Biotrue® 100 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

24,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Vorbim aici de o solutie multifunctionala, mult mai buna decat majoritatea pe care le-am incercat, in decursul timpului. Se potriveste manusa cu toate lentilele de la Bausch Lomb. Contine hialuronat insa se descurca de minune in curatarea si hidratarea lentilelor mele.

Solutie pentru lentile multifunctionala, proiectata pentru a functiona in conformitate cu fiziologia ochiului uman.
Capacitatea recipientului 100 ml
Timp de expediere 24 de ore

 
Compatibilă cu fiziologia ochilor - soluția de lentile Biotrue, inspirată din biologie și funcționarea naturală a ochilor, prezintă efecte pe deplin compatibile cu fiziologia ochiului.
Actiune naturala aproape de lacrimi - solutia de lentile are un pH extrem de apropiat de lacrimile sanatoase, datorita caruia lentilele sunt foarte bine acceptate de ochi si nu le provoaca iritatii.
Dezinfectare eficientă - plasarea lentilelor într-un recipient cu o soluție de lentile timp de câteva ore permite eliminarea completă a microorganismelor periculoase, a depunerilor și a impurităților din exterior.
Substanțe hidratante - soluția pentru lentile conține numeroase substanțe hidratante, inclusiv hialuronat, datorită cărora preparatul crește capacitatea lentilelor de a menține umiditatea și îmbunătățește astfel confortul utilizării lor zilnice.
Creșterea rezistenței ochilor - se folosește o tehnologie inovatoare, datorită căreia preparatul prelungește activitatea proteinelor sănătoase ale filmului lacrimal și crește astfel rezistența ochilor la acumularea de bacterii.
 

Biotrue® a fost dezvoltat pentru a lucra in functie de fiziologia ochiului uman, permitand purificarea si hidratarea lentilelor de contact pe tot parcursul zilei. Solutia se caracterizeaza printr-o eficienta de neegalat de dezinfectie si reteta sa a fost dezvoltata pentru a imita actiunea de lacrimi naturale printr-o combinatie de trei inovatii inspirate de biologia a ochiului. Ph-ul se potriveste Ph-ul lacrimilor sanatoase, care ajuta la pastrarea conditiilor naturale de pe suprafata globului ocular. Aceasta contine hialuronat - o substanta naturala de hidratare gasita in organism si ochiul uman. S-a aratat ca, chiar si dupa 20 de ore pe suprafata lentilelor din hidrogel si silicon hidrogel, mentine un nivel ridicat de hialuronat care asigura un confort pe tot parcursul zilei. Cea de a treia inovatie este modul in care solutia de lentile multi-scop Biotrue® prelungeste activitatea unor proteine care actioneaza in mod pozitiv lacrimilor. Aceasta inconjoara si protejeaza moleculele de lizozim, o proteina care se gaseste in lacrimi, ajutand mentinerea proprietatilor sale naturale antibacteriene si prevenirea denaturarii ei. Studiile au aratat ca Biotrue® permite pastrarea a peste 13 ori molecule lizozim, in comparatie cu alte solutii. Mai mult decat atat, atunci cand sunt utilizate in fiecare zi, se dizolva depozitele de proteine, mentinand astfel lentilele curate si in stare proaspata.

Biotrue apartine familiei celor mai noi produse de intretinere a lentilelor de contact marca Bausch & Lomb, care include, de asemenea, solutii, cum ar fi Renu si Renu MPS.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaBiotrue
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml24,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biotrue® 100 ml
Rating-ul dumneavoastra