Biofinity® Toric Multifocal N 3 buc.

numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 40 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

288,90 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele Biofinity® Toric Multifocal sunt un produs inovator al renumitului brand CooperVision. Această soluție ține cont de nevoile astigmaticilor și ale persoanelor cu prezbiopie.

 
Conceput pentru astigmatici și vârstnici este o soluție pentru persoanele care suferă de prezbiopie - probleme legate de presbiopie care afectează persoanele de peste 40 de ani.
Mod convenabil de înlocuire lunară - adesea considerat cel mai optim, mai ales pentru persoanele care preferă un stil de viață activ și folosesc zilnic lentile de contact.
Tehnologia optimizată Toric Lens Geometry® - este responsabilă pentru acuitatea vizuală perfectă și potrivirea stabilă a lentilelor la structura ochiului.
Tehnologia Balanced Progressive™ - ia in calcul multe zone de corectare a vederii, ceea ce garanteaza o vedere clara la orice distanta, in functie de predispozitiile individuale ale utilizatorului lentilelor.
Tehnologia Aquaform® - Biofinity Toric Multifocal
Tehnologia Aquaform® - este responsabilă pentru nivelul corect de hidratare, asigurând în același timp o permeabilitate foarte bună la oxigen.
O gamă largă de puteri - de la -10,00 D la +10,00 D este răspunsul producătorului la nevoile diverse ale persoanelor care aleg lentilele de contact ca metodă de bază de corectare a vederii.
 

Caracteristicile lentilelor progresive Biofinity® Toric Multifocal:

 

Datorită utilizării lentilelor Biofinity® Toric Multifocal, atât imaginile de aproape, cât și cele de departe sunt la fel de clare. Aceste proprietăți ale lentilelor de contact previn oboseala ochilor și contribuie astfel la o mai mare satisfacție în timpul diferitelor activități întreprinse în timpul zilei. Veți descoperi rapid că acest tip de nivel de confort are un impact pozitiv asupra tuturor domeniilor de funcționare de zi cu zi. Lentilele din silicon-hidrogel sunt foarte ușor de aplicat, ceea ce te încurajează în plus să alegi această metodă de corectare a vederii.

Tehnologia Optimized Toric Lens Geometry® este o soluție creată special pentru astigmatici - designul special al lentilelor Biofinity® Toric Multifocal asigură o potrivire stabilă și fără probleme pentru fiecare ochi. Geometria perfect proiectată a lentilelor torice este adaptată structurii neregulate a ochiului astigmaticilor, ceea ce vă permite să vă bucurați pe deplin de o vedere clară, indiferent de circumstanțe. Curbura unică a suprafeței din spate a lentilei asigură, de asemenea, confort maxim atunci când clipiți.

Designul cu mai multe zone numit tehnologia Balanced Progressive™ permite o tranziție lină de la vederea de aproape, prin vederea intermediară, la vederea la distanță. În acest sens, lentilele multifocale au un avantaj clar față de lentilele bifocale standard utilizate la ochelari, unde granița dintre aproape și departe este clar marcată.

Lentilele Biofinity® Toric Multifocal sunt o alegere foarte buna pentru persoanele expuse la afectiuni legate de uscarea ochilor – datorita tehnologiei Aquaform®, ochii sunt intotdeauna foarte bine hidratati, ceea ce asigura un confort ridicat de utilizare si un aspect sanatos al ochilor. Datorită acestor parametri, lentilele nu numai că asigură aplicarea instantanee, ci sunt și insesizabile pentru ochi, ceea ce garantează un confort ridicat, chiar și atunci când sunt folosite toată ziua.

 

Pentru cine sunt potrivite lentilele Biofinity® Toric Multifocal?

 

Lentilele Progressive CooperVision sunt dedicate persoanelor care nu acceptă compromisuri și caută cele mai bune soluții - cele care asigură confort și calitate excelentă a vederii în orice situație. Producătorul a reușit să răspundă așteptărilor utilizatorilor pretențioși. Lentilele Biofinity® Toric Multifocale sunt destinate persoanelor cu astigmatism și prezbiopie, sunt disponibile într-o gamă largă de putere sferică: de la -10,00 la +10,00 D și putere cilindrice: de la -0,75 la -5,75 D. Modul de înlocuire este cel mai soluție convenabilă pentru multe persoane, și datorită prețului mai favorabil al lentilelor. Trebuie doar să vă amintiți regulile de bază de igienă și utilizarea fluidului de îngrijire pentru a beneficia zilnic de toate avantajele și proprietățile lentilelor de contact.

Oferta producătorului include și lentilele Proclear Multifocal Toric, care sunt o alternativă la Biofinity® Toric Multifocal - ambele tipuri de lentile au fost concepute având în vedere nevoile specifice ale astigmaticilor și ale persoanelor cu prezbiopie.

 

Parametrii lentilelor Biofinity® Toric Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice progresive
Brand Lentile de contact Biofinity
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la +6,00 D (la fiecare 0,25 D)
+6,00 la +10,00 D (la fiecare 0,50 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75; -3,25; -3,75; -4,25; -4,75; -5,25, -5,75
Axa 5° la 180° (5° pași)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D
Ochiul dominant N - nondominant
Curbură 8,7
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 116 x 10-9
Hidratare 48%
Material Comfilcon A
Tehnologie Optimized Toric Lens Geometry, Balanced Progressive Technology, Aquaform Comfort Science™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Verificați și lentilele Biofinity® Toric Multifocale pentru ochi dominanți:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaBiofinity
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 40 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biofinity® Toric Multifocal N 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biofinity® Toric Multifocal 3 bucăți tip N?

Lentilele Biofinity® Toric Multifocal 3 bucăți tip N sunt destinate persoanelor cu astigmatism și presbiopie, adică dificultăți de a vedea clar atât la distanțe apropiate, cât și la cele îndepărtate. Datorită construcției lor speciale, permit corecția pentru ochiul nedominant. Sunt lentile lunare, ceea ce înseamnă că trebuie înlocuite în fiecare lună. Pachetul conține 3 lentile.

Sunt lentilele Biofinity® Toric Multifocal sigure?

Da, lentilele Biofinity® Toric Multifocal sunt sigure pentru utilizare. Sunt produse de CooperVision, un producător de renume. Materialul lor, Comfilcon A, este potrivit pentru majoritatea oamenilor, asigurând confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defect de vedere sunt Biofinity® Toric Multifocal?

Lentilele Biofinity® Toric Multifocal sunt destinate corecției astigmatismului și presbiopiei, adică probleme cu claritatea vederii la diferite distanțe. Datorită designului special, pot fi utilizate și de persoanele care suferă simultan de astigmatism și presbiopie.

Cum să aplici lentilele Biofinity® Toric Multifocal?

Înainte de a aplica lentilele Biofinity® Toric Multifocal, este recomandat să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Deschideți larg ochiul și plasați lentila cu grijă pe globul ocular. După plasarea lentilei, închideți ochiul și clipiți de câteva ori pentru a stabiliza lentila.

Cum să scoți lentilele Biofinity® Toric Multifocal?

Pentru a scoate lentilele Biofinity® Toric Multifocal, spălați-vă și uscați-vă din nou mâinile. Apoi trageți ușor de pleoapa inferioară pentru a expune lentila, apoi glisați lentila în jos pe globul ocular pentru a o desprinde. Lentila ar trebui să se desprindă ușor. După scoatere, plasați lentila într-un recipient special cu soluție de întreținere.