#bioview 2 week 1 buc.

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele de contact #bioview 2 weeks sunt produsul de generatia a 3-a, foarte hidratat si cu permeabilitate ridicata la oxigen, concepute pentru a corecta miopia si hipermetropia.

Lentile de ultimă generație - lentilele folosesc cele mai noi materiale și tehnologii inovatoare. Sunt rezultatul muncii celor mai mari specialiști din industria optică.
Hidratare intensiva si de lunga durata - datorita materialului cu un grad ridicat de hidratare si capabil sa acumuleze particule de apa, lentilele de contact #bioview 2 saptamani sunt hidratate pana la cateva ore din momentul punerii.
Iš karto priglunda prie akies - #bioview 2 week
Potrivire imediată la ochi - construcția îmbunătățită exprimată în margini mai subțiri și o suprafață moale și mătăsoasă face ca lentilele să se adapteze la ochi în doar câteva secunde.
Protectie UV eficienta - Lentilele #bioview 2 saptamani contin un complex de filtre UVA/UVB care ofera ochilor protectie eficienta impotriva efectelor nocive ale radiatiilor solare.
Inserare usoara si intuitiva - datorita nuantei albastru deschis de pe o parte care sugereaza modul de inserare a lentilelor, aplicatia #bioview 2 saptamani este usoara chiar si pentru utilizatorii incepatori.
O pereche timp de două săptămâni - #bioview 2 week este o lentilă de înlocuire programată pentru două săptămâni. Aceasta înseamnă că puteți folosi o pereche timp de până la paisprezece zile. Există o condiție: trebuie să vă amintiți să le curățați în mod regulat.

Lentilele #bioview 2 week caracteristici:

Baza lentilelor de contact #bioview 2 week este un material siliconic hidrogel, Olifilcon A. Se caracterizeaza printr-un grad ridicat de hidratare si un parametru favorabil de transmitere a oxigenului. Prin urmare, lentilele sunt atât intens, cât și de lungă durată hidratate și ușoare și nu provoacă oboseală prematură a ochilor. Acest material reține eficient moleculele de apă în lentile, astfel încât să nu se usuce și vă bucurați de confort - fără uscăciune și iritații oculare. De asemenea, asigură fluxul liber al oxigenului din aer către cornee, care menține întregul ochi în stare bună și protejează împotriva infecțiilor.

Ca parte a tehnologiei Surface Greting, #bioview 2 week a dobândit o netezime mătăsoasă și moliciune, precum și o flexibilitate crescută. Aceasta înseamnă că se adaptează la ochi mai rapid și mai precis și devin imperceptibile în câteva secunde de la aplicare. Frecarea redusă între pleoapă-lentila minimizează riscul de a simți lentilele în timpul utilizării.

Lentilele #bioview 2 week de două săptămâni garantează o vedere de înaltă definiție - clară, fără zgomot și reflexii. Disponibil într-o gamă largă de puteri sferice negative și pozitive, sunt potrivite pentru miopie și hipermetropie, indiferent de severitatea deficienței de vedere. Nuanța albastru deschis - vizibilă doar atunci când lentila nu este atașata - este un suport excelent pentru a învăța cum să-l pui corect; „Întreabă” ce parte să direcționeze lentila spre ochi. La rândul lor, filtrele UVA/UVB de înaltă clasă oferă ochilor protecția necesară împotriva soarelui.

Lentilele #bioview 2 week sunt un alt produs din grupul extins #bioview, care include și lentile zilnice (#bioview Daily) și lunare (#bioview Monthly).

Cui sunt destinate lentilele #bioview 2 week?

  • Pentru persoanele care preferă un regim de schimbare a lentilelor la două săptămâni.
  • Pentru persoanele care nu au o problemă cu obligația de a curăța zilnic lentilele cu un lichid de îngrijire.
  • Pentru utilizatorii care se așteaptă la maxim confort și siguranță în utilizare.
  • Pentru începători și utilizatori experimentați de lentile de contact.
  • Pentru miopi 
  • Pentru persoanele care lucrează mult timp la computer.
  • Pentru persoanele care apreciază cele mai moderne produse optice de la producători de renume.

Îngrijirea lentilelor de contact #bioview 2 week:

Pentru ca lentilele #bioview 2 week sa isi indeplineasca toate functiile si sa fie sigure si confortabile de utilizat, este necesar sa folositi in mod regulat fluidul dedicat pentru intretinerea lentilelor - pentru a le dezinfecta si hidrata. Tot ce trebuie să faceți este să vă scoateți lentilele în fiecare seară, să le curățați, să le umeziți cu puțin preparat în prealabil și să le puneți într-un recipient cu o porție proaspătă de lichid pentru cel puțin câteva ore, de preferință toată noaptea. După o astfel de procedură, vor fi gata să se îmbrace din nou!

 

Parametrii lentilelor #bioview 2 week:

 
Categorie Lentile de contact de 2 săptămâni
Brand Lentile de contact #bioview
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 187.5 x 10-9
Hidratare 47%
Material Olifilcon A
Tehnologie Wetting Agent; Surface Grafting
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/cutie 1 buc.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorVisco Technology
Marca#bioview
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:#bioview 2 week 1 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele #bioview 2 week 1 buc.?

Lentilele #bioview 2 week sunt ideale pentru persoanele care preferă confortul și flexibilitatea. Datorită posibilității de a cumpăra un singur articol, clienții pot ajusta ușor comanda lor în funcție de nevoile individuale. Atât utilizatorii experimentați, cât și începătorii pot beneficia de aceste lentile, disponibile în diferite parametri. Există, de asemenea, posibilitatea de a utiliza serviciile unui optometrist, care va ajuta la alegerea lentilelor potrivite nevoilor pacientului.

Sunt lentilele #bioview 2 week sigure?

Lentilele #bioview 2 week au fost produse de compania renumită Visco Technology, un jucător important pe piața lentilelor de contact. Datorită materialelor atent selectate și tehnologiei avansate de producție, aceste lentile oferă un nivel înalt de siguranță pentru ochii utilizatorilor. În plus, regimul lor de înlocuire la fiecare două săptămâni minimizează riscul de infecție și asigură prospețimea pe toată durata purtării.

Pentru ce defecte de vedere sunt lentilele #bioview 2 week?

Lentilele #bioview 2 week sunt destinate corectării defectelor de vedere sferice, cum ar fi miopia sau hipermetropia. Astfel, persoanele cu aceste tipuri de defecte de vedere pot beneficia de o vedere clară și confort pe tot parcursul purtării lentilelor.

Cum să aplici lentilele #bioview 2 week?

Aplicarea lentilelor #bioview 2 week este rapidă și simplă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, trebuie să vă spălați și să vă uscați întotdeauna mâinile. Apoi, plasați delicat lentila pe degetul arătător, verificând dacă nu are nicio impuritate. După plasarea lentilei pe ochi, trebuie să clipiți ușor pentru a permite lentilei să se așeze corect pe globul ocular.

Cum să îndepărtezi lentilele #bioview 2 week?

Îndepărtarea lentilelor #bioview 2 week este la fel de ușoară ca și aplicarea lor. Înainte de a începe procesul de îndepărtare, asigurați-vă întotdeauna că mâinile sunt bine spălate și uscate. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și, uitându-vă în sus, mutați delicat lentila pe albul ochiului. După îndepărtarea lentilei, aceasta trebuie plasată în recipientul corespunzător cu soluție de întreținere și dezinfectare.