Biotrue® 300 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

45,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Toni
5.0000
Am inceput de la un timp sa incerc mai multe solutii pentru ingriirea lentilelor si am folosit aceasta solutie, in urma cu ceva timp, se spune ca si dezinfecteaza, asa este. Am urmarit instructiunile de prezentare ale celor de la Optilen. La inceput am fost sceptic, insa dupa o perioada mi-am dat seama ca intr-adevar aceasta solutie Bio True si-a dovedit eficienta! Pretul mi se pare destul de mic, cred ca am facut o alegere destul de buna! Cei care au mai folosit, ce parere aveti?

Biotrue™ soluție universală de la Bauch & Lomb depășește limitele întreținerii clasice a lentilelor de contact moi din hidrogel sau silicon hidrogel, fiind prima soluție multifunctională ce combină elementele de inovație bio cu un sistem extraordinar de dezinfectare.

 
Compatibilă cu fiziologia ochilor - soluția de lentile Biotrue, inspirată din biologie și funcționarea naturală a ochilor, prezintă efecte pe deplin compatibile cu fiziologia ochiului.
Actiune naturala aproape de lacrimi - solutia de lentile are un pH extrem de apropiat de lacrimile sanatoase, datorita caruia lentilele sunt foarte bine acceptate de ochi si nu le provoaca iritatii.
Dezinfectare eficientă - plasarea lentilelor într-un recipient cu o soluție de lentile timp de câteva ore permite eliminarea completă a microorganismelor periculoase, a depunerilor și a impurităților din exterior.
Substanțe hidratante - soluția pentru lentile conține numeroase substanțe hidratante, inclusiv hialuronat, datorită cărora preparatul crește capacitatea lentilelor de a menține umiditatea și îmbunătățește astfel confortul utilizării lor zilnice.
Capacitate mare - Biotrue
Capacitate mare - sticla in care a fost pus lichidul Biotrue are o capacitate de 300 ml. Este o soluție economică pentru toți cei care caută un preparat pentru utilizarea de zi cu zi.
Creșterea rezistenței ochilor - se folosește o tehnologie inovatoare, datorită căreia preparatul prelungește activitatea proteinelor sănătoase ale filmului lacrimal și crește astfel rezistența ochilor la acumularea de bacterii.
 

Atunci când purtați lentile de contact viața de zi cu zi poate fi dură pentru ochii voștri; într-o lume cu mai puține ore de somn și mai mult timp petrecut în fața calculatorului, este dificil să vă mențineți ochii relaxati și hidratați, mai ales dacă purtați lentile de contact. Biotrue face purtarea lentilelor mai ușoară pentru ochi deoarece acționează în armonie cu ochii voștri.

Noul Biotrue™ lucrează precum ochii dvs. pentru că soluția conține un lubrifiant care se găsește natural în ochii dvs, are același pH precum lacrimile sănătoase și ține active anumite proteine benefice din lacrimile dvs. Soluția Biotrue cu utilizări multiple previne anumite proteine din lacrimi să fie alterate, păstrând lentilele curate și luptând împotriva germenilor.

 

Avantaje:

  • Are pH egal cu cel al lacrimilor sănătoase
  • Menține active anumite proteine benefice din lacrimile tale
  • Confort sustinut până la 20 de ore – lentilele sunt permanent hidratate și confortabile datorită hialuronatului din componență, agent natural de hidratare al ochilor umani
 

Precauții:

Acest produs este recomandat pentru îngrijirea lentilelor de contact hidrofile urmărind instrucțiunile de folosire. În cazul în care apare orice disconfort, opriți imediat utilizarea acestui produs. Dacă disconfortul persistă, contactați imediat doctorul dvs. oftalmolog. În cazul în care sunteți alergic oricărui ingredient din acest produs, nu folosiți. Soluția conține acid boric pentru o bună echilibrare a pH-ului cât și Polyaminopropyl Biguanide, un dezinfectant și în același timp un conservant. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Biotrue Multi-Purpose vine împreună cu un suport clasic pentru fiecare recipient. Soluția este valabilă 3 luni de la deschidere.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandBiotrue
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml15,33 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biotrue® 300 ml
Rating-ul dumneavoastra