ULTRA® ONE DAY 90 buc.

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

428,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele de contact de unică folosință ULTRA® One Day sunt cea mai recentă ofertă de la Bausch & Lomb care sunt create pentru a oferi utilizatorului confort maxim și siguranță de utilizare - fără a fi nevoie să accepte uscăciunea ochilor. Acestea includ, printre altele, două tehnologii neobișnuite, precum și valori ridicate ale parametrilor cheie. Efect? Utilizare confortabilă maximă până la 16 ore de la aplicare!

 
Tehnologii ultramoderne - lentilele ULTRA® One Day folosesc o serie de soluții și tehnologii inovatoare a căror sarcină este de a maximiza confortul utilizării.
Hidratat timp de 16 ore - un nivel ridicat de hidratare combinat cu tehnologia Advanced MoistureSeal® garantează o hidratare benefică a lentilelor, la nivelul de 96%, de durata, chiar si in cea mai lungă zi.
Viziune de înaltă rezoluție - datorită opticii de înaltă rezoluție, lentilele oferă o vedere clară în toate condițiile, inclusiv pe timp de noapte și cu lumină limitată.
Coeficient ridicat de transmitere a oxigenului - lentilele sunt ușoare și „respirabile” datorită parametrului favorabil de permeabilitate la oxigen. Datorită acestui fapt, ochiul este oxigenat, sănătos și rezistent la oboseala prematură.
Protectie UV - ULTRA One Day
Protectie UV - obtinuta prin imbogatirea lentilelor cu filtre UV de clasa a doua, blocand atat UVA (peste 50%) cât si UVB (peste 95%).
Aplicare ușoară - nuanță albastru deschis a uneia dintre părțile lentilelor combinată cu moliciunea și netezimea materialului asigură o punere fără probleme, ceea ce este foarte important în special pentru utilizatorii începători.
 

Caracteristicile lentilelor ULTRA® One Day:

 

ULTRA® One Day sunt lentile de contact cu hidrogel siliconic pentru înlocuire zilnică. Bazat pe un material foarte hidratat (55%) numit Kalifilcon A cu un factor de transmisie ridicat al oxigenului (134 Dk/t). Îmbogățit cu două tehnologii inovatoare și coerente: Advanced MoistureSeal® și Comfort Feel. Acestea garantează confort maxim de utilizare pentru până la 16 ore de utilizare continuă. În acest timp, își mențin 96% din hidratare, prevenind uscarea ochilor. Sunt moi și permeabile la oxigen, ceea ce protejează împotriva perceptibilității lentilelor pe ochi și a oboselii premature a ochilor. Ingredientele unice de hidratare sunt eliberate treptat pe toată durata de viață a lentilelor. Drept urmare, ochii sunt sănătoși, odihniți și întotdeauna bine hidratați!

ULTRA® One Day sunt moi, netede și delicate, iar optica lor de înaltă rezoluție garantează o vedere clară în toate condițiile, chiar și după întuneric, cu lumină insuficientă. Filtrele UV clasa 2 blochează mai mult de 95% din razele UVB dăunătoare și mai mult de 50% din razele UVA. Aceasta este o protecție suplimentară a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui! Nuanța albastru deschis pe o parte indică ce parte să îndrepte lentila spre ochi - este, de asemenea, un ajutor indispensabil în învățarea inserției corecte. Gama largă de puteri sferice disponibile le permite să fie utilizate atât de către miop, cât și de către cei cu vedere la mare, cu un defect de vedere scurtă și înaltă.

ULTRA® One Day sunt lentile zilnice de unică folosință. Deci nu trebuie să vă ocupați de tratamente suplimentare de îngrijire; nu aveți nevoie de soluție pentru lentile sau recipiente. Tot ce trebuie să faci este să scoți lentilele după o zi de utilizare și să le arunci, iar data viitoare vei ajunge la o pereche nouă, proaspătă.

 

Pentru cine sunt destinate lentilele de contact ULTRA® One Day?

  • Pentru persoanele care se așteaptă la un confort maxim de utilizare - fără uscăciune a ochilor și lentile de contact pe ochi.
  • Pentru utilizatorii care preferă utilizarea de o zi - nu este nevoie de îngrijire suplimentară.
  • Pentru persoanele care caută produse ale unor mărci populare.
  • Pentru presbiopi, chiar și cu defecte mari de vedere.
  • Pentru persoanele care preferă un stil de viață activ.
 

Parametrii lentilelor ULTRA® One Day:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact ULTRA
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 134 x 10-9
Hidratare 46%
Material Kalifilcon A
Tehnologie Advanced MoistureSeal®, Comfort Feel, High Definition Optics
Filtre UV 95% UVB, 50% UVA
Numar de bucati/cutie 90 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai mic:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaULTRA
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ULTRA® ONE DAY 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ULTRA® One Day de 90 de bucăți?

Poți alege lentilele ULTRA® One Day de 90 de bucăți singur, bazându-te pe parametrii produsului, sau poți consulta un optometrist. Pachetul conține 90 de lentile, asigurând utilizare pe termen lung. Lentilele oferă o hidratare ridicată și permeabilitate la oxigen, ceea ce garantează confortul pe parcursul întregii zile.

Sunt lentilele ULTRA® One Day sigure?

Da, lentilele ULTRA® One Day sunt sigure pentru utilizare, în special când se respectă practicile adecvate de igienă, cum ar fi spălarea regulată a mâinilor înainte de aplicarea și îndepărtarea lentilelor.

Pentru ce deficiență de vedere sunt ULTRA® One Day?

Lentilele ULTRA® One Day sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, deoarece oferă tip de corecție sferic.

Cum se aplică lentilele ULTRA® One Day?

Înainte de a aplica lentilele ULTRA® One Day, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile cu grijă. Apoi scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Evitați atingerea lentilei cu degetele care nu sunt curate. După ce ați plasat lentila pe ochi, trageți ușor de pleoapa inferioară și priviți în sus pentru a facilita plasarea lentilei pe globul ocular.

Cum se îndepărtează lentilele ULTRA® One Day?

Pentru a îndepărta lentilele ULTRA® One Day, trageți ușor de pleoapa inferioară și priviți în sus, pentru ca lentila să se deplaseze pe albii ochilor. Apoi, cu grijă, prindeți lentila între degete și scoateți-o din ochi.