Lentile de contact ACUVUE® OASYS

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina

Lentile de contact ACUVUE® OASYS

ACUVUE® OASYS fac parte de categoria de lentile de contact de ultimă, fabricate din hidrogel, un material de siliciu (Senofilcon A), de către celebrul concern american Johnson & Johnson. Producătorul pune în aplicare tehnologia Hydraclear PLUS și Hydraclear, ingredientul saturat care îți asigură confortul pe tot parcursul zilei, chiar și în cazul în care aerul din interior este uscat, cald și nu confortabil pentru ochii noștri.

Descrierea lentilelor ACUVUE® OASYS

Tehnologia Hydraclear PLUS asigură suprafața netedă a unei lentile care, în plus, se răsfrânge în nivelul ridicat de confort și de permeabilitate a oxigenului pe care aceste lentile îl oferă comparativ cu celelalte modele de lentile de contact tipice. Sunt confortabile pe toată durata purtării, facilitând eliminarea stării de oboseală și de uscăciune a ochilor în timpul lucrului cu calculatorul. Sunt utile și persoanelor ce călătoresc mult cu avionul, cu mașina, ori care petrec o perioadă de timp îndelungată într-o cameră cu aer condiționat.

Materialul hidrofil din silicon-hidrogel este cel mai important ingredient care asigură permeabilitatea ridicată a oxigenului, în proporție de 98%. Radiațiile UV sunt deosebit de dăunătoare pentru ochii noștri, prin urmare, acestea sunt echipate cu filtru protector ce funcționează ca o barieră contra razelor nocive ale soarelui sau a luminii reflectate de către soare.

Pentru cine sunt lentile ACUVUE® OASYS?

ACUVUE® OASYS sunt lentile de contact indicate persoanelor diagnosticate cu miopie sau hipermetropie. Ele sunt foarte confortabile, prezintă o tentă de albastru subtilă pe suprafața lor care ajută la manevrarea lor eficientă. Prin urmare, aplicarea lor este foarte simplă și ușor de pliat conturului anatomic al ochiului.

Lentilele de contact ACUVUE® OASYS au o durată de valabilitate care se întinde pe parcursul a 2 săptămâni, pe parcursul unei zile sau pe parcursul unei săptămâni. În tot acest timp, înlocuirea lor nu este necesară.

Lentilele de contact ACUVUE® OASYS sunt ideale în cazul persoanelor care suferă de sindromul ochilor uscați și iritați. În plus, aceste accesorii medicale se potrivesc de minune și în cazul persoanelor care petrec timp îndelungat într-o cameră cu aer condiționat, care lucrează ore în șir la calculator sau care călătoresc foarte mult cu mașina personală ori cu avionul. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS nu necesită o hidratare suplimentară cu ajutorul unor picături pentru ochi. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM sunt recomandate tuturor pacienților diagnosticați cu astigmatism. Mai mult, ele asigură un grad sporit de confort, au o tentă pronunțată de albastru și se pliază perfect conturului anatomic al ochilor.

ACUVUE® OASYS sunt disponibile în ambalaje cu 3, 6, 12 și 24 de bucăță. De asemenea, lentilele ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM, utilizate de către pacienții cu astigmatism, sunt ambalate în cutii conținând 6 bucăți.