ULTRA® 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

88,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

PROMOȚIE

Kup dwa opakowania soczewek ULTRA® 3 szt., a otrzymasz 2 szt. soczewek #bioview Daily GRATIS! *W przypadku braku odpowiadających mocy, Klient otrzyma ZESTAW PODRÓŻNY GRATIS!

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
5.0000
Nu stiam de aceasta marca Ultra de lentile de contact pana acum 5 luni, atunci cand medicul meu oftalmolog mi-a indicat sa fac o schimbare care sa indeplineasca toate nevoile si exigentele mele. Si, iata ca, dupa aproape jumatate de an, pot spune ca sunt multumita de aceste lentile. Vin ambalate in cutii cu 3 bucati, mie imi convine

Timpul limita pentru finalizare!

Datorită întârzierilor în livrarea produselor de la Bauch & Lomb, pot exista întârzieri în executarea comenzilor de până la 2 săptămâni in plus fata de timpul deja afisat pe site. Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea produselor din depozitul nostru.

ULTRA 3 bucati sunt lentile de contact lunare produse de binecunoscutul producător - Bausch &amap; Lomb.

 
Permeabilitate ridicată la oxigen - utilizarea materialelor moderne, din silicon-hidrogel, a făcut ca lentilele să aibă o permeabilitate foarte mare la oxigen. Drept urmare, ochii sunt mult mai puțin obosiți și predispuși la iritații.
Tehnologia MoistureSeal - în procesul de producere a lentilelor, creatorii au folosit tehnologie inovatoare care le-a crescut hidratarea la maximum. La rândul său, aceasta se traduce într-o hidratare ridicată a lentilelor de contact, mentinute in ochi chiar și după multe ore de utilizare.
Catifelare și netezire - materialul utilizat se caracterizează prin catifelare și o structură subțire, datorită căreia se adaptează rapid la forma ochiului, garantând o utilizare și mai confortabilă - fără să se rostogolească, să cadă și să le fie detectabila prezenta pe ochi.
Aplicație care facilitează colorarea - lentilele ULTRA sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele care opteaza pentru o astfel de soluție optică pentru prima dată. Au o culoare albastru deschis, facilitând manipularea lentilelor și aplicarea acestora.
Modul zilnic - ULTRA
Modul zilnic - puteți utiliza o pereche de lentile timp de până la 30 de zile. Singura condiție este să le puneți într-un recipient cu solutie speciala de curatare macar o data pe saptamana.
Ambalaje profitabile - șase bucăți dintr-un ambalaj garantează până la trei luni de utilizare regulată, fără vizite suplimentare la optica.
 

Caracteristicile lentilelor ULTRA®:

 

Lentilele de contact ULTRA sunt confecționate dintr-un material Samfilcon A extrem de moale, a cărui structură oferă ochilor o umiditate adecvată pe tot parcursul zilei. Hidratarea ridicată a lentilelor se datorează și utilizării tehnologiei MoistureSeal® si o doză de PVP (polivinilpirolidonă). Acesta din urmă crește semnificativ hidratarea ochilor.

 

Pentru cine sunt recomandate lentilele ULTRA®?

 

Lentilele ULTRA se adresează persoanelor care preferă utilizarea lentilelor lunare de contact oferindu-le un nivel ridicat de confort și vedere clara. Cei care:

  • au o problema cu ochii uscati,
  • au tendința de a-si irita ochii,
  • petrec mult timp în fața ecranului computerului,
  • duc un stil de viață activ.
 

Mod de purtare și îngrijire

 

Lentilele ULTRA sunt destinate utilizării zilnice, ceea ce înseamnă că în fiecare seară înainte de culcare trebuiesc curățate și introduse într-un recipient cu lichid special de îngrijire. O comoditate deosebită este faptul că o pereche de lentile ULTRA pot fi utilizate timp de 30 de zile.

 

Avantajele lentilelor ULTRA®:

 
  • hidratare inalta - se mentine chiar și după multe ore de utilizare. Garanția lor este utilizarea unei tehnologii numite MoistureSeal;
  • permeabilitate ridicată la oxigen - ajuta ochii sa fie mult mai puțin obosiți și mult mai rezistenți la iritații. Atingerea acestui obiectiv a fost posibilă datorită utilizării de materiale moderne, silicon-hidrogel;
  • moliciune și netezime - materialul utilizat pentru producerea lentilelor Samfilcon A este extrem de moale și subțire, datorită căruia se adaptează rapid la forma ochiului. În plus, garantează o utilizare confortabilă: lentilele nu se rostogolesc, nu cad din ochi și nu se simt în timpul utilizării;
  • aplicare prin facilitarea colorației - acest avantaj va fi util în special pentru persoanele care folosesc lentile pentru prima dată. Culoarea albastru deschis face lentila de contact ușor de aplicat.
 

Parametrii lentilelor ULTRA®:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact ULTRA
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,5
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 163 x 10-9
Hidratare 46%
Material Samfilcon A
Tehnologie MoistureSeal®
Numar de bucati/cutie 3 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandULTRA
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ULTRA® 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ULTRA® de 3 bucăți?

Lentilele ULTRA® de 3 bucăți pot fi alese individual bazându-se pe parametrii produsului, cum ar fi puterea, curbura sau diametrul, ținând cont de nevoile vizuale individuale. De asemenea, puteți solicita ajutorul unui optometrist care va ajuta la alegerea lentilelor potrivite, luând în considerare preferințele și condițiile vizuale.

Pachetul conține 3 bucăți de lentile, permițând o utilizare pe termen lung fără necesitatea achizițiilor frecvente. În plus, lentilele ULTRA® sunt caracterizate de o hidratare înaltă și permeabilitate la oxigen, ceea ce contribuie la confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele ULTRA® sigure?

Da, lentilele ULTRA® sunt sigure pentru utilizare, fiind produse de compania renumită Bausch&Lomb, un producător important de lentile de contact. În plus, hidratarea lor ridicată și permeabilitatea la oxigen sprijină sănătatea ochilor și asigură o purtare confortabilă pe termen lung.

Pentru ce deficiență de vedere sunt ULTRA®?

Lentilele ULTRA® sunt destinate corecției defectelor vizuale sferice, cum ar fi miopia sau hipermetropia.

Cum se aplică lentilele ULTRA®?

Aplicarea lentilelor ULTRA® este ușoară și rapidă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, trebuie să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător, deschideți larg pleoapele și privind în sus, plasați lentila în centrul ochiului. După plasarea lentilei pe ochi, clipiți pentru a asigura că lentila este poziționată corect.

Cum se îndepărtează lentilele ULTRA®?

Pentru a îndepărta lentilele ULTRA®, este de asemenea necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător și cu degetul mare, dezvăluind lentila. Privind în sus, prindeți delicat lentila între degetul arătător și degetul mare, evitând o presiune prea mare, și scoateți lentila.