DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

79,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Le-am ales pentru un nivel de confort si un continut ridicat de apa existent in materialul lentilei!
Hidratare intensivă a ochilor - Lentilele asigură un nivel optim de hidratare a ochilor pe tot parcursul zilei. Previne uscarea excesivă a mucoaselor și iritațiile. Sunt foarte apreciate de către persoanele cu ochi sensibili.
Ajustare imediată a ochiului - datorită materialului inovator Nalfilcon A și hidratației de 69% a lentilelor. Timpul de adaptare la forma și parametrii individuali ai ochiului este de doar câteva secunde.
Vedere foarte clară - lentilele se caracterizează prin rezistență mare la murdărie și o gamă largă de dioptrii din care se poate alege, garantând o vedere impecabilă pentru fiecare utilizator.
Obicei sănătos pentru ochii tăi - prin faptul că trebuie să porți o pereche nouă de lentile în fiecare zi, îți formezi un obicei sănătos de utilizare regulată a lentilelor de o zi.
Nu necesită îngrijire zilnică - DAILIES AquaComfort Plus
Nu necesită îngrijire zilnică - deoarece lentilele sunt destinate utilizarii zilnice, ele nu necesită curatarea cu solutie speciala. Tot ce trebuie să faceți este să le scoateți înainte de a dormi şi să va puneți o nouă pereche de lentile dimineața.
Lentile indicate si pentru începători - datorită uşurinţei de aplicare și proprietăților ultra-hidratante, lentilele zilnice reprezintă o alegere excelentă în prima perioadă de corecție a vederii sănătoase, indicate de asemenea si pentru copii.
 

Caracteristicile lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus®:

 
DAILIES® AquaComfort Plus® pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie sunt lentile zilnice pentru persoanele cu miopie și hipermetropie fabricate de Alcon. Acestea sunt realizate din Nelfilcon A și conțin 69 % apă, ceea ce ajuta la fixarea perfecta pe ochi de la inceputul purtarii lor si pana la sfarsitul zilei.


Elementul vital al Cotidiane AquaComfort Plus sunt trei agenți de hidratare amestecati pentru a forma sistemul unic Triple Action Moisture. Se umezește, hidratează și împrospătează, asigurându-se astfel confortul la purtare.

 

Cine ar trebui să poarte Dailies® AquaComfort Plus®?


Ele sunt perfecte pentru cei care apreciaza confortul lentilelor de unică folosință, precum și cei care au probleme cu umezeala insuficientă în timp ce poartă lentile de contact. În plus, ele sunt o alegere excelentă pentru cei care:

  • se asteapta ca lentilele de contact le poate oferi un confort deosebit
  • au renunțat la lentilele de contact din cauza lipsei de confort
  • sunt noi utilizatori ale lentilelor de contact
  • petrec multe ore pe zi în fața calculatorului
  • au un stil de viață activ.
 

Parametrii lentilelor Dailies® AquaComfort Plus®:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -15,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 26 x 10-9
Hidratare 69%
Materialul Nelfilcon A
Tehnologie Lightstream Technology™, Light Blue VISITINT®
Cantitate de bucăți 30 buc
 
Livrarea în termen de 24 de ore se aplică exclusiv dioptriilor negative.
 

Produs disponibil și în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaDailies
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc?

Lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc sunt o alegere excelentă pentru cei care caută lentile de contact confortabile și de înaltă calitate. Sunt disponibile în pachete de 30 de bucăți, ceea ce permite utilizarea pe termen lung fără necesitatea unei schimbări frecvente. Datorită tehnologiei Lightstream Technology™, oferă un confort de neegalat pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sigure?

Da, lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sunt sigure de utilizat. Sunt produse de către producătorul de renume, Alcon, ceea ce garantează o calitate înaltă și siguranță în utilizare. În plus, fiind lentile de unică folosință, minimizază riscul de infecții oculare asociate cu purtarea pe termen lung.

Pentru ce defecte de vedere sunt recomandate DAILIES® AquaComfort Plus®?

Lentilele DAILIES® AquaComfort Plus® sunt destinate corectării miopiei sau hipermetropiei. Datorită corecției sferice, îmbunătățesc eficient vederea persoanelor cu aceste deficiențe, oferindu-le confort și claritate vizuală.

Cum să aplici lentilele DAILIES® AquaComfort Plus®?

Aplicarea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® este ușoară și rapidă. Înainte de aplicare, este necesar să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, folosind vârful degetelor, plasați delicat lentila pe centrul ochiului și alunecați-o ușor la locul ei.

Cum să îndepărtezi lentilele DAILIES® AquaComfort Plus®?

Îndepărtarea lentilelor DAILIES® AquaComfort Plus® este la fel de simplă ca și aplicarea lor. Este suficient să trageți ușor pleoapa inferioară în jos pentru a expune marginea inferioară a lentilei. Apoi, folosind degetul arătător și degetul mare, prindeți delicat lentila și scoateți-o din ochi.