Biofinity® 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

58,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
M-am decis sa achizitionez o pereche de lentile de contact. Necunoscand prea multe informatii despre accesoriile moderne, am decis totusi sa aleg o marca apreciata in intreaga lume. Asa ca am comandat si am primit rapid o pereche de Biofinity, lentile cu inlocuire lunara si purtare extinsa, atat pentru zi cat si pentru noapte. Sunt multumita si voi recomanda si cunoscutilor mei care au nevoie de corectie optic a!

Lentilele de contact pentru purtare lunara, perfecte pentru ochii sensibili.
Material: Comfilcon A
Continut de apa: 48 %

 
Produs complet natural - lentilele Biofinity nu conțin componente hidratate artificial, de aceea pot fi utilizate atât de către persoanele care suferă de alergii, cât şi de utilizatorii cu ochi extrem de sensibili.
Tehnologia Aquaform Comfort Science - este responsabilă de aspectul moale şi gradul adecvat de umiditate din fiecare lentila. Aplicarea lentilelor este simplă şi plăcută, asigurand un confort sporit al utilizării, chiar şi după sfârşitul lunii.
Vedere perfect clara - o structură modernă a lentilelor şi un material de înaltă calitate oferă o viziune cu o claritate ridicată, fără nici cele mai mici reflecții.
Cea mai înaltă calitate a permeabilităţii oxigenlui - obținută prin utilizarea materialului inovator Camfilcon A. Acesta asigură accesul constant la oxigen proaspăt în cornee, iar ochii sunt sănătoşi, fără iritaţii şi înroşire.
Chiar şi 30 de zile cu o pereche - Biofinity
Chiar şi 30 de zile cu o pereche - lentilele Biofinity sunt destinate utilizării lunare. Aceasta înseamnă că puteți utiliza o pereche până la 30 de zile fără întrerupere cu conditia sa acordati o îngrijire suplimentară lentilelor, utilizând soluții speciale de curatare a acestora.
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity:


Biofinity sunt lentile din silicon hidrogel fabricate din Comfilcon A. Acestea au fost produse cu ajutorul descoperirii revolutionare din tehnologia silicon hidrogel datorita materialului Aquaform care face lentila moale, matasoasa si perfect hidratata. Datorita utilizarii de monomer silicon, lentilele au o permeabilitate de oxigen excelenta.

Biofinity sunt lentile incredibil de naturale - fara aditivi, acoperiri si lubrifianti si fara tratament de suprafata, ceea ce le face perfecte pentru ochii sensibili. Anterior, o crestere a continutului de apa a fost asociata in mod necesar cu o scadere a permeabilitatii de oxigen. In Biofinity acest lucru a fost cu succes evitat. Acestea sunt concepute pentru o purtare lunara extinsa / continuu, adica ziua si noaptea, fara a fi nevoie de le indeparta.

Lentilele Biofinity sunt, de asemenea, vandute sub denumirea comerciala Eyeoxy Duality, Ultraflex Premier, IWear XR Supreme, Medivue Premier sau Loox Contact Monthly.

 

Cine ar trebui sa poarte Biofinity?


Aceste lentile sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc sa aiba grija de a indeparta lentilele de contact, curatandu-le in fiecare zi. Biofinity poate fi introdus intr-o zi si eliminat dupa 30 de zile si nopti, fara riscul de deteriorare a ochiului si expunerea la infectii. Mai mult decat atat, ele sunt, de asemenea, recomandat celor care:

  • sufera de diferite anomalii, deoarece lentilele sunt caracterizate printr-o rezistenta crescuta la uscare
  • au pretentia ca lentilele de contact sa asigure un confort maxim si in acelasi timp acuitatea vizuala maxima
  • au ochi sensibili.

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor:

 

Biofinity poate fi utilizat intr-un mod continuu, fara nici o intretinere necesara. Cu toate acestea, daca sunt purtate numai ziua, la sfarsitul zilei se recomanda  sa se curete cu o solutie de curatare spaciala pentru lentile si lasate doar in recipientul pentru lentile, in solutie, cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii de curatare a  lentilelor disponibile pe Optilen.ro.

 

Parametrii Biofinity:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Brand Lentile de contact Biofinity
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 160 x 10-9
Hidratare 48%
Material Comfilcon A
Tehnologie Aquaform Comfort Science™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaBiofinity
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biofinity® 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biofinity® de 3 bucăți?

Lentilele Biofinity® sunt disponibile în pachete de 3 bucăți, ceea ce permite să aveți perechi de rezervă comod. Puteți alege lentilele personal, utilizând informații despre parametrii produsului, cum ar fi puterea (dioptrii), curbură (BC) și diametru (DIA). De asemenea, puteți solicita ajutorul unui optometrist, care vă va ajuta să ajustați lentilele perfect la nevoile individuale de vedere.

Sunt lentilele Biofinity® sigure?

Da, lentilele Biofinity® sunt sigure, așa cum confirmă purtarea lor continuă. Fabricate din materialul modern Comfilcon A, oferă confort și siguranță chiar și pe durata purtării prelungite. Acest material favorizează, de asemenea, fluxul de oxigen, ceea ce este esențial pentru sănătatea ochilor.

Pentru ce defecte de vedere sunt Biofinity®?

Lentilele Biofinity® sunt destinate corecției defectelor de vedere, cum ar fi miopia și hipermetropia. Datorită tipului lor de corecție asferic, este posibil să îmbunătățiți eficient vederea la distanțe apropiate și îndepărtate (în funcție de puterea optică).

Cum să aplici lentilele Biofinity®?

Înainte de a aplica lentilele Biofinity®, se recomandă să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, scoateți cu grijă lentilele din ambalaj și plasați-le pe vârfurile degetelor indicatoare. După plasarea lentilei pe globul ocular, verificați dacă se fixează bine și dacă nu există senzație de disconfort.

Cum să îndepărtezi lentilele Biofinity®?

Pentru a îndepărta lentilele Biofinity®, trebuie din nou să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și privind în sus, prindeți cu grijă lentila cu degetul mare și indicel. Îndepărtați-o cu atenție.