ULTRA ONE DAY 30 buc.

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

158,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele de contact de unică folosință ULTRA® One Day sunt cea mai recentă ofertă de la Bausch & Lomb care sunt create pentru a oferi utilizatorului confort maxim și siguranță de utilizare - fără a fi nevoie să accepte uscăciunea ochilor. Acestea includ, printre altele, două tehnologii neobișnuite, precum și valori ridicate ale parametrilor cheie. Efect? Utilizare confortabilă maximă până la 16 ore de la aplicare!

 
Tehnologii ultramoderne - lentilele ULTRA® One Day folosesc o serie de soluții și tehnologii inovatoare a căror sarcină este de a maximiza confortul utilizării.
Hidratat timp de 16 ore - un nivel ridicat de hidratare combinat cu tehnologia Advanced MoistureSeal® garantează o hidratare benefică a lentilelor, la nivelul de 96%, de durata, chiar si in cea mai lungă zi.
Viziune de înaltă rezoluție - datorită opticii de înaltă rezoluție, lentilele oferă o vedere clară în toate condițiile, inclusiv pe timp de noapte și cu lumină limitată.
Coeficient ridicat de transmitere a oxigenului - lentilele sunt ușoare și „respirabile” datorită parametrului favorabil de permeabilitate la oxigen. Datorită acestui fapt, ochiul este oxigenat, sănătos și rezistent la oboseala prematură.
Protectie UV - ULTRA One Day
Protectie UV - obtinuta prin imbogatirea lentilelor cu filtre UV de clasa a doua, blocand atat UVA (peste 50%) cât si UVB (peste 95%).
Aplicare ușoară - nuanță albastru deschis a uneia dintre părțile lentilelor combinată cu moliciunea și netezimea materialului asigură o punere fără probleme, ceea ce este foarte important în special pentru utilizatorii începători.
 

Caracteristicile lentilelor ULTRA® One Day:

 

ULTRA® One Day sunt lentile de contact cu hidrogel siliconic pentru înlocuire zilnică. Bazat pe un material foarte hidratat (55%) numit Kalifilcon A cu un factor de transmisie ridicat al oxigenului (134 Dk/t). Îmbogățit cu două tehnologii inovatoare și coerente: Advanced MoistureSeal® și Comfort Feel. Acestea garantează confort maxim de utilizare pentru până la 16 ore de utilizare continuă. În acest timp, își mențin 96% din hidratare, prevenind uscarea ochilor. Sunt moi și permeabile la oxigen, ceea ce protejează împotriva perceptibilității lentilelor pe ochi și a oboselii premature a ochilor. Ingredientele unice de hidratare sunt eliberate treptat pe toată durata de viață a lentilelor. Drept urmare, ochii sunt sănătoși, odihniți și întotdeauna bine hidratați!

ULTRA® One Day sunt moi, netede și delicate, iar optica lor de înaltă rezoluție garantează o vedere clară în toate condițiile, chiar și după întuneric, cu lumină insuficientă. Filtrele UV clasa 2 blochează mai mult de 95% din razele UVB dăunătoare și mai mult de 50% din razele UVA. Aceasta este o protecție suplimentară a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui! Nuanța albastru deschis pe o parte indică ce parte să îndrepte lentila spre ochi - este, de asemenea, un ajutor indispensabil în învățarea inserției corecte. Gama largă de puteri sferice disponibile le permite să fie utilizate atât de către miop, cât și de către cei cu vedere la mare, cu un defect de vedere scurtă și înaltă.

ULTRA® One Day sunt lentile zilnice de unică folosință. Deci nu trebuie să vă ocupați de tratamente suplimentare de îngrijire; nu aveți nevoie de soluție pentru lentile sau recipiente. Tot ce trebuie să faci este să scoți lentilele după o zi de utilizare și să le arunci, iar data viitoare vei ajunge la o pereche nouă, proaspătă. Pachetul de 30 este cel mai bun mod nu numai de a încerca lentilele de contact ULTRA® One Day, ci și de a vă asigura că aveți suficient produs pentru aproximativ două săptămâni de utilizare regulată. Ai nevoie de o variantă mai mare? La Kodano.pl este și ULTRA® One Day într-un pachet de 90 buc.

 

Avantajele lentilelor ULTRA® One Day:

  • Material foarte hidratat (55%) care menține umiditatea la un nivel constant timp de până la 16 ore.
  • Factor de transmitere a oxigenului favorabil (134 Dk/t).
  • Tehnologii moderne pentru un confort sporit de utilizare.
  • Ingrediente suplimentare hranitoare si hidratante, eliberate treptat pe toata perioada de utilizare.
  • O garanție a vederii clare în toate condițiile, inclusiv pe timp de noapte.
  • Material neted, moale și flexibil și culoare albastru deschis - pentru o aplicare mai ușoară.
  • Complex de filtre UVA/UVB - protectie eficienta a ochilor împotriva soarelui.
  • Gamă largă de puteri sferice disponibile.
  • Utilizare de o zi - nu este nevoie de îngrijire suplimentară!
 

Parametrii lentilelor ULTRA® One Day:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact ULTRA
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 134 x 10-9
Hidratare 46%
Material Kalifilcon A
Tehnologie Advanced MoistureSeal®, Comfort Feel, High Definition Optics
Filtre UV 95% UVB, 50% UVA
Numar de bucati/cutie 30 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai mic:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaULTRA
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ULTRA ONE DAY 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra