Lentile de contact AquaView Color

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina

Lentile colorate AquaView Color

Lentilele de contact au cucerit lumea de câțiva ani, permițând persoanelor cu deficiențe de vedere să ducă un stil de viață activ. Până de curând, culoarea irisului era permanent atribuită imaginii unei anumite persoane. Totusi, pentru a asigura satisfactia tuturor consumatorilor, producatorii propun o aplicare destul de neobisnuita, sub forma de lentile colorate. Sunt o soluție perfectă pentru persoanele care doresc să-și pună în evidență culoarea naturală a irisului sau să o schimbe complet.

Lentile corectoare de culoare sau lentile transparente?

Lentilele colorate pot fi purtate nu numai de persoanele care se luptă cu deficiențe de vedere, ci și de cei care văd perfect. Când decidem să cumpărăm lentile colorate în scopul corectării vederii, le selectăm în același mod ca și cele incolore. Prin urmare, ar trebui să alegem modele care sunt în concordanță cu rezultatele examinărilor oftalmologice. La rândul nostru, atunci când cumpărăm așa-numita grădiniță, vă rugăm să citiți regulile de igienă și îngrijire pentru a evita iritația ochilor.

Avantajele lentilelor colorate AquaView Color

Lentilele colorate sunt folosite de persoanele care doresc să-și facă ochii mai penetranți sau doresc ca culoarea ochilor să fie mai intensă sau mai interesantă. Utilizarea lentilelor AquaView Color se bazează pe înlocuirea lunară. Prin urmare, au nevoie de îngrijire și dezinfecție zilnică. Folosim produse speciale de îngrijire în acest scop. Lentilele colorate permit atât corectarea defectelor de vedere, cât și schimbarea culorii irisului. Trăsătura lor caracteristică este structura lor sferică, care oferă o acuitate vizuală mult mai bună. În plus, sunt echipate cu filtre UV, care garantează o protecție eficientă împotriva efectelor nocive ale razelor solare. Sunt recomandate în special persoanelor care au nevoie de hidratare constantă a ochilor. Datorită acestui fapt, sunt confortabile și convenabile de purtat.

Cui sunt destinate lentilelor colorate AquaView Color?

Lentilele AquaView Color sunt disponibile într-o gamă variată de culori, de la maro, la gri, verde, safir și chiar miere sau turcoaz. Se vor dovedi utile nu numai pentru utilizarea de zi cu zi, ci și pentru ieșiri sau evenimente mai mari. Putem alege culoarea care ne place cel mai mult sau o potrivim tipului nostru de frumusete. Pe lângă păr, merită să fiți atenți la culoarea pielii și chiar la haine. Oamenii care visează să-și schimbe culoarea ochilor se vor putea simți în sfârșit speciali și unici. În plus, pachetele diferă ca mărime. În magazinul nostru, puteți cumpăra lentile într-o cutie de 2 sau 6 bucăți. O selecție largă va asigura că fiecare client își va găsi ceva pentru el și își va schimba cu ușurință imaginea.

Vezi si: