AquaView Color 6 buc. 0,00 D

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

99,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Catalina
5.0000
Salutare tuturor! De sarbatori, mi-am dorit sa am coloritul stralucitor si preferat al ochilor mei! Asa ca, ce mai!!! Am zis sa imi fac cadou o pereche de lentile de contact colorate. Acum o imagine estetica de invidiat a ochilor mei, chiar daca nu au dioptrii!
Roxana
5.0000
Aceste lentile colorate de la Aquaview nu sunt cu dioptrii insa mi-au placut mult si consider ca mi se potrivesc. Culorile sunt vii si imi ofera ceea ce mi-am dorit de mult.

Lentile colorate lunare in solutie salina.

Material: Methafilcon A

Continut de apa: 45%

Important: efectuati consultatii periodice furnizate de specialist privind purtarea lentilelor de contact.

 
Modul zilnic - AquaView Color
Modul zilnic - o pereche de lentile colorate pot fi folosite continuu pe parcursul întregii luni. Singura condiție este ca acestea să fie îndepărtate chiar înainte de culcare și așezate într-un recipient pentru lentile umplut cu soluție specifica pentru lentile.
Schimbarea culorii ochilor intr-un mod natural - lentilele AquaView Color sunt utilizate, printre altele pentru a schimba culoarea naturală a irisului. Utilizarea tehnologiei moderne, datorită căreia culoarea este imprimată în interiorul lentilei, și nu pe suprafața sa, garantează un efect de culoare complet natural și oferă ochilor o strălucire atractivă.
7 culori frumoase din care sa alegeti - ametist, verde sau galben miere? Poți alege dintre șapte culori frumoase și variate, cu ajutorul cărora poți oferi ochilor culoarea la care ai visat întotdeauna.
Protecția împotriva radiațiilor UV - îmbogățirea fiecărei lentile individuale cu filtre moderne UVA / UVB le fac să acționeze ca o barieră care separă ochii de radiațiile solare dăunătoare.
6 bucăți în pachet - având în vedere faptul că lentilele au un mod de schimb lunar, șase bucăți sunt suficiente pentru 90 de zile de utilizare obișnuită.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Color:

 

AquaView Color sunt lentile de contact colorate concepute pentru utilizare lunară, ceea ce le face extrem de confortabile de purtat. Materialul Methafilcon A, în combinație cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor (55%) le pastreaza perfect hidratate pe întreaga perioadă de utilizare. Permeabilitatea oxigenului (Dk/t = 19) este inalta. În plus, AquaView Color se caracterizează printr-o structură asferică, datorită căreia acuitatea vizuală este mult mai bună în comparație cu lentilele sferice tradiționale. Lentilele sunt echipate cu filtre UV pentru a proteja ochii de efectele nocive ale razelor solare.

 

Pentru cine sunt lentilele AquaView Color?

 

AquaView Color sunt lentile de contact create pentru persoanele care doresc să schimbe culoarea ochilor în timp ce isi îmbunătățesc acuitatea vizuală. În plus, sunt recomandate celor care au o problemă cu senzatia ochilor uscati. Lentilele datorită gradului inalt de hidratare îmbunătățesc semnificativ confortul purtării. Lentilele AquaView Color sunt disponibile in dioptrii de corecție negativă.

 

Îngrijirea lentilelor:

 

Lentilele AquaView Color sunt supuse schimbului și folosirii lunare în regim de zi și, prin urmare, necesită curățare și dezinfectare cu un lichid special de îngrijire. Pentru îngrijirea lor, vă recomandăm soluția de curățare și dezinfectare din familia Clean Active disponibilă în oferta noastră.

 

Lentilele de contact AquaView Color sunt disponibile în următoarele culori:

 
  • Amethyst - lentile colorate de culoare ametist
  • Brown - lentile de culoare maro
  • Gray - lentile de culoare gri
  • Green - lentile de culoare verde
  • True Sapphire - lentile colorate de culoarea safirului
  • Honey - lentile colorate de culoarea mierei
  • Turquoise - lentile colorate turcoaz
 
lentile de contact colorate AquaView Color

Parametrii lentilelor AquaView Color:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact colorate
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică 0,00 D
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Culoare Amethyst, Brown, Gray, Green, True Sapphire, Honey, Turquoise
Indicele de oxigen Dk/t 19 x 10-9
Hidratare 55%
Material Methafilcon A
Numar de bucati/cutie 6 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie6 buc
CuloareAmethyst, Brown, Green, Grey, Honey, True Sapphire, Turquoise
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Color 6 buc. 0,00 D
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Color 6 buc - fără dioptrii?

Poți alege lentilele AquaView Color 6 buc - fără dioptrii individual, bazându-te pe parametrii disponibili ai produsului, cum ar fi curbura, diametrul sau culoarea. Alternativ, poți consulta un optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite nevoilor tale vizuale. Pachetul conține 6 bucăți de lentile, permițând utilizarea pe termen lung.

Sunt lentilele AquaView Color sigure?

Da, lentilele AquaView Color sunt sigure pentru utilizare, cu condiția respectării recomandărilor privind igiena și schimbarea lentilelor conform instrucțiunilor producătorului. Este necesar să cureți și să dezinfectezi regulat lentilele, evitând purtarea lor pe timpul nopții.

Pentru ce deficiență de vedere sunt AquaView Color - fără dioptrii?

Lentilele AquaView Color - fără dioptrii sunt destinate persoanelor care nu au nevoie de corecție vizuală, adică celor cu valori zero ale dioptriilor (puterea optică).

Cum să aplici lentilele AquaView Color?

Aplicarea lentilelor AquaView Color este simplă. Înainte de a le aplica, asigură-te că îți speli și usuci bine mâinile. Apoi, cu atenție scoate lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârful degetului arătător. După ce te asiguri că lentila este curbată corect, deschide ușor pleoapele și plasează lentila pe globul ocular, asigurându-te că nu este inversată.

Cum să scoți lentilele AquaView Color?

Pentru a scoate lentilele AquaView Color, este necesar să îți speli și să îți usuci din nou mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară în jos, privind în sus, pentru a expune lentila. Apoi, cu grijă, prinde lentila între degetul arătător și cel mare și scoate-o din ochi. După scoatere, este important să cureți și să dezinfectezi lentila înainte de următoarea utilizare.