiPlus Multi-Purpose curata, dezinfecteaza si indeparteaza depunerile de proteine, lipide si alte impuritati.

 
Rezistența contra formarea depozitelor - plasarea unei componente numită Hydranate în soluția de lentile, care elimină proteinele denaturizate în timpul utilizării zilnice a lentilei, crește rezistența lor la acumularea depozitelor.
Protectie impotriva contaminarii - ReNu Multiplus este îmbogățit cu poloxamină - un ingredient activ de înaltă suprafață, care elimină eficient grăsimea, depozitele și contaminarea mediului și lasă lentilele impecabile, curate și gata pentru refolosire.
Proprietăți hidratante - datorită substanțelor hidratante, soluția restabilește lentilele la umiditatea lor inițială și le face, în ciuda utilizării prelungite, la fel de confortabile și de sănătoase pentru ochi.
Protecție împotriva bacteriilor - soluția lentilelor permite eliminarea minuțioasă a microorganismelor dăunătoare pentru ochi. Acest lucru se datorează compoziției îmbogățite cu Dymed - sigur pentru ochi, dar ucigaș bacterian.
Formula concentrată - ReNu Multiplus
Formula concentrată - doar trei picături de soluție de lentile sunt suficiente pentru a curăța complet lentilele de toată murdăria.
Capacitate economică - dacă utilizați solutia în fiecare zi, cu siguranță veți fi încântat că preparatul este disponibil într-o sticlă mai mare, de 360 de mililitri.
 

Indicatii:

 

Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus indeparteaza proteinele in timpul curatarii si dezinfectarii zilnice. In conditiile utilizarii zilnice se elimina necesitatea curatarii cu produse enzimatice.

 

Contraindicatii:

 

Solutia ReNu MultiPlus se recomanda a fi utilizata numai pentru intretinerea lentilelor de contact moi (hidrofile). Nu utilizati solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus daca pacientul este alergic la oricare dintre componente.

 

Administrare:

 

Se clateste fiecare fata a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasa in solutie minim 4 ore.

 

Precautii:

 
  • ReNu MultiPlus nu contine Thiomersal sau acid sorbic. Solutia ReNu MultiPlus se va utiliza ca si solutie de curatare zilnica.
  • De asemenea, Solutia ReNu MultiPlus se va utiliza pentru clatire dupa curatare.
  • Se va utiliza ca agent de dezinfectare dupa curatare si clatire.
  • Pentru pastrarea lentilelor moi in timpul si dupa dezinfectare.
  • Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se poate utiliza pentru clatire inainte de aplicarea lentilelor pe ochi.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaAltele
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml11,66 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ReNu® Multiplus 360 ml
Rating-ul dumneavoastra