AquaView Moist 6 buc.

Evaluare:
3.75 of 5
Rata medie 3.75 / 5 Bazat pe 4 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

71,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
3.75 of 5
Rata medie 3.75 / 5 Bazat pe 4 reviews.
Denisa
5.0000
Cele mai bune lentile pe care le-am avut vreodată. Optilen.ro, de asemenea, cel mai bun magazin, transport rapid și promoțiile întotdeauna sunt atractive. Le recomand !!!
Iuliana
5.0000
Lentilele mele preferate! Ochii, uneori, au nevoie de umiditate mai mare, dar de vina este oboseala si nu lentilele. Ofera o vedere foarte clara și sunt foarte ușor de pus.
Marius
4.0000
Lentilele sunt subtiri si fine - un atu absolut. Pretul este de asemenea foarte bun, ochii sunt uneori obositi dupa o zi intreaga, dar nu tot timpul, deci nu cred ca din vina lentilelor.

O versiune imbunatatita a lentilelor AquaView pentru purtare lunara cu un nivel ridicat de umiditate.
Material: Biofilcon B
Continut de apa : 55 %

 
Coeficient ridicat de permeabilitate la oxigen - permite fluxul liber al aerului din mediul înconjurător către cornee, datorită căruia ochii sunt și mai rezistenți la infecții și se odihnesc mult timp.
Material Bioxifilcon A - în procesul de producție s-a folosit un material modern, hidrogel, îmbogățit cu hialuronat de sodiu. Datorită acestuia, lentilele de contact rețin umezeala timp de multe ore, garantând cel mai înalt confort de utilizare.
Protecție împotriva radiațiilor UV - fiecare dintre lentile a fost echipată suplimentar cu filtre UVA / UVB moderne, datorită cărora ochii sunt protejați corespunzător împotriva efectelor periculoase ale radiațiilor solare.
Nuanțare pentru aplicare ușoară - AquaView Moist
Nuanțare pentru aplicare ușoară - pentru ca lentilele să poată fi folosite și de utilizatorii începători, acestea au căpătat o nuanță delicată, albastră pe o parte. Datorită acestui fapt, sunt și mai ușor de aplicat, fără riscul unei eventuale greșeli.
O pereche pe lună - puteți folosi o pereche de AquaView Moist timp de până la 30 de zile. Singura condiție este să le puneți într-un recipient cu o soluție de lentile în fiecare seară.
Pachet economic - trei luni liber de la cumpărături și economii suplimentare garantate - asta e ceea ce primești atunci când te decizi pentru un pachet de lentile AquaView Moist de șase luni.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Moist

 

AquaView Moist sunt lentilele de contact lunare concepute pentru a corecta miopia si hipermetropia. Ele sunt lentile de hidrogel inovatoare - o versiune imbunatatita a lentilelor AquaView pentru purtare lunara. Ele sunt realizate din bioxifilcon B cu un adaos de hialuronat de sodiu, un polimer natural care ajuta la acumularea de apa pe suprafata corneei si reduce frecarea. Datorita proprietatilor lor de hidratare, lentilele AquaView Moist nu se usuca, prevenind purtatorii de orice posibil disconfort.

Bioxifilcon B, cu hialuronat de sodiu se imbina perfect cu continut mare de apa a lentilelor, care ajunge la 55%. Mentinerea de umiditate a ochilor constanta le permite sa garanteze un confort excelent la purtare pe intreaga perioada de utilizare. Mai mult decat atat, AquaView Moist sunt echipate cu filtre UV protejarea ochilor de efectele nocive ale razelor UVA (85%) si UVB (40%). Ele au, de asemenea o tenta de culoare albastru deschis, pentru a facilita manipularea.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele AquaView Moist?

 

Acestea sunt lentile de contact pentru purtare lunara concepute pentru persoanele care prefera sa scape de grija ingrijirii lentilelor zilnic. Mai mult, ele sunt recomandate pentru cei care:

  • sufera de sindromul ochilui uscat,
  • Petrece cea mai mare parte a timpului in camere cu aer conditionat,
  • au pretentia ca lentilele de contact pe care le poarta sa le ofere cel mai inalt confort la purtare,
  • Petrec mult timp in fata unui calculator.


 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

AquaView Moist  fiind lentile cu purtare lunara, se recomanda ingrijirea si dezinfectarea lor zilnica. Pentru ingrijirea eficienta a lentilelor va recomandam solutiile active disponibile pe Optilen.ro.

 

Parametrii AquaView Moist:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -15,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +10,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 26 x 10-9
Hidratare 55%
Material Bioxifilcon B
Filtre UV 85% UVA, 40% UVB
Numar de bucati/ cutie 6 buc
 
Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Moist 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Moist 6 buc.?

Lentilele AquaView Moist 6 buc. pot fi alese individual bazându-se pe parametrii produsului, cum ar fi corecția sferică, care este destinată corecției miopiei sau hipermetropiei. De asemenea, se poate apela la serviciile unui optometrist, care va ajuta la ajustarea lentilelor conform nevoilor individuale. Pachetul conține 6 bucăți de lentile, suficiente pentru o utilizare de jumătate de an, oferind astfel confort și economie.

Sunt lentilele AquaView Moist sigure?

Da, lentilele AquaView Moist sunt sigure pentru utilizare. Sunt produse de către producătorul de renume Interojo, ceea ce garantează o calitate înaltă și siguranța în utilizare. În plus, formula specială de hidratare AquaView Moist asigură un confort pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defect de vedere sunt AquaView Moist?

Lentilele AquaView Moist sunt destinate corecției defectelor de vedere legate de miopie sau hipermetropie, datorită corecției lor sferice. Sunt o soluție eficientă pentru persoanele care se confruntă cu aceste probleme de vedere.

Cum să aplici lentilele AquaView Moist?

Pentru a aplica corect lentilele AquaView Moist, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile înainte. Apoi, scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Ținând pleoapa inferioară ușor, priviți înainte și plasați lentila pe centrul ochiului. După plasarea lentilei, clipiți ușor pentru a o aduce în poziția corectă.

Cum să scoți lentilele AquaView Moist?

Pentru a scoate lentilele AquaView Moist în siguranță, este necesar să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară în timp ce priviți în sus. Folosind degetul arătător și degetul mare, prindeți delicat lentila și scoateți-o. După scoaterea lentilei, plasați-o în recipientul corespunzător, umplut cu soluție de păstrare.