Biofinity® 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 3 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 4 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

121,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Cristina
5.0000
Sunt foarte multumita de aceste lentile de contact. Le port poate si mai mult de 12 ore si tot sunt confortabile. Le recomand.
Elena
5.0000
Lentile foarte confortabile. Nu as mai alege altele.
Radu
5.0000
lentilele perfecte, în combinație cu picăturile clean active premium drops, le țin în ochi non-stop câte o lună fără probleme. sunt foarte confortabile și bune. Am încercat și aquaview, hydraglide etc. nu se compară.

Lentilele de contact pentru purtare lunara, perfecte pentru ochii sensibili.
Material: Comfilcon A
Continut de apa: 48 %

 
Produs complet natural - lentilele Biofinity nu conțin componente hidratate artificial, de aceea pot fi utilizate atât de către persoanele care suferă de alergii, cât şi de utilizatorii cu ochi extrem de sensibili.
Tehnologia Aquaform Comfort Science - este responsabilă de aspectul moale şi gradul adecvat de umiditate din fiecare lentila. Aplicarea lentilelor este simplă şi plăcută, asigurand un confort sporit al utilizării, chiar şi după sfârşitul lunii.
Vedere perfect clara - o structură modernă a lentilelor şi un material de înaltă calitate oferă o viziune cu o claritate ridicată, fără nici cele mai mici reflecții.
Cea mai înaltă calitate a permeabilităţii oxigenlui - obținută prin utilizarea materialului inovator Camfilcon A. Acesta asigură accesul constant la oxigen proaspăt în cornee, iar ochii sunt sănătoşi, fără iritaţii şi înroşire.
Ambalaj economic - conţine şase lentile, care vă oferă trei luni întregi de lentile de contact. Este, de asemenea, o versiune mai practica care vă ajuta sa economisiti bani.
Chiar şi 30 de zile cu o pereche - Biofinity
Chiar şi 30 de zile cu o pereche - lentilele Biofinity sunt destinate utilizării lunare. Aceasta înseamnă că puteți utiliza o pereche până la 30 de zile fără întrerupere cu conditia sa acordati o îngrijire suplimentară lentilelor, utilizând soluții speciale de curatare a acestora.
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity:


Biofinity sunt lentile din silicon hidrogel fabricate din Comfilcon A. Acestea au fost produse cu ajutorul descoperirii revolutionare din tehnologia silicon hidrogel datorita materialului Aquaform care face lentila moale, matasoasa si perfect hidratata. Datorita utilizarii de monomer silicon, lentilele au o permeabilitate de oxigen excelenta.

Biofinity sunt lentile incredibil de naturale - fara aditivi, acoperiri si lubrifianti si fara tratament de suprafata, ceea ce le face perfecte pentru ochii sensibili. Anterior, o crestere a continutului de apa a fost asociata in mod necesar cu o scadere a permeabilitatii de oxigen. In Biofinity acest lucru a fost cu succes evitat. Acestea sunt concepute pentru o purtare lunara extinsa / continuu, adica ziua si noaptea, fara a fi nevoie de le indeparta.

Lentilele Biofinity sunt, de asemenea, vandute sub denumirea comerciala Eyeoxy Duality, Ultraflex Premier, IWear XR Supreme, Medivue Premier sau Loox Contact Monthly.

 

Cine ar trebui sa poarte Biofinity?


Aceste lentile sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc sa aiba grija de a indeparta lentilele de contact, curatandu-le in fiecare zi. Biofinity poate fi introdus intr-o zi si eliminat dupa 30 de zile si nopti, fara riscul de deteriorare a ochiului si expunerea la infectii. Mai mult decat atat, ele sunt, de asemenea, recomandat celor care:

  • sufera de diferite anomalii, deoarece lentilele sunt caracterizate printr-o rezistenta crescuta la uscare
  • au pretentia ca lentilele de contact sa asigure un confort maxim si in acelasi timp acuitatea vizuala maxima
  • au ochi sensibili.

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor:

 

Biofinity poate fi utilizat intr-un mod continuu, fara nici o intretinere necesara. Cu toate acestea, daca sunt purtate numai ziua, la sfarsitul zilei se recomanda  sa se curete cu o solutie de curatare spaciala pentru lentile si lasate doar in recipientul pentru lentile, in solutie, cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii de curatare a  lentilelor disponibile pe Optilen.ro.

 

Parametrii Biofinity:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Brand Lentile de contact Biofinity
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 160 x 10-9
Hidratare 48%
Material Comfilcon A
Tehnologie Aquaform Comfort Science™
Numar de bucati/ cutie 6 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.


Biofinity sunt de asemenea disponibile intr-un ambalaj mai mic.
 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
BrandBiofinity
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 4 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biofinity® 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biofinity® de 6 bucăți?

Lentilele Biofinity® sunt disponibile în pachete de 6 bucăți, ceea ce le face alegerea ideală pentru cei care caută lentile de contact lunare. Le puteți alege singuri, folosind informațiile despre parametrii produsului, cum ar fi puterea (dioptrii), curbură (BC) și diametru (DIA), sau puteți solicita ajutorul unui optometrist, care vă va ajuta să adaptați lentilele la nevoile individuale.

Sunt lentilele Biofinity® sigure?

Da, lentilele Biofinity® sunt nu numai confortabile, dar și sigure pentru sănătatea ochilor. Sunt fabricate din materialul Comfilcon A, care asigură o permeabilitate ridicată a oxigenului, ceea ce ajută la menținerea sănătății ochilor chiar și atunci când lentilele sunt purtate toată ziua.

Pentru ce deficiențe de vedere sunt Biofinity®?

Lentilele Biofinity® sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, ceea ce le face potrivite pentru persoanele cu diferite deficiențe de vedere.

Cum să aplici lentilele Biofinity®?

Înainte de a aplica lentilele Biofinity®, se recomandă să vă spălați și să vă uscați bine mâinile pentru a evita contaminarea lentilelor. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător și deschideți ușor pleoapele pentru a plasa lentila pe ochi. După plasarea lentilei, închideți pleoapele și clipiți de câteva ori pentru a asigura că lentila este poziționată corect.

Cum să scoți lentilele Biofinity®?

Pentru a scoate lentilele Biofinity®, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și privind în sus, prindeți lentila ușor între degetul mare și arătător și scoateți-o cu grijă. După scoaterea lentilei, plasați-o într-un recipient special cu soluție de curățare și dezinfectare.