DAILIES® AquaComfort Plus® 180 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

180 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

180 buc

Pretul nostru

399,80 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
Din punctul meu de vedere, sunt lentile zilnice care ofera un plus de confort. Aparent, nu sunt chiar atat de scumpe, in conditiile in care o cutie cu 180 de bucati costa aproximativ 350 lei, daca ai sansa sa prinzi o reducere! Timpul de livrare este intre 1 si 5 zile, mie mi-au fost livrate in 2 zile. Multumesc optilen!
Cel mai mare confort la purtare - sistemul de umidificare triplă face ca lentilele să fie extrem de confortabile. Acestea împiedică efectul de ochi uscat și nu provoacă nici un simptom de iritare.
Corectarea efectiva a vederii - atât pentru cei cu cu probleme de vedere la apropiere, cât și pentru cei cu vedere la distanţă. Purtarea regulată a lentilelor vă permite să uitați de problemele de vedere şi împiedica extinderea defectelor vizuale.
Potrivit pentru ochii sensibili - au proprietăți intense de hidratare şi adaptare rapidă la globul ocular, prin urmare sunt dedicate tuturor persoanelor cu ochi sensibili.
Adaptare imediată la forma ochiului - creată pe baza materialului inovator Nelfilcon A, de aceea lentilele se potrivesc perfect cu forma ochiului şi cu parametrii individuali în primele secunde de la aplicare. Ele asigură cel mai înalt confort al utilizării zilnice şi al aplicării.
O nouă pereche de lentile în fiecare zi - DAILIES AquaComfort Plus
O nouă pereche de lentile în fiecare zi - lentilele sunt destinate utilizarii zilnice, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la necesitatea îngrijirii lor. Trebuie să le scoateți din ochi înainte de culcare şi să puneți o pereche noua dimineața.
Ambalajul contine 180 de lentile moderne - poate fi folosit mai mult de o luna. Cu acest ambalaj, nu numai că economisiți bani, dar vă oferiți și posibilitatea de a uita de achizițiile ulterioare.
 

Cine ar trebui să poarte Dailies® AquaComfort Plus®?

 

Ele sunt perfecte pentru cei care apreciaza confortul lentilelor de unică folosință, precum și cei care au probleme cu umezeala insuficientă în timp ce poartă lentile de contact. În plus, ele sunt o alegere excelentă pentru cei care:

 

  • se asteapta ca lentilele de contact le poate oferi un confort deosebit
  • au renunțat la lentilele de contact din cauza lipsei de confort
  • sunt noi utilizatori ale lentilelor de contact
  • petrec multe ore pe zi în fața calculatorului
  • au un stil de viață activ.
 

Parametrii lentilelor Dailies® AquaComfort Plus®:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -15,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 26 x 10-9
Hidratare 69%
Material Nelfilcon A
Tehnologie Lightstream Technology™, Light Blue VISITINT®
Numar de bucati/cutie 30 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
BrandDailies
Numar de bucati in cutie180 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:DAILIES® AquaComfort Plus® 180 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® de 180 de bucăți?

Lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® de 180 de bucăți sunt disponibile într-un ambalaj care conține 180 de bucăți, oferind o utilizare pe termen lung. Acestea pot fi alese individual pe baza parametrilor produsului sau printr-un optometrist, care va ajuta la ajustarea lentilelor conform nevoilor individuale. În plus, aceste lentile sunt echipate cu tehnologia inovatoare Lightstream Technology™, asigurând un confort excepțional pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sigure?

Da, lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sunt sigure pentru utilizare, oferind un nivel ridicat de igienă și confort. Modul lor de înlocuire zilnic elimină riscul de infecții oculare asociate cu reutilizarea lentilelor.

Pentru ce defect de vedere sunt DAILIES® AquaComfort Plus®?

Lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, fiind adecvate pentru persoane cu diverse deficiențe de vedere.

Cum să aplici lentilele DAILIES® AquaComfort Plus®?

Aplicarea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® este simplă și confortabilă. După spălarea și uscarea mâinilor, plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător, deschide larg pleoapele și plasează lentila pe globul ocular. După poziționarea lentilei pe ochi, clipiți ușor pentru a asigura așezarea corectă a lentilei.

Cum să îndepărtezi lentilele DAILIES® AquaComfort Plus®?

Îndepărtarea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® este la fel de simplă ca și aplicarea lor. După spălarea și uscarea mâinilor, mută lentila ușor spre partea laterală folosind degetul arătător și cu ajutorul degetului mare și al arătătorului trage delicat lentila din ochi. După îndepărtare, plasează lentila într-un recipient cu soluție de întreținere.