ReNu® Multiplus 500 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

48,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Aceasta solutie hidrateaza foarte bine lentilele pe care le folosesc zilnic. Este la sticla mare, de 500 ml. Produsul a venit relativ repede, dupa comanda! Am fost multumita de solutie, pot sa o recomand cu incredere.

Solutia ReNu MultiPlus Multi-Purpose curata, dezinfecteaza si indeparteaza depunerile de proteine, lipide si alte impuritati.

 
Rezistența contra formarea depozitelor - plasarea unei componente numită Hydranate în soluția de lentile, care elimină proteinele denaturizate în timpul utilizării zilnice a lentilei, crește rezistența lor la acumularea depozitelor.
Protectie impotriva contaminarii - ReNu Multiplus este îmbogățit cu poloxamină - un ingredient activ de înaltă suprafață, care elimină eficient grăsimea, depozitele și contaminarea mediului și lasă lentilele impecabile, curate și gata pentru refolosire.
Proprietăți hidratante - datorită substanțelor hidratante, soluția restabilește lentilele la umiditatea lor inițială și le face, în ciuda utilizării prelungite, la fel de confortabile și de sănătoase pentru ochi.
Protecție împotriva bacteriilor - soluția lentilelor permite eliminarea minuțioasă a microorganismelor dăunătoare pentru ochi. Acest lucru se datorează compoziției îmbogățite cu Dymed - sigur pentru ochi, dar ucigaș bacterian.
Formula concentrată - ReNu Multiplus
Formula concentrată - doar trei picături de soluție de lentile sunt suficiente pentru a curăța complet lentilele de toată murdăria.
 

Indicatii:

 

Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus indeparteaza proteinele in timpul curatarii si dezinfectarii zilnice. In conditiile utilizarii zilnice se elimina necesitatea curatarii cu produse enzimatice.

 

Contraindicatii:

 

Solutia ReNu MultiPlus se recomanda a fi utilizata numai pentru intretinerea lentilelor de contact moi (hidrofile). Nu utilizati solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus daca pacientul este alergic la oricare dintre componente.

 

Administrare:

 

Se clateste fiecare fata a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasa in solutie minim 4 ore.

 

Precautii:

 
  • ReNu MultiPlus nu contine Thiomersal sau acid sorbic. Solutia ReNu MultiPlus se va utiliza ca si solutie de curatare zilnica.
  • De asemenea, Solutia ReNu MultiPlus se va utiliza pentru clatire dupa curatare.
  • Se va utiliza ca agent de dezinfectare dupa curatare si clatire.
  • Pentru pastrarea lentilelor moi in timpul si dupa dezinfectare.
  • Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se poate utiliza pentru clatire inainte de aplicarea lentilelor pe ochi.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaAltele
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml9,78 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ReNu® Multiplus 500 ml
Rating-ul dumneavoastra