SofLens® 59 - 6 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

58,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
4.0000
Se recomanda purtarea acestora maxim o luna. Soflens 59 sunt lentile de calitate superioara care isi merita banii.

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Lentile de contact moi lunare concepute pentru persoanele cu miopie si hipermetropie.
Material: Hilafilcon B
Continut de apa : 59 %
 
Materialul Hilafilcon B - asigură un nivel ridicat de hidratare a lentilei, astfel încât ochii sunt hidratați în mod constant şi, astfel, mult mai rezistenţi la uscare, iritare şi inrosire.
Precizie şi adaptare rapidă a ochiului - SofLens 59
Precizie şi adaptare rapidă a ochiului - lentilele se pot adapta foarte rapid şi precis la forma și dimensiunea individuală a ochiului, făcând ca aplicarea şi purtarea lentilelor să fie eficienta şi confortabila.
Rezistenta la depozitele acumulate - soluțiile materiale moderne utilizate în lentile le fac extrem de rezistente impotriva formarii depozitelor de proteine. Astfel, nu aveți sentimentul neplăcut de prezenţă constantă a unui obiect străin în ochi.
O pereche pe lună - puteți utiliza o pereche de lentile pentru o perioadă maximă de o lună. Este important să le pastrati în recipiente de lentile umplute cu o soluție speciala de curatare.
Masa distribuită uniform - datorită acestui parametru pleoapele alunecă usor peste lentilă, fără a cauza efectul oboselii premature şi a iritării ochilor.
 

Caracteristicile lentilelor SofLens® 59:

 

SofLens 59 sunt lentile lunare concepute pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Acestea sunt realizate din Hilafilcon B, care, in combinatie cu un continut ridicat de apa (59%), permite obtinerea unui confort imbunatatit la purtare. Design-ul special al SofLens 59 asigura o acuitate vizuala excelenta si reduce interactiunea dintre lentile si pleoapa in timpul sa clipirii. Ele folosesc tehnologia Unifit inovatoare, ceea ce permite o distributie uniforma a lentilei pe iris, precum si o miscare usoara si confortabila a lentilei pe iris si sub pleoape. Datorita tehnologiei inovatoare lentilele se adapteaza rapid la forma ochiului. SofLens 59 sunt extrem de rezistente la formarea de depozite de proteine, chiar si la sfarsitul perioadei de utilizare a acestora.

 

Cine ar trebui sa utilizeze lentilele de contact SofLens® 59?

 

Ele sunt proiectate pentru toata lumea care sufera de miopie sau hipermetropie. Acestea ar trebui sa fie cu siguranta incercate de catre persoane care au intampinat dificultati in alegerea lentilelor de contact din cauza sindromului de ochi uscat. In plus, ele sunt o solutie excelenta pentru cei care cauta lentile de inalta calitate, la un pret atractiv. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: SofLens 59 sunt lentile lunare pentru uzura de zi cu zi, astfel incat dupa indepartarea lor trebuie sa fie bine curatate si puse intr-un recipient umplut cu solutie pentru lentile cateva ore inainte de refolosire. Noi recomandam in special solutiile Clean Active sau orice alte solutii din oferta noastra.

 

Parametrii lentilelor SofLens® 59:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Soflens
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 22 x 10-9
Hidratare 59%
Material Hilafilcon B
Tehnologie UniFit™
Numar de bucati/cutie 6 buc
Timp de expediere 24 de ore
 
Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaSoflens
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:SofLens® 59 - 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele SofLens® 59 - 6 bucăți?

Lentilele SofLens® 59 în pachet de 6 bucăți pot fi alese individual bazându-vă pe parametrii produsului, cum ar fi puterea de corecție, curbura și diametrul, sau puteți consulta un optometrist care va ajuta la alegerea lentilei potrivite conform nevoilor dvs. individuale. Pachetul conține 6 bucăți, oferind o cantitate convenabilă pentru o lună de utilizare. În plus, lentilele SofLens® 59, având o hidratare de 59%, oferă confort pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele SofLens® 59 sigure?

Da, lentilele SofLens® 59 sunt sigure pentru utilizare, atâta timp cât sunt folosite conform recomandărilor specialistului și instrucțiunilor producătorului. Produse de Bausch&Lomb, un producător renumit, aceste lentile sunt fabricate din material de înaltă calitate Hilafilcon B, oferind confort și siguranță pe durata întregii luni.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt potrivite lentilele SofLens® 59?

Lentilele SofLens® 59 sunt concepute pentru corectarea miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică. Acestea îmbunătățesc semnificativ vederea persoanelor cu aceste deficiențe vizuale, oferind o imagine clară și confort pe tot parcursul zilei.

Cum se aplică lentilele SofLens® 59?

Aplicarea lentilelor SofLens® 59 este simplă și confortabilă. Înainte de aplicarea lentilei, este esențial să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător, verificând dacă este în poziția corectă. Apoi, folosind degetul mare al celeilalte mâini, trageți ușor de pleoape și plasați lentila pe globul ocular, privind direct înainte.

Cum se înlătură lentilele SofLens® 59?

Pentru a înlătura lentilele SofLens® 59, trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile înainte, pentru a evita transferul de bacterii pe lentile și în ochi. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și folosind degetul arătător, mutați lentila spre albul ochiului. Apoi, folosind degetul mare și arătătorul, prindeți lentila ușor și scoateți-o. După înlăturare, plasați lentila într-un recipient adecvat cu soluție de întreținere.