#bioview 2 week 6 buc.

numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

74,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele de contact #bioview 2 weeks sunt produsul de generatia a 3-a, foarte hidratat si cu permeabilitate ridicata la oxigen, concepute pentru a corecta miopia si hipermetropia.

Lentile de ultimă generație - lentilele folosesc cele mai noi materiale și tehnologii inovatoare. Sunt rezultatul muncii celor mai mari specialiști din industria optică.
Hidratare intensiva si de lunga durata - datorita materialului cu un grad ridicat de hidratare si capabil sa acumuleze particule de apa, lentilele de contact #bioview 2 saptamani sunt hidratate pana la cateva ore din momentul punerii.
Iš karto priglunda prie akies - #bioview 2 week
Potrivire imediată la ochi - construcția îmbunătățită exprimată în margini mai subțiri și o suprafață moale și mătăsoasă face ca lentilele să se adapteze la ochi în doar câteva secunde.
Protectie UV eficienta - Lentilele #bioview 2 saptamani contin un complex de filtre UVA/UVB care ofera ochilor protectie eficienta impotriva efectelor nocive ale radiatiilor solare.
Inserare usoara si intuitiva - datorita nuantei albastru deschis de pe o parte care sugereaza modul de inserare a lentilelor, aplicatia #bioview 2 saptamani este usoara chiar si pentru utilizatorii incepatori.
O pereche timp de două săptămâni - #bioview 2 week este o lentilă de înlocuire programată pentru două săptămâni. Aceasta înseamnă că puteți folosi o pereche timp de până la paisprezece zile. Există o condiție: trebuie să vă amintiți să le curățați în mod regulat.

Lentilele #bioview 2 week caracteristici:

Baza lentilelor de contact #bioview 2 week este un material siliconic hidrogel, Olifilcon A. Se caracterizeaza printr-un grad ridicat de hidratare si un parametru favorabil de transmitere a oxigenului. Prin urmare, lentilele sunt atât intens, cât și de lungă durată hidratate și ușoare și nu provoacă oboseală prematură a ochilor. Acest material reține eficient moleculele de apă în lentile, astfel încât să nu se usuce și vă bucurați de confort - fără uscăciune și iritații oculare. De asemenea, asigură fluxul liber al oxigenului din aer către cornee, care menține întregul ochi în stare bună și protejează împotriva infecțiilor.

Ca parte a tehnologiei Surface Greting, #bioview 2 week a dobândit o netezime mătăsoasă și moliciune, precum și o flexibilitate crescută. Aceasta înseamnă că se adaptează la ochi mai rapid și mai precis și devin imperceptibile în câteva secunde de la aplicare. Frecarea redusă între pleoapă-lentila minimizează riscul de a simți lentilele în timpul utilizării.

Lentilele #bioview 2 week de două săptămâni garantează o vedere de înaltă definiție - clară, fără zgomot și reflexii. Disponibil într-o gamă largă de puteri sferice negative și pozitive, sunt potrivite pentru miopie și hipermetropie, indiferent de severitatea deficienței de vedere. Nuanța albastru deschis - vizibilă doar atunci când lentila nu este atașata - este un suport excelent pentru a învăța cum să-l pui corect; „Întreabă” ce parte să direcționeze lentila spre ochi. La rândul lor, filtrele UVA/UVB de înaltă clasă oferă ochilor protecția necesară împotriva soarelui.

Lentilele de contact #Biowiew de 2 saptamani sunt disponibile in pachet de 6 bucati si la bucata. Sunt într-un blister la îndemână umplut cu un lichid biocompatibil. Acestea sunt așa-numitele lentile. înlocuire sistematică. Lentilele trebuie înlocuite după maximum două săptămâni de utilizare. În plus, este necesar să curățați lentilele în fiecare zi cu lichidul de îngrijire adecvat.

Lentilele #Bioview 2 week sunt un alt produs din grupul extins #bioview, care include și lentile zilnice (#bioview Daily) și lunare (#bioview Monthly).

Cui sunt destinate lentilele #bioview 2 week?

  • Pentru persoanele care preferă un regim de schimbare a lentilelor la două săptămâni.
  • Pentru persoanele care nu au o problemă cu obligația de a curăța zilnic lentilele cu un lichid de îngrijire.
  • Pentru utilizatorii care se așteaptă la maxim confort și siguranță în utilizare.
  • Pentru începători și utilizatori experimentați de lentile de contact.
  • Pentru miopi 
  • Pentru persoanele care lucrează mult timp la computer.
  • Pentru persoanele care apreciază cele mai moderne produse optice de la producători de renume.

Îngrijirea lentilelor de contact #bioview 2 week:

Pentru ca lentilele #bioview 2 week sa isi indeplineasca toate functiile si sa fie sigure si confortabile de utilizat, este necesar sa folositi in mod regulat fluidul dedicat pentru intretinerea lentilelor - pentru a le dezinfecta si hidrata. Tot ce trebuie să faceți este să vă scoateți lentilele în fiecare seară, să le curățați, să le umeziți cu puțin preparat în prealabil și să le puneți într-un recipient cu o porție proaspătă de lichid pentru cel puțin câteva ore, de preferință toată noaptea. După o astfel de procedură, vor fi gata să se îmbrace din nou!

 

Parametrii lentilelor #bioview 2 week:

 
Categorie Lentile de contact de 2 săptămâni
Brand Lentile de contact #bioview
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 187.5 x 10-9
Hidratare 47%
Material Olifilcon A
Tehnologie Wetting Agent; Surface Grafting
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/cutie 6 buc.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorVisco Technology
Brand#bioview
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:#bioview 2 week 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact #bioview 2 week 6 buc.?

Lentilele de contact #bioview 2 week 6 buc. sunt disponibile într-un pachet care conține 6 bucăți, oferind utilizatorului o corecție confortabilă și de lungă durată a vederii pe o perioadă de două săptămâni. Acestea pot fi alese individual, folosind parametrii produsului, cum ar fi puterea optică și curbură, sau se poate consulta un optometrist pentru a obține sfaturi profesionale privind alegerea lentilelor potrivite pentru nevoile vizuale individuale.

Sunt lentilele de contact #bioview 2 week sigure?

Lentilele de contact #bioview 2 week sunt un produs al mărcii #bioview, creat de producătorul de renume Visco Technology, ceea ce garantează calitatea înaltă și siguranța utilizării. Modul lor de schimbare la două săptămâni asigură prospețime și igienă, minimizând riscul de infecție oculară.

Pentru ce defect de vedere este #bioview 2 week?

Lentilele de contact #bioview 2 week sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică. Sunt soluția ideală pentru persoanele care au nevoie de îmbunătățirea vederii la distanțe apropiate sau îndepărtate.

Cum să aplici lentilele de contact #bioview 2 week?

Pentru a aplica corect lentilele de contact #bioview 2 week, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile în prealabil. Apoi scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Deschideți ochiul larg, trageți de pleoapa inferioară și plasați lentila delicat pe cornee. După plasarea lentilei pe ochi, clipiți ușor pentru a-i stabiliza poziția.

Cum să scoți lentilele de contact #bioview 2 week?

Pentru a scoate în siguranță lentilele de contact #bioview 2 week, este necesar să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi trageți ușor de pleoapa inferioară în jos, privind în sus. Folosiți degetul arătător și degetul mare pentru a prinde delicat lentila și a o îndepărta cu grijă. După îndepărtarea lentilei, plasați-o într-un recipient special umplut cu soluție pentru păstrare și dezinfectare.