Biofinity® XR 3 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

83,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Costin
4.0000
Aceste lentile lunare chiar ajuta la prevenirea contactului direct cu pleoapele, se simt foarte bine si ma ajuta sa scap de simptomele neplacute asociate miopiei. Transportul dureaza ceva, trebuie sa aveti rabdare. Voi continua sa le utilizez pentru ca sunt lentile de cea mai buna calitate.

Lentile de contact lunare Biofinity XR pentru corectarea miopiei si hipermetropiei marca Cooper Vision.

 
Hidratare pe tot parcursul zilei - lentilele au fost create pe baza materialului inovator, foarte hidratat Comfilcon A, datorită căruia mențin un nivel favorabil de hidratare pe tot parcursul zilei. Nu se usucă și protejează ochiul de iritații.
Permeabilitate ridicată la oxigen - materialul folosit se caracterizează și printr-un coeficient de permeabilitate ridicat, datorită căruia lentilele garantează ochilor acces constant și liber la o cantitate mare de oxigen și asigură astfel o vedere sănătoasă și odihnită.
Margini rotunjite - Biofinity XR
Margini rotunjite - construcția îmbunătățită a lentilelor este vizibilă în margini și mai subțiri, rotunjite, care minimizează contactul cu pleoapa și fac utilizarea lentilelor și mai confortabilă - fără iritații inutile ale ochilor.
Rezistență la contaminare - suprafața netedă și foarte umezită a lentilelor este foarte rezistentă la acumularea de depuneri și contaminarea din exterior. Prin urmare, lentilele de contact rămân curate și imperceptibile pentru ochi pe toată perioada de utilizare.
Sistem de neutralizare a aberațiilor - lentilele oferă o vedere de înaltă rezoluție - clară și clară datorită implementării unui sistem special de neutralizare a aberațiilor sferice.
Gamă largă de puteri - lentilele Biofinity XR sunt disponibile pentru persoanele care se luptă cu miopie și hipermetropie și sunt disponibile în multe puteri negative și pozitive - de la -20,00 până la +15,00 D.
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity XR:

 

Biofinity XR sunt lentile lunare de contact pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Acestea sunt lentile de silicon hidrogel fabricate din comfilcon A. Particulele din acest material sunt realizate din apa, pastrand atat ochiul cat si lentila umezita si rezistenta la uscare pentru intreaga perioada de utilizare. La fel ca alte lentile din familia Biofinity, Biofinity XR sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de permeabilitate a oxigenului (Dk / t = 128), care are un impact direct asupra confortului la purtare si ochii nu vor fi rosii sau iritati. Toate lentilele Biofinity au o suprafata neteda, hidrofila care este foarte rezistenta la acumularea de depozite. O alta caracteristica mare a Biofinity este design-ul lor. Acestea au margini netede, rotunjite, care reduc la minim interactiunea cu pleoapele si, astfel, asigura un confort maxim. Biofinity XR sunt echipate cu un sistem special de neutralizare a neclaritatii, care imbunatateste acuitatea vizuala prin minimizarea neclaritatii sferice cauzate de lentile.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Biofinity XR?

 

Acestea sunt concepute pentru persoanele cu miopie inalta si hipermetropie. Din cauza unui continut ridicat de apa si un nivel optim de permeabilitate de oxigen, Biofinity sunt recomandate pentru persoanele care s-au simtit inconfortabil la purtarea altor lentile din cauza uscaciunii ochilor.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Lentile Lentilele Biofinity XR sunt lentile de inlocuire lunara, de aceea este necesar sa se fie ingrijite in mod corespunzator. Pentru curatarea lentilelor eficienta si dezinfectarea va recomandam in special Clean active Premium XXL 600 ml. - Singura solutie disponibila de lentile intr-un pachet atat de mare.

 

Parametrii lentilelor Biofinity XR:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Brand Lentile de contact Biofinity
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -12,00 D (0,50 D pași)
+8,50 până la +15,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 160 x 10-9
Hidratare 48%
Material Comfilcon A
Tehnologie Aquaform Comfort Science™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaBiofinity
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biofinity® XR 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biofinity® XR 3 bucăți?

Puteți alege lentilele Biofinity® XR 3 bucăți singur, folosind parametrii produsului, cum ar fi puterea, curbură și diametrul. Alternativ, puteți consulta un optometrist, care vă va ajuta să ajustați lentilele la nevoile dvs. de vedere. Pachetul conține 3 bucăți de lentile, oferindu-vă confort pe termen lung.

Sunt lentilele Biofinity® XR sigure?

Da, lentilele Biofinity® XR sunt sigure datorită caracteristicilor lor inovative. Sunt fabricate din materialul Comfilcon A, care asigură un nivel ridicat de oxigen pentru ochi, permițând utilizarea lor pe tot parcursul zilei. Astfel, sunt confortabile și sănătoase pentru ochii dvs., chiar și la purtare pe termen lung.

Pentru ce defecte de vedere sunt Biofinity® XR?

Lentilele Biofinity® XR sunt destinate corectării defectelor mari de vedere, cum ar fi miopia sau hipermetropia severă. Datorită tipului lor de corecție sferic, oferă o vedere clară și confort pe tot parcursul zilei.

Cum să aplici lentilele Biofinity® XR?

Pentru a aplica lentilele Biofinity® XR, se recomandă să vă spălați și să vă uscați mâinile înainte, pentru a evita contaminarea lentilelor. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător, verificând dacă nu este întoarsă pe dos. Ținând pleoapele deschise cu două degete, plasați lentila pe ochi și trageți ușor de pleoapa inferioară pentru a o ajusta.

Cum să scoți lentilele Biofinity® XR?

Pentru a scoate lentilele Biofinity® XR, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară pentru a expune lentila. Folosind degetul mare și arătătorul, prindeți lentila ușor și scoateți-o cu grijă. După scoatere, plasați lentila într-un recipient special cu soluție de păstrare.